אין לי כח לנצלש אז...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifדיי איך המשפט הזה רץ =]

אמרתי את זה פעם לחבר שלי על זה שהוא כל הזמן ניסה להעביר אותי לצד האפל אחרי שהוא ראה מלחמת הכוכבים... אז אמרתי לו תגיד לפחות שיש לך עוגיות P=

Nora Shu

New member
אמרת מלחמת הכוכבים!! XDD

מי חנון פה, הא?
המשפט הזה באמת יותר מדי פופלארי כבר. ><

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחחח מה הקשר? אני לא רואה את

זה P= חוץ מזה שאני בכלל לא יודע מה הולך שם... אז למה חנון?

lgmtk

New member
אם להגיד ולראות "מלחמת הכוכבים"

זה להיות חנון, i'm damn proud to be one~

lily kane

New member
טוב לקחו את כל המשפטים אז

אחד המשפטים הכי מקורים שלי עלי אדמותXD "it not a raop it a sex suprise SUPRISE ! SEX!

sasuke girl

New member
s.o.s

אומייגוד..אני לא מאמינה שהיא אחו-זתומרת מי אחותי?? סאסונארו?? חח לא..סתם דומה לי..זה שתראו אותה הולכת לידי מציקה לי וקוראת לי אונצ'אן,לא אומר שהיא אחותי!!!! לכל הילדים המפוחדים שסאסונארו המוכרת לי יותר כשרון ילדה מוזרה שיום אחד לפני 12 שנה הופיעה פתאום בבית שלי וגרמה להורים שלי להאמין שהיא הבת שלהם (והיא לא!!!אני יודעת שהיא לא!!אני יודעת *מבט מטורף בעיניים*) בחזרה לעניין לכל אלה שמכן שסאסונארו זימנה אותם ליום הולדתה וזה התברר כסט לסרטי פורנו יאוי..-____-' יש לכם עם מי לדבר אני נמצאת פה תמיד בשבילכם..גם לאלה שהתפתו לעוגיות. אל תתביישו לדבר על..יש עוד כמוכם - האייסי שלי: 213927418 משתתפת בצערכם.

SasuNaru

New member
ממתי אני בת 12? נו באמת

וזה לא היה כנס סרטי יאוי...זה רק בטעות כשהם עברו ב-My Pictures במחשב שלי הם...אממ...כן אני אחותך!! מואהאהאהאה יש תמונות! אז מה שזה נראה שאני מאומצת? אני דומה לאמא את לאבא[אתם לא תבינו אבל אני יורדת עליה בקשר לאבא שלללנו]

SasuNaru

New member
אנחנו יודעות! |הוסףצחוקמרושעכאן|

והיא חושבת שאני בת 12 T-T איפה היא חיה?!

למעלה