אין לי כח

אין לי כח

אני לא חושב שאוכל לשרוד כאן אני שוקע ושוקע כאן אם אעזוב לא יודע איך אני אשרוד בחוץ. אני פשוט נואש, מרגיש שאני מאבד כוחות, לא רוצה לחשוב לאן אפשר להגיע

orli997

New member
איפה זה כאן? ואיפה זה בחוץ?

היי סוס מה קורה איתך?

אין לי

כח, אני לא יודע מה לעשות אין לי כח לויכוחים בבית נמאס לי אני מרגיש שאני לא זז מטר בחיים תקופה ארוכה, אני לא יודע מה לעשות אני לא יודע מה יהיה אם אעזוב מה שנראה שזה טפשי לעשות. אני מרגיש בין הפטיש לסדן

loyo

New member
קשה להבין מהפרטים המעטים שנתת

אבל לפי מה שבכל זאת הצלחתי לקרוא מבין השורות, אני הייתי אומרת להמתין עם החלטות גורליות ולנסות לקבל אנרגיה טובה מסביבה חיובית, להתחזק, ואז - להחליט לגבי ההמשך, ממקום טוב יותר. loyo

אין סביבה טובה יותר

צריך לחכות הרבה אין לי מה לעשות, המצב הזה לא מאתמול ולא פחות משנה לצערי הרבה יותר. כך שבקשר לזה שצריך לחכות זה עד מתי?! ואם לא אז אין מה לעשות זה אומר לעזוב שאני לא יודע אם אוכל. מה שבטוח אני מרגיש שאין לי כוחות אני מרגיש מיום ליום לא טוב בשפה יפה.

orli997

New member
אני מבינה שהבעיות בבית

ואתה צעיר מידי לעזוב, יכול להיות שבמקום להילחם דבר הגוזל את כוחותיך תנסה למצוא נקודות אור בתוכך, נסה להתנתק מהסביבה ומהעימותים איתה, בטוח שזה לא קל אבל בהחלט אפשרי

orli997

New member
האם אתה מוקד הויכוח?

אני יכולה להציע לך אולי לפנות לעזרה מחוץ לבית, יש הרבה ארגונים שיש להם יכולת ומשאבים לעזור וגם לספק בית חלופי כשיש צורך כזה. אולי זה לא יפתור אבל יתן לך מרחב מחיה לפחות עד זמן בו תוכל להיות עצמאי,

susony

New member
הי סוס

לא יודע מה לכתוב, אתה לא ממש אומר מה באמת קורה, ומה אתה באמת חושב על זה. אני חושב שאני מבין אותך, אני גדלתי בבית קשה. קח את הרגליים שלך, סע לאנשהו לאיזה שבוע אולי לסיני, תתרחק מהכל תנשום קצת אנרגיות טובות. ואם תספר יותר אולי נוכל קצת לעזור באהבה אביב

orli997

New member
אתה יודע זה בעיקר בראש

כי מי שמרגיש כלוא לא מצליח לחשוב לאן ואיך לצאת, גם אם זה רק לתת סיכוי להתרענן ולפתוח אולי אופציות ונטיב נוסף בחיים, בהחלט נראה לי כי יציאה ואפילו להיזרק באיזה מקום יכול לפתוח את הראש ואת הפרופורציה הנכונה לבעיות. אני זוכרת שכהייתי נערה והיו בעיות בבית ומריבות שאני במוקדן "ברחתי" מהבית לחברה ומשם לכינרת ל5 ימים, אמנם לא השתנה דבר אולם פתאום הבנתי שאני לא כלואה ויש לי אופציות לצאת לנוע במרחב גם בלי משאבים כלכליים. אז אני בהחלט מצתרפת לאביב בהמלצתו, צא עשה משהו גם לא על מנת לעבוד ולהרויח כסף אלה אפילו לחפש את עצמיך, את העצמאות שלך זה יכול לשחרר לך את האי עשיה שאתה נמצא בו עכשיו אור-לי

למעלה