אין לי מזל בעולם הזה

אין לי מזל בעולם הזה

הרבה שנים לא יצאתי לדייט עם בחורה. ובחודשים האחרונים הייתי בחרדה גדולה שאיבדתי את היכולת שלי לדבר עם בחורה, ומכאן את הגבריות. קניתי ספרים (לא אגיד את שמם כדי שלא תאשימו אותי בניסיון פרסומת). ספר אחד קשור לבטחון עצמי עם נשים וספר אחר קשור למשיכה.
למדתי מהספר את הטעויות שלי בקידום אינטראקציה לקראת פגישה. ובשבוע שעבר הכרתי מישהי, אתמול יצאנו.
היא חזרה על אותן שאלות; "תגיד, יהיה טוב?, "איך אשכח מה שקרה לי". וכל הזמן הייתי מעודד אותה ומנסה לחזור על עצמי בדרכים שונות כדי לתרום לעידוד. היה לי מאוד קשה להכיל אותה. רציתי שנעשה הליכה, היא רצתה רק לשבת על הספסל. קניתי לה במסעדה, אחר כך ישבנו על ספסל והיא שואלת אותי אם גם האנשים שישבו במסעדה נראים נהנים.
זה מאוד שיעמם אותי, כך במשך 4 שעות, הרגשתי כאילו אני נמצא בעבודה של טיפול עם זקן או זקנה שאני צריך להשגיח עליה, למרוח את הזמן. בסוף היא רצתה להגדיר אותי כחבר שלה, אמרתי לה שאראה כבר בהמשך וזה מוקדם מידי, אבל היא מאוד רצתה והתחננה אז הסכמתי.
ואז היא רצתה שאכנס להורים שלה ושהיא תכריז עלינו כחברים, היא התחננה וממש לא רציתי אבל זה היה נראה שאם אסרב זה ייפגע בה מאוד ויהרוס את הקשר, אז הסכמתי. נכנסתי, ההורים שלה צעירים.
בסוף, היא נישקה אותי בפה, שיתפתי איתה פעולה כמו גבר.
אבל, כשחזרתי הביתה, חזרתי מותש ממנה ! כל הגוף שלי היה מותש כאילו משאית עברה עלי. היום בבוקר, הגוף שלי היה מותש ממנה.
סיפרתי לאימא שלי, ובמקום להקשיב לי היא אומרת לי "עכשיו אתה רואה כמה קשה לי כשאתה מדבר איתי".
ממש עידוד נחמד.

לא יודע, אני פוחד שאני לא מסוגל להכיל בנאדם.
זה קרה לי לפני חודש גם עם שכן מבוגר, שרצה ממני עצה משפטית וגילה לי מה קרה עם אשתו. הצעתי לו לא להתגרש ממנה, וזה נמשך שעתיים, והיה לי מאוד קשה בשיחה ורציתי ללכת הביתה כבר והרגשתי שהוא מחזיק אותי.

