אין לי מחזור!

2נופית

New member
אין לי מחזור!

הי בנות, אולי מישהי מכן יכולה לתת לי תשובה... או שאולי מישהי עבריה משהו כמוני.. לאחר שלא קבלתי מחזור במשך 47 יום, הרופא נתן לי כדורים שיגרמו לי לוסת. מאז שהפסקתי לקחת את הכדורים , אני ממתינה כבר יותר משבוע ואין מחזור. מה זה אומר לדעתכן? הרופא שלי בחופשה ואין לי עם מי להתייעץ. אשמח אם מישהי תוכל לעזור לי תודה.

לילךפ

New member
זה נורמלי אל תדאגי

הכדורים שקיבלת זה בטח ארגסט וזה לוקח כמה זמן עד שמקבלים אבל בסוף תקבלי בהצלחה

אופה3

New member
../images/Emo41.gifמתפרצת בשאלה, האם אני מבייצת טבע

האם יכול להיות שאני מבייצת, ככה בלי הורומונים החודש, קיבלתי ב 18 לחודש, האם זה הגיוני שכאבי הביוץ יתחילו מאתמול, וימשכו גם היום, להזכירכם אני פוליצסטית, ובחיים לא הרגשתי כאבי ביוץ רק שהייתי מקבלת כוריגון, לכן התחושה מוכרת, אבל אני גם מבולבלת מאוד. ונופית, הווסת תגיע עד 10 ימים, זה התגובה של הארגסט. תודה בנות, ושבוע טוב האופה

מ ו ח

New member
אין לי הרבה מושג אבל

אין לי מושג בהקשר להיותך פוליצסטית, אבל הבחלט יכול להיות שמכל ההורמונים משהו השפיע בכל זאת. יכול להיות שזה סימן טוב. שיהיה בהצלחה

אופה3

New member
מוח היקרה, בתור פוליצסטית הוסת לא

סדירה אף פעם,ולכן אני לא יכולה לחשב גם את ימי הביוץ, מה גם שעברו 16 יום מהווסת , אז אני מתפלאת, אולי בכל זאת אני מבייצת טבעי. תודה בכל אופן. האופה

limor1975

New member
אופה - גם אני פוליציסטית ../images/Emo4.gif

אופה יקרה, ממש מוזר, כנראה יש משהו באויר... גם אני פוליציסטית עם כל מה שמשתמע מזה ועכשיו אני שבועיים אחרי המחזור, התחילו לי פתאום תחושות שמזכירות לי ביוץ וגם פתאום החל לי דימום חלש (טפטוף) שנפסק. אני כרגע מחכה לרופאה שלי שתחזור מחו"ל ואז אני אמורה לראות מה קורה. הלוואי והתחושות שאנחנו מרגישות הן ביוץ ושנקלט מזה אולי באופן טבעי. עדיין יש לי תקווה שזה יקרה ככה בין הטיפולים באופן טבעי, הרי ניסים קורים גם לפעמים....
בהצלחה!!! ודרך אגב קראתי כאן לא מזמן שייתכן שאת עוברת ל- IVF - אם לך אכפת לך בגלל שגם אני פוליציסטית הייתי רוצה לדעת מדוע מעבירים אותך "שלב".

אופה3

New member
היי לימור, מעבירים אותי שלב, בגלל

שאם חס וחלילה עוד שני טיפולים באופן טבעי, לא נצליח לעשות את זה רק בעזרת המטרודין והכוריגון, זאת אומרת אחרי שש ניסיונות, בדרך כלל נהוג לעבור שלב, אבל עדיין יש לפני עוד שלושה חודשי ניסיון, ואני לא מרגישה מוכנה לזה, אז ביינתים אנחנו עדיין במטרודין, אולי אחר כך,נעבור להפריות ונקווה שהפעם נצליח בלי הפריה, אני מפחדת מאוד מזה, ואולי נצליח בלי זה. בכל אופן בהצלחה גם לך, האופה

מיכל25אב

New member
הי אני באותו מצב..

אחרי שחודשיים לא קיבלתי,לקחתי כדורים ולא עזר....הרופא עשה א.ס וראה שאני כבר לא אקבל בקרוב ולכןהתחלתי טיפול בלי זה... לכן לא להבהל...אלא ללכת לרופא.. בהצלחה מיכ.

למעלה