אין לי....

HooK

New member
סאחה על העידוד...

יש´ך שקל אחי?

כלב קר

New member
מה זה התגובות האלה?

סה"כ העליתי הגיג שחצה אתמחשבותיי באותו הרגע אם כבר שואלים מכונת טראנס זה כל הציוד החיצוני סתם נתתי הגדרה כללית נחמדה לעניין(לדעתי לפחות) למה לך יש כסף לכל הציוד ? תקנה לי גם נשמע שיש לך לקנות גם לי וגם לך אז למה לא תהיה לארג´ אח ? תהיה לארג´!

כלב קר

New member
תקנה לי "מכונת טראנס"!

זאת אני כןכן כלב קר זה אחות שלי אין לי כח להחליף שם משתמש שבת שלום!! האמת אפשר כבר לומר שלום לשבת (אח ההומר הזה ההומור הזה...)

gpeles

New member
רק אל תשתגעי....

חוץ מיזה לא חייבים מלא ציוד חיצוני בשביל לעשות מוסיקה טובה... עיין ערך אייזן ושידאפו שעשו עם מחשב מוסיקה שהצליחה אז בזמנו...

Misha345

New member
גם עכשיו יש כאלה

Cosma Lish Sesto Sento - האלבום נעשה עם מחשב בלבד Talamasca ויש עוד....

gpeles

New member
הוא אומר שהם עושים את הטראקים רק

עם מחשב אבל בטח עם כרטיסי סאונד מפוצצים, ומעבד בנזונה שנותן להם לפתוח מלא VST חוץ מיזה סך הכל הסינטים הממוחשבים הם לא כל כך רעים, הבעיה שצריך מעבד חזק שיסחוב את כולם (שלי כולה 667Mhz אז זה קצת קשה)

rondadon

New member
מחשב...

אחי, גם עם מחשב פנטיום 4 1500, 256 MB RAM וכרטיס קול 128 ביט של קרייטיב הפרוטי לופס "מת" עם יותר מ 3-4 ReverB ועוד כמה פלאנג´רים... ככה שהכי חשוב זה הכרטיס קול...צריך אחד ממש ממש חזק.... אבל כמובן שמעבד חזק וזיכרון לא יזיק....

Mike A

New member
שלי

אני רץ על AMD Duron 900 + 256RAN הכרטיס קול שלי זה M-Audio Delta 66 (משהו טוב). כרגע הדבר היחידי שמפריע לי זה המעבד.. שמים לו שני קומפרסורים של Waves והוא כבר לא סוחב יותר.

translover

New member
קוסמה היה רק על המחשב..

בוא נגיד שעכשיו יש לו מספיק ציוד מחוץ למחשב.. טלמסקה בכלל

למעלה