אין לי רגע דל

אין לי רגע דל

עשיתי זאת שוב. התאהבתי בגבר נשוי (הנה הנה תאומתי הבלתי-זהה הורגת אותי במכות). אור-לך, את זוכרת שדיברנו על להתאהב במה שאי-אפשר, ושטענת שאפשר אבל לא ביר? אז זה באמת אי-אפשר, כי זה לא ניתן למימוש. אני יודעת שגבר נשוי זה בבחינת ``ראש בריא במיטה חולה`` ואתם יכולים לחסוך את ההטפות. אני יודעת ש``זה ייגמר בבכי`` ושאני הולכת לחתוך. רק למה למה אני מזוכיסטית, למה אני מתעקשת להתקע על המסובך והכואב, למה אצלי לא יכול להיות שקט וטוב? חלקת אלוהים ופיסת שמיים דבר לא אבקש רק אבן קטנה, ראשי להניח בצל הזית ולשקוט ארבעים שנה. אוריאנה

taltallim

New member
יקירתי...

הרי את באמת יודעת את הכל... (המיטה החולה... וכו`) ואם בכל זאת החלטת להכנס לבועה הזאת אז... תהני תמצי תתרגשי ותרוגשי... כי אין כמוה למטרות נעלות אלה... ואני כאן (כמו אחרים...) לשעות הקשות שעוד יגיעו - ``לבד על הגג שבתות וחגים``... תלתלים (שדי לחכימא ברמיזא....)

זהו, שלא

לא מוכנה ל``לבד על הגג``. אתן הכל תמורת אושר-שליו וביטחון שקט, שהוא איתי כל אימת שאצטרך. ואני גם לא יכולה לשכוח שיש עוד צד בסיפור... אוריאנה

taltallim

New member
טוב...

כבר למדנו בשעורי הנדסה שמשולשים (גם אלה שקדושים... סליחה - אבל יוחנן באמת עשה לי את זה... חחחח) הם ממש לא הצורות הגאומטריות המתאימות וההולמות לקשר. ואם את ראשך חשקת להניח על כתפו של האיש ולנוח... מהר לחפש - צורות הנדסיות חדשות!!!! תלתלים (שיודעת שבפירמידות... אין מנוחה!!!!)

היו לי גם קוים

אלא שהם היו מקבילים ומעולם לא נפגשו. מזוכיסטית כבר אמרתי?

חדת עין

New member
אוריאנה - יש בזה משהו...

למרות שזה תסריט עם סוף כתוב וידוע מראש למרות שהאושר לעיתים ``מצדיק`` על הכאב למרות ש``איסוף החוויות הנלמדות`` היה שווה הכל את קוראת לזה מזוכיזם...... לרצות את מה שאי אפשר וכו`.... לרוב, ואני אומרת לרוב, זה סימפטום של גרושה/פרודה או אחת שמעדיפה להיות עם ולהרגיש בלי מצד אחד לאהוב, להסחף, לחוות ומצד שני לשמור על הלבד מבלי מחוייבות או הרגשת חנק לעניות דעתי זה ענין של זמן, גם זה עובר

taltallim

New member
אוריאנה....

תתרכזי!!!! קווים מקבילים הם לא צורה!!!! וכן - החדה צודקת ... זה דרך ללכת עם ולהרגיש בלי (או משהו כזה....) ובמיוחד טוב לתקופות מעבר. מזוכיסטית??? את אפילו לא בכיוון אז תרגעי!!! תלתלים (שמתעקשת על שיעורי ההנדסה...)

אור-לך

New member
welcome to the club...

גם אני. וגם אני מזוכיסטית, מתעקשת על המסובך...(אחרת לא יהיה מעניין...) רק מה, לא כ``כ רע לי עכשיו. כנראה שהתרגלתי להרס העצמי. אור.

taltallim

New member
נרות החנוכה....

וגם את אוריאנה... תפסיקו לקרוא לעצמכן בשמות גנאי ותפסיקו להנות כ``כ מההתגוללות במה שאתן חוות כהרס עצמי. עשיתן אותי עצובה... מאד!!!! תלתלים :(((

נכון, עוכרת-שמחות

רחמים עצמיים זה כל הכיף... במיוחד כשהוא אומר לי שהמיילים שלי עושים לו את היום, ולפעמים גם את הלילה, את יודעת אז כמה אני מתבוססת ברחמים-עצמיים? אוריאנה

taltallim

New member
טוב בנות...

לא אהיה קטנונית... ולא אשדוד אתכן מרגעי אושר קטנים... אך משמעותיים (??) תלתלים (שהולכת לחלום על צורות הנדסיות... ו...סיבובי לשון!!!)

