אין לי מילים....

mia31

New member
אין לי מילים....

אתן לא מתארות לעצמכן עד כמה אתן מחממות את הלב ועוזרות נפשית אני ממש מודה לכולכן על התמיכה. אודה לכם על התייחסות לעוד כמה שאלות::: ברגע שמגיעים למרפאה : איזה בדיקות בד"כ עושים ? מה הפרוצדורה שעוברים עד שמאבחנים את המחלה ב-100% או שה רק בלפרוסקופיה?( מחר אני צריכה להתקשר לשם ולהזמין תור פעם ראשונה) כמה עולה ניתוח עם דיכוי? המון תודה ושיהיה לכן רק טוב

זואילי

New member
מיה

בתקנון הפורום יש הסבר על שירשורים. בקצרה, כל הודעה חדשה דוחקת את שאר ההודעות, וכל ההודעות פה חשובות וחבל שבנות שלא קוראות פה 24/7 יפספסו הודעות שיידחקו לדפים הבאים. ויש לך פה שירשור אחד שפתחת, שאת יכולה להמשיך אותו. לגבי שאלותייך, הגיוני שיעשו בדיקה גניקולוגית ואולטרסאונד. בטח ישלחו אותך לבדוק ca125 בקופ"ח ולגבי בדיקות נוספות - הכל תלוי במה שירגישו בבדיקה הפיזית ובמה שתספרי. אבחנה ודאית היא לצערנו רק בלפרוסקופיה כי אז ניתן לקחת דגימה ולבדוק אותה ולאשש את המימצאים. לגבי עלות ניתוח - בפרטי אין לי מושג. בציבורי זה דרך הקופה שלך. הדיכוי זה בנפרד. יכול להיות שיציעו לך להיות תקופה בדיכוי (גלולות או זריקות) וזה ירגיע את הסימפטומים. יכול להיות שיציעו לך ניתוח ולפניו/אחריו או גם וגם יציעו לך דיכוי. הכל תלוי במצבך. תרגישי טוב, ותמשיכי לעדכן

למעלה