אין לי נושא

yaniv1216

New member
אין לי נושא../images/Emo24.gif

היום ביום הזה ממש אני כבר לא דתי בכלל אני כבר לא דתי בכלל אני נוגע היוםםם היום אני אולי נרגש אני אומר לכם תודה אני יודע היוםםם יכולתי להמשיך אבל לא אלאה אתכם.. מה שרציתי לומר זה שהיום בדיוק מלאה שנה ליציאתי בשאלה,ולהכרותי עם הפורום בפעם הראשונה, ואני באמת נרגש!!!! וברצוני להודות כמובן לעמותת הלל שאילו כל הדפים באינטרנט וכל הידיים של כל העולם וכל הזמן לא הייתי מצליח להסביר את תודתי והערכתי. ובקצרה: לרינה היקרה. ולמנשה התותח. ולבני שאני חולה עליו ולכל שאר החברים אתם ממש ענקיים. וכמובן לכל חברי הפורום שעזרתם לי הרבה בין ביודעין ובין בלא יודעין. וגם לך! (לא ידעתי אם תרצי שאכתוב את שמך או לאוו אבל אני חושב שתביני ושיהיה לך בהצלחה) ואחרון אחרון חביב ל ש ב ת א י אין לי מה להגיד חוץ מ תודהה מקווה שלא חפרתי לכם סורי.. אני באמת נרגש! ביי אנשים תהנו

כמה אתה חופר! ../images/Emo8.gif

אשריך שיצאת מאפלה לאורה ומשעבוד לאור גדול מקווה שכיף לך

גם אצלי הפורום חוגג שנה להיווסדי

אללה יוסטור. שנה. שנה שאני מרעיפה עליכם בולשיט מכל סוג ואתם שותקים ובולעים. יא בולעים! כמה שאני אוהבתותכם.

idonknow

New member
דייייייייייייייי

גם אני התפזזתי באוגוסט לפני שנה.. אמרתי לך-תפסיקי! תפסיקי עם זה ומיד!
(כוסאמאשלך, אני חולה לך על התחת).

Le Fay

New member
../images/Emo39.gif מה שההוא מעלי אמר -

שמור לנו על רייצ' (רק בינתיים), עשה חיל, תמשיך להנות, יומיום אם אפשר ואל תשכח מה שאומרים באירלנד

yaniv1216

New member
אם

תוכלי לומר לי מה כתוב שם או להשים את זה ביותר גדול .. אני אשמח.. זה נורא קטן.

Le Fay

New member
דוגמה לדו קיום בין אמונה לשכל ישר:

אלוהים טוב, אבל אף פעם אל תרקוד בסירה קטנה. נ.ב. כשממקמים את הקרסור על התמונה לצד ההודעה ולוחצים על הלחצן הימני בעכבר - התמונה נפתחת לגודלה המקורי, הקריא, בחלון נפרד.

yaniv1216

New member
תודה

ואם תוכלי גם להסביר לי אתזה בעברית.. א ני אשמח. מקווה שלא שיגעתי אותך

Le Fay

New member
כוס לחיי גיל, ולא במשורה,

מיתה קלה ומהירה, עלמה נאה וישרה, בירה קרה - ועוד בירה (ולא שיגעת אותי, ככה נולדתי).

הפואנטה פוספסה

חסורי מיחסרא והכי קתני: זה לאורך חיים ו[אחד] שמח/עליז. מוות קל ו[אחד] מהיר. נערה חמודה ואחת הגונה. בירה קרה ועוד אחת. one במובן "אחד" ובעוד מובן. שלכם, מישו אחד 2 האחד, ועוד (רמז...) אחד.

למעלה