אני לא יודע, אני פוחד נורא שמרוב שלא הייתי באינטראקציה עם אנשים אז כבר קשה לי להכיל אותם. והחרדה שלי היא שלא אוכל להקים משפחה אם אין לי סבלנות לדיבורים של אישה.
יש לי סבלנות עצומה לגדל ילדים, זה רואים ויש לי אליהם הרבה סבלנות, אבל הלוואי והיתה לי טיפה מהסבלנות שיש לי לילדים לנשים מבוגרות. הן משעממות אותי כשהן מדברות.
גם גברים משעממים אותי מאוד.
בתוכי יש משאלה לא שגרתית, והיא לבת זוג עובדת כדי שלא אשמע את הדיבורים שלה, אבל מטפחת את עצמה לקראת שעה רומנטית שבה עושים סקס, אבל גם אז שלא תדבר בזמן הסקס.
ואז כך שתוליד לי ילדים, ונטפל בילדים ביחד מבלי שהיא תשתלט עלי כשהילדים רוצים ללכת איתי לטייל ופתאום תחליט לאן שנלך. אני לא רוצה אישה דברנית מידי ולא רוצה אישה משועממת בבית שמרוב שיעמום היא רק מדברת ורק שאקשיב ואענה לך על שאלות חוזרות שהיא שואלת.
ולא רוצה שכאשר יהיו לנו ילדים אז תשתלט ותגנוב את ליבם על חשבוני. ילדים הם גם שלי, וחשוב לי הקשר איתם.
וכל אלה הדברים שמתאימים לאופי שלי, ואני לא בטוח שאצליח למצוא אישה שמתאימה לזה.
זה מכניס אותי לחרדה מאוד גדולה שלא אצליח למצוא אישה מתאימה ואז אמצא את עצמי בלי ילדים לטפח ובלי בת זוג לסקס.
היום בערב, אצטרך להיות איתה שוב פעם רק בגלל שאין לי בחורות אחרות (כולן לא רוצות אותי ואני דחוי על ידן).

אענה לך, בתקווה שלא אשעמם אותך...

ראשית - בן אדם, אתה מציף ברמות! יש המון דברים שהעלית, ולא בטוח למה להתייחס קודם.
ראשית, לגבי הבחורה - זה לא קשור ליכולת - או לחוסר היכולת - להכיל בן אדם אחר. כמו שאתה מתאר,
היא רצה מאד מהר, מכירה לך את ההורים, מגדירה אותך כחבר. נשמע יותר כמו ניסיון להראות להורים ולסביבתה
שיש לה חבר. היא גם נשמעת מאד לחוצה. במקרה הזה - אלא אם התיאור שלך מושפע מגישתך, אליה אתייחס מייד -
זה לא קשור אליך, זה קשור אליה.
מעניין אותי, שאחרי שקראת את הספרים הללו - ומבחינתך, האישה האידאלית היא אחת שלא מדברת ושעה ביום עושה סקס?
ידידי, מעבר לכך שתיארת פנטזיה עבור קבוצה ענקית של גברים, לא חושב שתמצא משהו כזה. יש רובוט שעכשיו ממציאים, אז אולי תמתין...
לגבי יכולתך להכיל - אתה יכול, זה דורש אימון ורצון. כשאתה מקשיב, אל תהיה ספוג ותשתוק. תעשה מה שנקרא 'הקשבה פעילה' -
תהנהן, תשאל, תראה אמפטיה, תחזור על דברי הדובר להראות הקשבה והבנה...
והתסריט שיצרת עם האישה והילדים... ידידי, צעד צעד! ראשית, תמצא מישהי שאתה אוהב ושתאהב אותך חזרה. כל השאר יכול להמתין לעוד כמה שנים.
ואגב, אותה בחורה שאתה יוצא איתך מתוך פשרה - תפסיק עם זה! אתה הגדרת את עצמך בשלב מסוים 'כמו גבר'. אז תהיה גבר, לא כמו,
ותעשה את הדבר הנכון: הפרד ממנה בצורה מכובדת, ספוג את הכאב שלה, ותמצא מישהי שמתאימה לך ושאתה מתאים לה. ומשפטים כגון
"כולן לא רוצות אותי ואני דחוי על ידן" - זה לא משפט של גבר, זה משפט של מישהו שהחיים רמסו אותו. יש בישראל מעל ל-3 מיליון נשים,
כולן לא רוצות אותך? יש לפחות אחת שהראתה לך שהיא רוצה בך, אז כל התיאוריה הזו לא שווה כלום...

והכותרת, 'אין לי מזל בעולם הזה?' - מצטער, לא שכנעת אותי.

Megie

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת!

