אין לי מילים

אין לי מילים

אין לי מה עוד לומר לך אתה שותק ונראה לי אדיש בפעם האחרונה שדיברנו לפני יומיים אמרתי לך ואמרתי לעצמי יותר "אין לי מילים להגיד לך" ובפנים הבנתי שמשהו נגמר.. שאלתי אותך אם אתה בא ואמרת תתקשר ..ולא התקשרת עד עכשיו אנחנו אמורים להיות חברים..4 חודשים של יחד ופתאום בום הכל מתפוצצ.. הכאב גדול יותר רק בגלל שלא באת אמרת רק ברחת ונעלמת.. להתקשר אליך לא יכולה כי לא יהיה אויר לנשימה שאדבר איתך ולא יהיה לי מילים לומר לך.. כי מה יש לומר שאני יודעת שהכל נגמר? לא צריכה שלט בשביל להבין שאתה לא רוצה..אבל הכל כל כך מהר קרה ורק שלשום דיברנו כמו חבר וחברה, כמה השתנה ביומיים שלמים שנראים לי כמו נצח נצחים..עכשיו חזרתי מיציאה, יותר נכון הלכתי באמצע לחברותיי פשוט לא היה לי טוב הרגשתי שאני צריכה לשחרר את הכאב הדחקתי והדחקתי אמרתי לא נורא אתה סתם עוד אהבה, בסה"כ מנסה להתמודד עם הכאב ויודעת שהזמן מרפא את הפצעים ומישהו אחר שיאהב יכול לחבר את החלקים השבורים..אבל עכשיו זה כואב וזה עמוק אצלי בלב..ואתה עדיין לא מתקשר ולא איכפת לך שאני בטח יושבת וחושבת מה קרה ..לא איכפת לך ממני וזה כואב לי הכי נורא. אין לי מילים.

ספיד2

New member
אז לי יש כמה מילים... תקשיבי!

אם את רוצה את הבחור תתקשרי ואת כבר תמצאי מה לאמר אל תוותרי.....

s0uljacker

New member
בטח סתם צירוף מקרים

אבל נדהמתי לגלות שאני קורא על עצמי! מילה במילה הייתי יכול אני לכתוב את אותו הדבר בדיוק אמנם עברו שנה ושלושה חודשים וגם אצלי ההרגשה כאילו זה קרה אתמול. "רעם ביום בהיר" ובדיוק כמוך ידעתי: הנה, או-טו-טו נגמר הסיפור but my hands are tied! אתמול - הידידה הכי טובה שלי בעולם היום - זר מוחלט לא הבנתי מה נפל עלי - ולמה אני עדיין לא מבין הזמן מרפא? נחכה ונראה

למעלה