אין לי מושג- עזרו לי!

soli84

New member
אין לי מושג- עזרו לי!

היי אני בת 25 ומאז גיל 18 אני מחפשת את ה"מקצוע" את ה"תחום" שארצה ללמוד, והנה עברו להן השנים מהר ועדיין אני מגששת בין כל מיני עבודות מטופשות ולא מספקות בתשלום מינימלי, אני מתוסכלת ומרגישה בורה. לא מוצאת עבודה, אין לי כסף, ויש לי חוב בבנק. חשבתי שאני תמיד אהיה אמנית-למדתי משחק ומחול בכל מיני מסגרות קטנות, למדתי קצת ציור ומוסיקה, אבל עמוק בפנים פחדתי לבחור בדברים האלה כמקצוע, כי הרגשתי שזה לא נותן לי תחושת כוח ויציבות. מצד שני, מקצועות שמכניסים כסף כביכול, ממש לא מושכים אותי. אז אני עדיין עומדת במקום, לא מבינה מה לעשות עם החיים שלי, בשלבים אלה זה הופך למשבר קשה שמלווה לעיתים בדיכאון. כל מה שאני רוצה, זה לדעת לבחור משהו, שאני יודעת שימלא אותי ויספק אותי ושאוכל לבטא את היצירתיות והאהבה שלי דרכו- וכמובן, להתפרנס ממנו בכבוד. אבל איך מוצאים? מה לומדים? איך יודעים שזה זה? כל חיי אני חוקרת מקצועות של אחרים, בודקת אם זה יתאים לי, והכל נראה לי כך- כך תפל, או לא מחובר אליי. אני זקוקה לעזרה, להכוונה, ייעוץ מקצועי, כדי להסיר את הספקות ולבחור במשהו שאוכל באמת לעשות. אשמח לתגובות ו/או עצות וייעוץ, או הכוונה לייעוץ [email protected] תודה

עזרה

שלום לך, מהדברים שאת כותבת נראה שעשית דרך מסויימת בחיפוש אחר מקצוע וזוהי כבר התחלה טובה. אני רואה שחקרת מקצועות וביררת וזה טוב, זו אחת הדרכים שבה מחפשים מה מתאים. הדבר החשוב השני שעשית הוא להגדיר את מה שאת רוצה מהמקצוע שתבחרי: מקצוע שיתן לך תחושה של כוח ויציבות, שימלא ויספק אותך, שיאפשר לך לבטא את היצירתיות והאהבה שלך ויפרנס אותך בכבוד. אלו הן הגדרות טובות. הייתי ממשיכה ושואלת אותך: מה זה בדיוק תחושה של כוח ויציבות עבורך? מה עשוי למלא אותך? מה זה בשבילך פרנסה בכבוד? תשובות על שאלות אלה יחדדו ויכוונו טוב יותר. אני בטוחה שברור מדוייק יותר של מה שאת רוצה יאפשר לך לבחור מקצוע. יש מקצועות רבים שיכולים לענות על הרצונות שלך. את מוזמנת לכתוב את ההמשך בפורום. כל טוב, ניבה (על האימון האישי שלי בקובץ מצורף להודעה)

בחירת מקצוע

הי, את רוצה מאד לבחור מקצוע שימלא אותך, יספק אותך ושתוכלי לבחט את היצירתיות והאהבה שלך דרכו ולהתפרנס ממנו בכבוד. האם את יכולה לספר לנו, איזה עוד מקצועות בחנת במהלך השנים? איזה מקצועות ממה שבחנת, דיברו אליך יותר ואילו פחות? אם היה מקצוע שהיית יכולה להמציא שהיה משלב בין יהיכולות היצירתיות שלך ובין יכולות נוספות שיש לך, איזה מקצוע זה היה? אשמח להמשיך אחרי שתכתבי. בהצלחה! אילת לבנון

למעלה