ואני לא רוצה להוסיף עוד מילה שמה אשעמם

מעניין מאוד

מה שכתבת מעניין מאוד. ההתלהבות מבחורה אצלי קשורה להסתכלות רחבה איך היא בתור אימא, איך היא בתור אימא לילדים ואני בצידה, וזו הסתכלות רחבה מידי. אשנה את הגישה להסתכל על ההווה. אבל, גם בהווה שיעמם אותי לשבת סתם. זה כמו מישהו שכתב לי בחכמה שאני צריך להיות עסוק והיא זו שצריכה להתעניין במה שאני עסוק בו. במקרה שלי, היא עסוקה בצרות שלה, ואני צריך להתעניין בהם. זה מוקדם מידי להכיל בחורה בדייט הראשון. כבנאדם קשה לי בדייט הראשון לחפש על מה לדבר, זה מעייף אותי ואז קולט את העייפות של האנשים מהחיים וזה מתיש אותי יותר.
אישיותית, היה מתאים ליכולת שלי להיפגש עם בחורה, ללטף אותה, כששנינו צופים בנוף ושותקים. לחבק אותה וכך לשבת שעה, ואז בסיום לשאול אותה "נפגעים גם מחר באותה שעה ?". וכך כל יום. לא צריך לדבר. אחר כך הדיבורים יבואו מאליהם, למשל כשהולכים לקנות משהו ולחזור לשתוק. פשוט זה קשה לי להכיר, לעמוד במבחן רושם טבעי שהיא עושה, ויותר מתאים לי פגישה שבה מחובקים שעתיים ושותקים. פגישה או שתיים, ורק כשקונים משהו. מישהו הציע לשתות בירה ביחד, זה מאוד מתאים כמטרת פגישה, אולי לעשן משהו ביחד. זה דבר שמתאים לי, אבל לא יודע איך להכיר את הבחורות האלה. כאילו להיפגש בשביל משהו ולא בשביל דייט, זה דבר שעוזר לי להכיל את הבנאדם, להינות מהיחד איתו (איתה), כמו באהבה ראשונה של מתבגרים כי הנפש שלי לא השלימה את השלב הזה מכדי להיפגש לצורך דייט).

Survivor Man

New member
יחסית לאחד שמחפש שתקנית,

אתה מדבר המון

א' כל ההתנהגות של אותה דייט מאוד ילדותית, לא שגרתית ותמוהה. היא נשמעת כמו מישהי עם אישיוס רציניים, חסרת בטחון עצמי וטיפת ניסיון במערכות יחסים. אתה לא חייב וזה לא הוגן מבחינתך ומבחינתה שתהיה עם מישהי מהסיבה שכל השאר דחו אותך. זה מתכון לכשלון ידוע מראש.

אף אחד לא אמר שזה קל להיות בזוגיות. צריך לדעת להסתדר, להתפשר, לוותר כשצריך, לסבול מלא שטיקים לא נעימים של בת הזוג. יש כאלה שזוגיות באה להם בקלות כי חברותיים מטבעם, ויש אחרים שעצם החיפוש והתהליך עצמו נראים להם מייגעים. הפנטזיה שלך למצוא מישהי שתוכל לפמפם בלילות ולהיפטר ממנה בימים מופרכת מהיסוד כמובן, אבל היא מוכיחה שאתה לא יכול לחיות בלי מישהי במשוואה.

אתה יכול לבחור לצאת עם בנות ילדותיות ומתוסבכות שגורמות לך למיגרנה ולא שום דבר מעבר, או שאתה יכול לכוון גבוה יותר - מישהי בראש שלך, שיהיה לך מעניין איתה, עם אופי שתאהב ובסה"כ יהיה לכם ביחד. בסה"כ זו השאיפה בזוגיות - למצוא את הצלע שתשלים אותך ותהיה מאושר. אם אותה בחורה גורמת לך סבל אז כנראה שזה לא זה וצריך להמשיך לחפש.

