אין לי מושג.. תעזרו לי

sw31

New member
אין לי מושג.. תעזרו לי

אני עובד כתקליטן ורואה הרבה זוגות נישאים. יצא לפגוש הרבה זוגות מעורבים. ישראלים ותיקים ,בדרך כלל יוצאי תימן ובחורות ישראליות שעלו מרוסיה וכדומה. אבל לא פגשתי גבר שעלה מרוסיה שהתחתן עם ישראלית ותיקה, אני לא אומר שאין , רק שאני לא פגשתי. הסברים בבקשה. מעניין ומרתק כאחד.

ymz

New member
אני מכירה זוג כזה

הוא עולה שפע היה חדש והיא ילידת הארץ. והיא מבוגרת ממנו בכמה שנים אבל למי איכפת במיוחד שיש להם שני ילדים תאומים. ופעם הכרתי עוד זוג כזה שהיא תימניה-רומניה והוא רוסי כחול עיניים. אז יש כאלה למרות שלא הרבה.

vk3

New member
אמממ...

פשוט לא נתקלת בזוגות כאלה... קשה לתת לכך הסבר או ניתוח סטטיסטי. יש מגוון של זוגות... אולי בנות יותר חופשיות וספונטניות בקטע הזה
לא יודע
בנות תענו אתן...

SupermanZW

Well-known member
כבר היה דיון בנושא זה בפורום בעבר

ראה בקישור, וראה גם את תגובתי באותו נושא.

SupermanZW

Well-known member
הסבר פשוט

נשים באופן טבעי יותר גמישות ויותר סתגלניות מגברים, לכן ברוב הקשרים הנשים נוטות יותר "להתאים עצמן" מהגברים, אבל תמיד לכל צד יש העדפה "להתאים עצמו" כמה שפחות, הסתגלנות המהירה יותר של נשים גורמת לכך שהן מצליחות להישתלב במדינה החדשה יותר מהר וההפרש בין הקושי של רוסיה שחיה בישראל "להתאים עצמה" לרוסי לקושי "להתאים עצמה" לישראלי הוא קטן בהרבה מההפרש בין קושי של רוסי "להתאים עצמו" לישראלית ל"להתאים עצמו" לרוסיה, ומשום שגברים סתגלנים פחות ויכולתם "להתאים עצמם" קטנה יותר, במרבית המקרים גבר רוסי לא ינסה בכלל להתחבר לבחורה ישראלית כי זה קשה לו, אבל גבר ישראלי ינסה להתחבר לרוסיה כי הפערים בין גבר ישראלי לאישה רוסיה הרבה יותר קטנים מהפערים בין גבר רוסי לאישה ישראלית, והדבר נובע בעיקר מהסתגלותן המהירה יותר של נשים ומכך שרוב הקשרים בין גברים לנשים נוצרים ביוזמת הגברים, במקרים המעטים מאוד שניתן למצוא גבר רוסי עם אישה ישראלית הקשר נוצר ביוזמת האישה.

Angel lips

New member
וואלה חשבתי שכבר לא מסתכלים על

זה... באמת שאין לי מושג שיש תופעה כזו כי אני מכירה המון...

למעלה