אין לי מילים

anonimi24

New member
אין לי מילים

היום גיליתי שהאישה שאני אוהבת יוצאת עם הגבר שאהבתי כול כך, אני די בשוק לא יודעת מה לעשות נשבר לי הלב פעמיםם , בבקשה תנו לי עצות להקל את העניין.

Kutaly

New member
אממ. לא הבנתי

אז איך בדיוק הקשר בינכם? אם הבחורה יוצאת עם הבחור שגם את אוהבת, תפרגני. יש לה טעם טוב!

CameronLine

New member
נראלי...

שהיא התכוונה, שמישהי שהיא רוצה, במערכת יחסים מונוגמית עם האקס שלה U.U

Unrelated

New member
קוטאלי, לא נחמד!

גם לא בדיוק הבנתי במה מדובר (נשמע כמו בגידה?), אבל בכל מקרה, כשמישהי באה לפורום וחולקת איתנו סיפור כואב, הדבר *האחרון* שהיא רוצה זה שיעשו מזה בדיחה... אז נו, באמת, לא לענין. ל-anonimi - נשמח אם תספרי לנו עוד, אם נדע יותר אולי יהיה לנו יותר קל לחוות דיעה...

anonimi24

New member
אוקי אז ככה

סלחו לי על הכתיבה הלא מובנת הייתי נורא מבולבלת (ועדיין) , הגבר שעליו אני מדברת זהו גבר שיודע שאני אוהבת אותו ודיברנו על זה הרבה בעבר אבל לא יצא לנו להיות ביחד. אני החלטתי לנסות לשכוח אותו , ואז התאהבתי באישה, האישה אינה יודעת שאני מאוהבת בה אבל יש בנינו מתח , בהתחשב שאף פעם לא היו לי רגשות לאישה, תפסתי את עצמי והחלטתי לדבר איתה על מה שקורה בנינו , אך באותו יום שזה אתמול נודע לי במקרה לחלוטין שהיא חברה בסתר עם אותו גבר. ודבר שעוד יותר מטריף אותי שהיא האקסית של החבר הכי טוב שלו ..... קשה עם זה שהיא עם דבר שהיו לי רגשות חזקים אליו והיא עצמה איתו, וגם התיזמון של זה, שסוף סוף היה לי אומץ.....

CameronLine

New member
לדעתי

דברי איתה בכל זאת, אולי זה ישנה משהו, וגם אם לא, לפחות לא תחזיקי את זה בפנים. *חיבוק*

PurpleFilth

New member
ואם הראש שלהם פתוח מספיק,

אולי הם אפילו ישמחו לשתף אותך במערכת יחסים שלהם =] לי אישית זה קרה פעם וזה היה מופלא...

אוהדאדם

New member
צר לי לשמוע

זה די שובר את הלב. אהבה כפולה שמובילה לכאב כפול... אני ממליץ על חצי ליטר וניל עם בצק עוגיות של האגן-דאז, חיבוק, וסרט שגורם לך לבכי טוב. עבורי זה Brokeback Mountain, אבל בטוח יש משהו שאישית לך עושה צביטה בבטן.

למעלה