ותרגע קצת, אתה לחוץ מעצמך ומחוסר ההצלחה שלך בתחום. אתה לא במירוץ נגד הזמן. חוויית הדייטים עצמה היא חוויה מתקנת, היא עוזרת לך להבין מה אתה מחפש, משחיזה את הכישורים החברתיים שלך ומכינה אותך לקראת היום שבו תמצא מישהי שיהיה לך טוב איתה. אז אולי זה לא הכי נעים לסבול פאקצות קטנות ומייללות, אבל היי קח את זה בקלות ותזכור שקשה באימונים וקל בקרב

בקשר לבחורה לסקס

תודה, קראתי וכתבת דברים נבונים. אני לא חברותי מטבעי, אבל רואים שאני מנסה, אבל כמו שקלטו אותי בתגובות אני משדר כבדות, עייפות מעצמי, משדר עניין שגורם לאנשים להרגיש חוסר תכלית, שואל שאלות מכוונות שמכשילות את הדייט מבלי שאני מודע לכך.
הפנטזיה שנכנסתי אליה בעקבות הדייט הזה (הדייט הראשון שלי בחיי) שמשותפת להרבה גברים בעולם למצוא בחורה שתקנית שמתכוננת בלבוש מגרה לשעת הסקס, ואז נעלמת, היא הארה שאני חושב עליה. בהארה הזאת, אני חושב בימים האחרונים שזה לא טוב ששני בני הזוג נמצאים אחד עם השני 24 שעות ביממה והיא מעין קשורה אלי בבית בחוסר מעש (או בציפיה לסקס במשך 24 שעות ביממה). זה לא טוב, כי זה גורם לכך שנמאס לה מלהיות איתי וזה לא בגלל הסקס, אלא בגלל שמשעמם להיות עם בנאדם כל הזמן.
כמו שזה משעמם אותי, זה משעמם אותה.
מכאן שצריך לדעתי שברגע שהיא הולכת לעבודה, להיות בבית, וברגע שאני בבית אלך לעבודה, ורק בערב נפגשים. אצל הדתיים זה עובד יפה. היא עובדת, הוא לומד, בערב, הוא מתקשר אליה שתכין את עצמה, במשך היום הוא רואה בחורות מתחרמן עליהן, יודע שהוא יגיע הביתה ואשתו מוכנה עם לבוש מגרה. אז הוא חוזר הביתה, מתגרה מאשתו.
זה כמו שאומרים שאסור לקרוא על המיטת שינה, כי אז יהיו הפרעות שינה, וצריך שמיטת השינה תשמש רק לשינה כדי שהמוח ייתרגל לזה שהמיטה מעוררת שינה. אותו הדבר בחורה, כדי שיהיה חשק ואהבה רומנטית לבת הזוג, צריך לראות אותה לא בויכוח ולא במריבות אלא לראות אותה מוכנה למשגל שנקבע בשעה קבועה.

הבעיה שכל הפתרונות האלה לא נמצאים בדייט הראשון, כי זה מוקדם מידי. אז קשה לרכוש ניסיון עם בחורות שמתאימות לזה.

Killing Moon

New member
ע"פ הכותרת, הכינוי ותוכן ההודעה,

אני חושבת שכדאי לך לדבר עם מישהו מקצועי, אם טרם עשית זאת. מעבר אין לי כל כך מה להוסיף. בהצלחה.

באיזשהו מקום, אני מבין וקצת מזדהה

רציתי להגיד ל-survivor man:

זה מאוד קל להגיד מהצד "אל תתפשר על מישהי פחות מתאימה רק כי כל השאר לא רצו אותך..." - כשאתה לא חווה כשלונות אינספור כמו אותו בחור (וקצת כמוני גם)
אנחנו נאחזים כמעט בכל מה שיש.. בתקווה ל"גאולה"
העולם הזה של פו"פ הוא קשה ואכזר לאנשים רגישים כמונו, חסרי כלים לחלוטין...