חדת עין

New member
נכון - מה כבר כל כך מרנין

בלעשות את היום והלילה למישהו שחייו אפרורים ?? נכון נעים להיות השמש, הירח והכוכבים אך הרבה יותר נעים להיות כאלה למישהו שיש לו מקורות אור אחרים ואת היא זו שבעצם מאפילה על כולם או ליתר דיוק זורחת ומאירה יותר מהם. (בכלליות אוריאנה, לא ספציפית אלייך)

אז תקשיבי

מדובר בבחור מאושר, נשוי כשנתיים בלבד ומת על אישתו. אבל, מוצא את עצמו מחבק אותה בלילה וחושב עליי. הוא פוחד מהרגש שלו פחד-מוות. ואת יודעת מה? בכלל לא מלהיב אותי שהוא מפנטז עליי, כי הוא מתייסר וכואב לו. יש לו המון מה להפסיד. ותדעי לך עוד משהו: בזכות הדברים שלך יותר קל לי עכשיו לחתוך. אני מבינה שזה האגו שלי שרוצה אותו, ותו לא. אוריאנה

יערית

New member
אוריאנה נשמה טובה

אני יכולה להיות פתוחה איתך? טוב ענית לי ..או קי אז ככה את זוכרת מדוע את מתגרשת? את זוכרת את הרגשת החרא שהרגשת כשגילית את אשר גילית? בעלך,עם החברה שלך?שכנה,לא חשוב מי..אבל היתה שם מישהי שחטפה לך אותו מתוך הנישואים? למה?????????? למה את מסבכת את עצמך???????? למה לתת לאישה אחרת להרגיש את מה שאת הרגשת? יצר נקמנות(תת מודע) היצר של לקבל את מה שנילקח? למה מתוקה שלי? למה להרוס לך את הלב,את חושבת שאם אצלך הוא עזב,זה אומר שגם החבר שלך יעשה כן? וואו אור- לך, אוריאנה,זה הדבר שלי קשה ..קשה ..הכי קשה שבעולם לקבל!!!!! תגידו פרימיטבית,תגידו שמרנית,לא הרפתקנית, אך אני יודעת שבחיים לא העשה דבר לאחר אשר בדיעבד היה פוגע גם בי,לולא זה היה הפוך! היה לי קטע אם נשוי,ממש בתחילת הדרך בנט,הוא התחיל איתי במיילים,כתבנו שנינו באותו פורום(מקום אחר)הוא חיזר וחיזר,התחנן שניפגש.. ואני כל הזמן חשבתי לעצמי,מה היה עובר עלי אם הייתי יודעת שבעלי יתנהג באותה צורה,מה אומר לך...בסופו של דבר נתתי לו הרגשה טובה,ניפגשתי איתו, הלכנו לטייל,שתינו קפה,והיתה שיחה מעניינת ביותר,הוא יצא ממני מפגר, כל הזמן שיחקתי לו על המצפון,אמרתי לו שלהתאהב בו זה קל,אך להרוס משפחה(ולא מעניין אותי אם הרוס שם)זה דבר ניבזי ביותר! אם אתה רוצה לחזר אחריי תעזוב את אשתך בדרך הבטוחה והליגלית,המצפונית..ואחר כך תפגש איתי.. כמובן שהוא אמר שזה לא יקרה,אז בכל זאת הבנתי את המסר..לא חשוב אני בטח לא הבחורה הראשונה שהוא התחיל איתה,אך אני לעולם לעולם לעולם,לא ישא על מצפוני ``הרס`` משפחה! אוריאנה,את בחורה עם הרבה שכל בראשך..הרבה ``ביצים`` יש לך יקירתי.. אל תעשי את אשר עשו לך... תגמרי את זה שעה אחת קודם! הכל מאהבה.... יערית(שמבינה שלא תבינו אותה)

אור-לך

New member
אני

דווקא יכולה להבין אותך, אך אני חושבת שמי שמחפש בחוץ לא טוב לו בבית... היה לי חבר שכשהכרתי אותו הוא היה בתוך מערכת נישואים אומללה שנמשכה 14 שנה ופשוט לא היה לו את האומץ לקום ולעזוב. אחרי חודשיים הוא עזב את הבית. היום אנחנו לא ביחד אך הוא מודה לאלוהים שהכיר אותי. ההורים שלי התגרשו לאחר שאבא שלי הכיר מישהי אחרת, ואת יודעת מה, אני פשוט מעריכה אותו על זה שהוא קם ועזב מפני שלא היה לו טוב, פשוט הלך אחרי הלב. אז נכון שיש כאלה שסתם מחפשים זיונים מהצד (גם אצלם יש חוסר סיפוק בחיי הנישואים), אך יש הרבה שפשוט שואפים לאושר! איך אפשר להאשים אותם? אור.

זה לא עסק ככה

אנחנו תמיד חושבות אותו דבר. אבל תשמעי, במקרה הזה הבחור מאושר בנישואיו, ולי הקשר מסב כאב. גם לו. אבל כאן אני נאלצת להיות אגואיסטית. אוריאנה

אור-לך

New member
אם

הקשר מסב לך כאב אז באמת רצוי לברוח ממנו ויפה שעה אחת קודם... הרי אנחנו שואפות לאושר, לא? אור. נ.ב. את מזל קשת במקרה?

למעלה