אין לי כ"כ מצב רוח..

limor 2

New member
אין לי כ"כ מצב רוח..

לא יודעת מה הסיבה. אולי ירידת מתח אחרי אילת, הסמסטר החדש שנפתח שבוע אחרי הקודם, הבלאגן בעבודה או העייפות הפיזית שמשפיעה על הנפשית.. אני מרגישה די נאחס וממש סחוטה. אני ממש מכריחה את עצמי עכשיו ללכת לשיעור בחדר כושר בתקווה שזה יגרום לי טוב יותר. היום ניקיתי את היום ממשימות אחרות, כך שאני מקווה להרגיש טוב יותר. אני לא אוהבת ימים כאלה..

berr

New member
מצב רוח רע

הבוקר התחיל לי ככה. עם הרגשה נאחס ודאון. ישבתי ובמשך שעה כתבתי בפורומים ולעצמי כל מיני דברים חיוביים. שמעתי שיר לשנה החדשה שמסתובב ברשת. וכל החיוביות הזו, לאחר שעה, נכנסה בסוף למחזור הדם והנאחס עבר. אחה"צ זה קרה שוב. והפעם הלכתי לספורט, והנאחס שוב עבר. אקיצר, מה שאני אומרת, שאפשר לדבר איתו, עם הנאחס ולהתמקח קצת, ובד"כ הוא מפסיד. מאחלת לך מצה מצה מצב רוח טוב

limor 2

New member
הייתי בחדר כושר, אבל

היתה מורה מעצבנת במקום המורה שאני אוהבת. דווקא היום ?! אוף, אני מקווה שבאמת מחר יום חדש !!!!!

גילה 28

New member
אכן ישנם ימים כאלה שהכל נאחס../images/Emo122.gif

ולדעתי אם פעלת לפי התוכנית שכתבת ( הורדת מטרות ועשיית ספורט ) ישנם סיכויים רבים שהנאחס יעבור מהר. אל תשכחי במקביל לאכול טוב ולישון טוב כדי שהגוף יתחזק ואז גם לנפש יהיה קל יותר להתאושש. נ.ב תפשת צבע באילת??? מקווה שהיום את מרגישה טיפה יותר טוב

limor 2

New member
עדיין לא משהו../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

לא יודעת מה קורה.. היום אני ביום חופש, אבל אני לא עושה כלום. ממש רק רואה טלוויזיה (ואין מה לראות..) וסתם רובצת. ואני גם לא נהנית מזה היום. יש הרבה דברים שהייתי רוצה לעשות, כמו לנקות את הבית, ללמוד, לקנות מתנות לחג ועוד , אבל פשוט אין לי מצב רוח. לא יודעת מה קורה לי.. משתדלת לא להתרגש מזה ולתת לזה לחלוף.

גילה 28

New member
קורה לך מה שקורה לכולם.......

יש לך נפילה. לא תמיד אפשר לזהות ממה נובעת הנפילה, כמו שלא תמיד ניתן לזהות איך זה שנכנסת לתקופה טובה. אני מאכלת לך לנפילה קצרה ולאחריה תקופה ארוכה של אנרגיות חיוביות ותחושת עשייה. והכי חשוב זה לא לדאוג ולא להיבהל מהתחושת הנאחס שאופפת אותך כרגע, כי זה רק יוסיף לתחושה הכבדה גם ככה נסי לא לדאוג ותראי שאוטוטו הטוב מגיע

למעלה