אין לי מקום

אין לי מקום

"אמרו לה לגשת, אמרו לה לשכב לחצו לה בבטן, הרביצו בגב אמרו לה ילדה, את פנים אחרות מכולם אמרו לה ילדה, אין לך מקום בעולם אמרו לה תראי, את חושבת אחרת וגם כשגדלת את עדיין זוכרת נשברת ועפה לשמיים שלך" זהו, עכשיו אני גם לא יוצאת מהבית... נהדר.

בבקשה לא לתקוף אותי, יש הרבה כאב בהודעה שלי

1. כי לא מגיע לי ולא מגיע לעולם לראות אותי. 2. כי אני יצור מבחיל ושמן ובעבר לא הייתי ולא רוצה שידברו עליי וירכלו עליי מאחורי הגב. 3. כי לא רוצה שאנשים רנדומליים ברחוב יחשבו עליי שאני דבה.

וואו עצוב...... למה את כלכך שונאת...

אותך...? מה כבר עשית, במה חטאת? עצוב לי, ממש, לקרוא ובאמת שאני מבינה וטובעת בשנאה עצמית בעצמי, אבל.... לשמוע ככה שאת לא נותנת לעצמך להיות ומענישה את עצמך ככה, כואב לי... מגיע לך אחרת.

חטאתי

בזה שננתי לעצמי להשתנות כך! (מבחינת גודל וממידי הגוף). ושאני עדיין לא עוצרת וממשיכה לגדול ולגדול ולגדול......................................

את אוכלת מתוך מצוקה, נכון?

מתוך כאב? קושי? פחד? ריקנות? כואב לך וקשה לך, אז למה להעניש את עצמך גם בלשנוא את עצמך על זה שרע לך...? אני הייתי כותבת, ככה משתמע ומורגש ממה שאת כותבת לפחות... במקום לגדול, בסוף? ממשיכה לסבול.... מה אפשר לעשות כדי שלא יהיה לך רע ככה....?

לתת לי חיבוק, לארח לי חברה

להחמיא לי על המראה החיצוני שלי (למרות שיהיה מעורב בזה שקר), לתרום לי כסף לשאיבות שומן או לעוד טיפולים פרטניים עם המטפלת שלי כדי שאוכל להתחזק ולהפסיק לשנוא את עצמי... זה מה שעלה לי

עצוב לי לקרוא אותך....

למה...? אני גם לא יוצאת, ז לא טוב יקרה, זה מחרפן.... מה קורה, מה קרה עכשיו? כאן... שולחת חיבוק ומבינה.....

levshavur

New member
לסלבי זאן

שלום לך אני חושבת שלשבת בבית רק בגלל המראה החיצוני שלך זה ממש עצוב. אישית אני מסתכלת על האופי של האדם שמולי ולא רק על מראה חיצוני ויש הרבה כמוני... אני לא רוצה לעשות אווטינג לכן לא אתאר לך איך אני נראית אבל תאמיני לי שאנשים נועצים עיניים ומעירים הערות (אני כבדת ראייה) ואני פשוט אוטמת את עצמי לדברים האלה ועושה הכל למרות השוני. שנים הייתה לי בעיה בשמיעה והתביישתי להגיד שאני לא שומעת טגמהוב עד שהמצב התדרדר והחלטתי שלא משנה לי הסטיגמה אני הולכת לעשות מכשירי שמיעה (שעו

levshavur

New member
לסלבי זאן

שלום לך האווטינג שלי זה המשקפיים נדיר מאוד בארץ אנשים עם משקפיים כאלה לכן לא רציתי לפרט... לבשה

lital172

New member
את יודעת מה הכי עצוב?

שאת לא מאפשרת לעצמך את המקום הזה. בדברים הכי בסיסיים. כמו לאכול, ללכת החוצה, לנשום אוויר, לראות אנשים, לדבר עם אנשים, להכיר, לחוות, לחיות. וזה באמת נורא עצוב. ההאשמות האלו רק פוגעות בך. את כולאת את עצמך בחיים... את רואה מה את עושה? מה עם טיפול? איך אפשר לעזור לך??

אני מאפשרת

לא אחרי זלילות כי אז ממש לא מגיע לי לצאת. אני בטיפול, ואיך אפשר לעזור? לסתום לי את הפה הכי טוב...

קולדון

New member
תשברי את המעגל ופעם אחת תנסי

דווקא אחרי בולמוס - לא להעניש את עצמך ככה. לא לרדת על עצמך ככה. דווקא ללכת החוצה, לעשות סיבוב, (זה גם מקל פיזית על התחושה הכבדה), דווקא להזכיר לעצמך דברים טובים, דווקא להזכיר לעצמך שאמנם בעסה שנפלת לבולמוס, אבל זה לא אומר שתאבדי את התקווה. תנסי ללכת נגד המעגל הזה שלבולמוס עונשים- הגברת התחושה הרעה- הלקאה עצמית... משם הדרך לבולמוס הבא מאוד בטוחה. דווקא אם את רוצה לצאת מזה, תנסי להגן על עצמך מכל האכזריות הזו שבה את מתייחסת לעצמך.

סילבי

את סובלת נורא. ברור שמשהו לא עובד. מה עם לנסות שינוי בטיפול? (ראית פעם פסיכיאטר, אגב?) (כבר יצאת שוב?)

אני לא סובלת

אני רק כותבת פה נקודתית כל פעם אחרי בולמוס, שזו ההרגשה הכי נוראית בעולם. דווקא יש שיפור בחודש האחרון, יצאתי הרבה עם חברות וביליתי. רק האוכל נשאר דפוק, טוב לפחות לא היו בולמוסים (אבל מה זה חשוב הכי חשוב להיות במשקל תקין)

את רצינית? "הכי חשוב להיות במשקל תקין"?

לא בעיני. בעיני הכי חשוב להיות מוכנה להכיר את עצמך ולכבד את עצמך בכל משקל, תקין ומעלה (שאינו מסכן חיים, כמובן).

למעלה