אז אתה לא לגמרי טועה במה שאמרת לו, אבל רק רציתי לתת עוד זווית, של מישהו במצב דומה לשלו

kikona126

New member

פעם ראשונה שלי בפורום, אבל מאוד מסכימה איתך!

אני לא יודעת אם זה מגיע ממקום של חוסר יכולת להכיל את האחר.

Survivor Man

New member
להיאחז במה שיש זה לא פתרון

זה ללכת עם ולהרגיש בלי. כשאתה יודע בוודאות שאותה אחת היא ברירת מחדל רק כי היחידה שלא דחתה אותך, זה עניין של זמן עד שתחושת הניחומים תתחלף בתחושת עליבות ומיאוס בשל זוגיות רקובה מהשורש.

לא טוען שיש ללכת תמיד על הטוב ביותר, אבל להתפשר על הגרוע ביותר רק כי אין זו לא חוכמה גדולה.

אישית הייתי מעדיף להישאר לבד ולא ליפול על מישהי לא מתאימה רק כדי לסמן וי ולהשלות את עצמי כאילו עשיתי את שלי.

אבל לא להישאר לבד למשך 20 שנה

אתה היית מעדיף להישאר לבד ולא ליפול על מישהי שלא מוצאת חן בעינך, אבל
אם חלפו 20 שנה ואתה עדיין לבד, אז היית מבין שצריך להתפשר על מישהי שלא מתאימה
לך.
במיוחד, כשאתה רואה זוגות עם ילדים, שלפני 20 שנה היתה להם זוגיות נפלאה למשך
שנה וזה נגמר כי למשל, הבחור רואה צעירות יותר ועם אשתו זה נגמר נהפכה נפוכה
בגלל היריון והפכה להיות לבת 30, כשבטלוויזיה ובמדיה מפמפים לכולם שרק בנות 18 הן
רומנטיות ורגישות לאהבה, והנה בזכות זה שהוא התפשר הזוגיות שלהם הצליחה.

כשאתה פוגש הרבה מקרים כאלה, אתה מבין שאין ברירה אלא להתפשר עם בחורה
שלא מוצאת חן בעינך, כי במילא גם אם תפגוש בחורה צעירה שמוצאת חן בעינך, המשיכה יכולה להסתבר
כזמנית, ומה אחר כך? תנטוש אותה ?

אני מכירה בחורה שאולי תתאים לך

רווקה בת 40 שתקנית ולקויית שמיעה. היא כמעט לא מדברת. היא תנקה לך את הבית ותעשה כל מה שצריך. היא עובדת במכון יופי וגם כעוזרת בית בשעות אחרות. היא על בטוח לא תדבר באוזניך למוות. אם אתה מעוניין, אתה יכול לפנות אלי במסר אישי.

לך תלקק גלידה

וואלה בחור אתה מתוסבך ברמות, תרגע קצת ותלך ללקק גלידה טעימה אצל ד"ר לק והכל יירגע, אתה עושה מהדברים הרבה יותר ממה שהם.

Megie

New member
בטוח

ברגע שאתה לוקח באופן כללי את החיים בקיצוניות-הכל ניהיה קיצוני ויוצא מפרופורציות..

גם העובדה שהחלטת שאתה לא יכול להכיל אחרים-אחרי דייט אחד עם בחורה מגזימה וחופרת.. אני אישית אוהבת להקשיב, זה מאוד מאיפיין אותי וזאת גם הסיבה שאני מנהלת פה..אבל גם אני אם הייתי יוצאת לדייט עם גבר שלא מפסיק לבכות ולדכא-הייתי חוזרת עם הרגשה נוראית ואנרגיות ירודות.. לא נפגשתם לייעוץ פסיכולוגי ואין סיבה שתהפוך לכזה דווקא בפגישות הראשונות כשרק מכירים ועדיין מנסים להראות תכונות כיפייות ואופטימיות..אח"כ בתוך הזוגיות זה כבר ניהיה חלק מלאהוב בן אדם ולרצות להכיל אותו...

למעלה