אין לי מילים... זה כבר השני... שיודע את השם שלי!
B BlogTV Police43 New member 21/9/04 #4 וואלה תה לא מתפלא? מעניין.... מעניין ממי למדתי את הרעיון של להכיר אנשים מהבלוגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אנמי לא מתפלא כשזה קורא לך בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (לא בעע עלייך שלא תעלב לי בעע עלי!!!) בוקר מקסים מותק!
וואלה תה לא מתפלא? מעניין.... מעניין ממי למדתי את הרעיון של להכיר אנשים מהבלוגים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אנמי לא מתפלא כשזה קורא לך בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (לא בעע עלייך שלא תעלב לי בעע עלי!!!) בוקר מקסים מותק!
B BlogTV Police9 New member 21/9/04 #5 קורה לי ? אני מכיר אנשים מהבלוגים? עם מי נפגשתי מהבלוגים? על מה אתה מדבר?
B BlogTV Police9 New member 21/9/04 #7 אל תצחק איתי על עניין כזה אני לא מבין צחוק כזה מצטער!!! אני עדיין לא מבין למה אתה מתכוון כשאתה כותב שזה קורה לי. ובטח ובטח ממני לא למדת להתערבב אישית עם הגולשים
אל תצחק איתי על עניין כזה אני לא מבין צחוק כזה מצטער!!! אני עדיין לא מבין למה אתה מתכוון כשאתה כותב שזה קורה לי. ובטח ובטח ממני לא למדת להתערבב אישית עם הגולשים
B BlogTV Police9 New member 22/9/04 #10 תומס אני מבין שאתה הוא MAZDA סחטיין עלייך מעכשיו שמי בישראל TOYOTA