אין לי מה לאכול

Minimal Affair

New member
הכל שחור.

וחוזר אל השחור. זה דולר, לא שקל. פששש... אחלה של שכר, באמת. וזה אולי השיא של השכר שיגיע לשחקנים. עצוב, באמת עצוב.

Minimal Affair

New member
נגמר החלום, הבימה בגירעון.

אחח.. זה רק אני - או שעוד מספר שנים כבר לא יהיה הבימה?

אני מאד מקווה שלא יהיה הבימה

התאטרון הזה אחראי בשנים האחרונות לקיום ליבת השחיתות והסאוב של התאטרון בארץ. ההצגות שלו ברובן עלובות ומנסות לפגוע לאיזה טעם בינוני. תפקידו של תאטרון לאומי הוא לקדם את התאטרון. להיות החלוץ, מפני שהוא לא צריך להיות תלוי לחלוטין במכירות. בגלל זה ולשם כך הוא מקבל כסף מהמדינה! הבעיה היא שהבימה מבזבז באופן מושחת את הכסף על תפאורות ענק ומשכורות מושחתות לבכירים ועובדי תאטרון. מביא כוכבים בשקל אבל משלם להם מליון, ולכן אין לו להקה!! הדבר הכי חשוב לתאטרון רפרטוארי הוא להקה!! שעובדת ביחד זמן משמעותי. לצערי אין יותר תאטרון לאומי בישראל ואני מאד מקווה שזה יגיע לכך שהבימה יפשוט רגל וכולם יפוטרו. צריך להתחיל שם מאפס.

actress

New member
נצל"ש ומה דעתכם על מה שכתוב היום

בעיתון על ציפי פינס?

אל תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון בטח

לא בעיניני הכפשות. העיתונים עשו מזה הרבה יותר ממה שזה היה - כי ככה הם אוהבים. אמנם לא הייתי שם באופן אישי אבל מידידי שהיה שם שמעתי שבסה"כ נאמרו כמה דברים בוטים אבל לא היה שום פסטיבל השמצות ציפי פינס. יעקב עגמון פורש ועל מקומו מתחרים אילן רונן וציפי פינס. הכנס היה כנס תמיכה באילן רונן ככה שאף אחד לא באמת אהב שם את ציפי פינס אבל מכאן ועד מה שנכתב - הדרך ארוכה. ובעניין ציפי פינס - היא הרוויחה את הדברים שנאמרו עליה. היא רשעית וגסה ודרכה על כל מי שעמד לה בדרך. טפשי יהיה לצפות שיקבלו אותה בזרועות פתוחות. אני לא בוכה בשבילה.

actress

New member
כתבו עליה כ"כ הרבה אני לא מאמינה

לעיתונות לרוב העיתונות מסלפת דברים אבל זה דיי ברור למה יונה אליאן ששי גבאי ואחרים מהתאטרון שלה תומכים בה כל אחד והתאטרון שלו וכמו שנאמר הכל הצגה.

אין לך מה לאכול אבל יש לך מחשב וזמן

לכתוב בפורומים באינטרנט? אל תדברי שטויות. לא בגלל מוני מושונוב יש מצב כלכלי עלוב. אני מסכים שהמשכורות של הבכירים מושחתות אבל מוני מושונוב הוא יוצר ענק ואחד האמנים הגדולים שהיו בארץ. כל שקל שהוא מקבל - מגיע לו. זה שוק פתוח. בשנתיים האחרונות (הזמן שבו הרוויח את המשכורת האדירה הזאת) הוא שיחק מאות רבות של הצגות. זה שיעקב עגמון מרוויח מליון וחצי בשנה - זאת הבעיה. זה שהוא עושק שחקנים ומקצץ בשכרם ולא מוריד לעצמו שקל - זאת השחיתות. זה שאישתו עושה בהבימה הצגה וחצי ומרוויחה כמוהו - זאת השחיתות. העובדה שתקציבים מחולקים ללא קריטריונים, אלא לפי מידת הקירבה לצלחת - זאת השחיתות! מספיק עם צרות העין. הבעיה היא לא שמוני מושונוב,שדורות גדלו על ברכיו, מרוויח כל כך הרבה - אלא שיעל בר זהר ואמיר פיי גוטמן מרוויחים שכר דומה בגלל העיניים היפות שלהם ותו לא. זאת השחיתות!

actress

New member
אני מכירה את סנדרה ומוני אישית והם

מעולם לא התרברבו, מצב השוק היום של השחקנים מאוד קשה וסנדרה לא עושה רק הצגה וחצי היא עובדת על עוד פרוייקטים יש שחקנים שבקושי שומעים עליהם אבל עושים הרבה והרבה מאוד מאחורי הקלעים ונכון השחיתות פה זה שכל הדוגמגישים שלא יודעים לשחק כמו שאמרת בסע' האחרון כל דוגמן שירצה לשחק יקחו אותו למה ? הסיבה נאמרה. חבל שזה ככה היום שלא יודעים להעריך משחק אמיתי.

שלדר

New member
משלמים למי שממלא אולמות!

מי שממלא אולמות ממלא גם את קופת ההפקה אז הכסך למוני או לגילה לא בא מכספי הסיוע לתיאטרון אלא ממכירת הכרטיסים! אז,,הם מרוויחים ביושר מה שהם מרוויחים!

גם אמיר פיי גוטמן ממלא אולמות אבל

מקומו לא בתאטרון הלאומי או באיזשהו תאטרון רפרטוארי. מקומו אצל מפיקים פרטיים בשוק המסחרי שם שירוויח כמה שהוא יכל. משלמים למי שיכל להצעיד את האמנות קדימה. ממנים מנהל אומנותי ראוי. שחקנית - דיברתי על גילה אלמגור לא על סנדרה שדה. הפתרון, פרובוקטור הוא קיצוץ בשכר הבכירים (לא יקרה) מינוי מנהלים אמנותיים לפי כישורים ולא קשרים (לא יקרה) קביעת קריטריונים מדויקים לקבלת כסף מהמדינה (אולי בעוד כמה שנים) אכיפת החוקים הנ"ל (הצחקת אותי) לכן מה שנשאר הוא קריסת התאטראות הרפרטואריים. פשיטת רגל של הבימה ופיטורי כל העובדים - זה הדבר הטוב ביותר שיכל לקרות לאמנות התאטרון בארץ. - להתחיל מחדש.

מהפכן משהו...

להתחיל מחדש? אני אישית כבר איבדתי את הקשר שלי לתאטראות הרפרטוארים, די מזמן נטשתי אותם לטובת המסגרות השוליות יותר. אני חושב שמשם באות היצירות החשובות שלנו כרגע. ואני לא מאמין שהמצב הזה ישתנה בשנים הקרובות.

למעלה