אין לי עם מי לדבר

גם אני פה בשבילך..

(רק עכשיו ראיתי את זה) אני פה..גם במסרים.. מקווה שיילך בסדר, מקווה מאוד שתבואי לפרזנטציה עם אנרגיה חיובית.. תעדכני

לולי80

New member
תודה לכולכן... מלאכיות...

כולן ביחד ביום שלישי מחשבות חיוביות......בין עשר וחצי לארבע אחה"צ...

פחחח ... תראי מה כתבתי בו"ז איתך ..

לולילול!

אני רואה שכבר קיבלת כל כך הרבה תגובות מרגע פרסום ההודעה, שברור לך שאת בעצם לא מגיעה לפרזנטציה עם יָמְבָּה בנות מאחוריך ... זה כוח אלפא, תאמיני לי. ולא ניכנס עכשיו לניתוחים פסיכולוגיסטיים, אבל שימי לב שגם איחוד זכרה שלפני הפרזנטציה הקודמת גם היו לך הרגשות דומות, ושווה בהזדמנות לברר מה הדפוס הזה משרת. אבל בטח לא עכשיו, עכשיו יש לנו דברים יותר בוערים על הפרק ... אז לולי, אין לי אלא להציע לך את החיבוק הוירטואלי, שאני לא אתיימר אפילו שהוא ייספק, אבל לפחות בקטנה ... ולפני שאת עולה לפרזנטֵץ, תזכרי שכולנו מקיפות אותך בבועה מגינה של אהבה, ומסננות לך את כל הפרצופים וחיוכים של המורה במפלצת, ומכניסות לך רק עידוד ומימוש ... ואשמח אם תספרי לנו אח"כ איך היה.

MIF2004

New member
הי לולי

קודם כל אני מקווה שזה לא מאוחר מדי לאחל בהצלחה! וחוצמיזה
גם ממני שמבינה כל כך איך זה מרגיש לעבור תקופות של לחץ בלימודים, כשהנפש משתוקקת שיתעניינו בך, ידרשו בשלומך, ושאמא תהיה שם, תחבק ותהיה שם בשבילך. עברתי לא מעט תקופות כאלו בחיי.... אני מקווה שכל העידוד שקיבלת פה מחמם ולו במעט את הלב... ולגבי מה שכתבת בנושא בטחון העצמי שלך ונושא ההצטיינות, אני מצאתי שהחיים שלי הפכו הרבה יותר קלים כשהפסקתי לשאוף להצטיין ופשוט התחלתי לשאוף להיות טובה, אבל לא הכי טובה. כילדה קטנה תמיד שאפתי להיות הכי טובה בכיתה, אבל לקראת סוף התיכון הייתי כל כך בלחץ מהבגרויות שהחלטתי ש-75 זה ציון ממש בסדר, ושהכל ציון מעל 75 הוא בונוס. ככה גם המשכתי בלימודים באוניברסיטה. לי אישית זה מאוד עזר לדימוי העצמי שלי כי הפסקתי בהדרגה לראות את הציונים שלי כשחור לבן, וגם את עצמי בהתאם. גיליתי שאפשר להיות מאושרים עם ציונים "בסדר" וגם גיליתי כמה זה לא אומר כלום על היקף הידע והבקיאות שלי בנושאים שבהם נבחנתי. לדעתי תמיד יש תמורה להשקעה היא פשוט לא תמיד באה כ"ציון", אלא בידע שאת צוברת, שמשמש אותך בהמשך, בעיסוקך במקצוע, או סתם בחיים. אני יכולה לספר שבבחינות בעל פה של לשכת עורכי הדין (תנאי לכניסה למקצוע) חרשתי ולמדתי המון, אבל בבחינה אחרי 2 שאלות חטפתי BLACK OUT מהלחץ וככל שניסו לתת לי יותר צ'אנס זה הלך והחמיר... בסוף עצמתי עיניים ואמרתי לעצמי שהכי גרוע שיכול להיות אני לא אעבור את הבחינה ואבחן שוב בעוד מספר חודשים. פתחתי עיניים ואז בשאלה הבאה ידעתי את התשובה הנכונה, והצוות שבחן אותי החליט להעביר אותי. היום, אחרי כמה שנים, זה נותר רק סיפור, ואין לו שום השלכה על טיב העבודה שאני עושה או על מידת הידע שלי. כך גם אצלך, לדעתי פשוט תנסי שלא לשפוט את עצמך על סמך "הצטיינות", יש הרבה מורים ומרצים שמאוד עויינים בגישתם, אל תתני למורה זו או אחרת לדרוך עלייך.

S u n n y 1

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

הלוואי שהיה לי איזה שיקוי
או משקפיים
לתת לך כדי שתוכלי לראות כמה שאת שווה באמת! בינתיים שולחת לך חיבוק גדול
מחזיקה לך אצבעות... ספרי איך היה...

למעלה