אין לי כח לחיים המעפנים האלו

מירב189

New member
לא הוא לא כזה, הוא רופא מיוחד והנתינה והרפואה שלו הוא בדם

שלו.
תמיד הוא מתקשר אם יש לו איך לעזור לי ואם הוא רואה שהוא לא יכול לעזור, אזי הוא מתעלם וזה כואב - כי ממנו אני לא מצפה, הוא רופא מיוחד במינו.
וזה לא מחוסר אדישות, אולי אמרו לו גם משהו עלי, אשר בחר לא להתקשר אלי.
&nbsp

מירב189

New member
לא תמיד הוא כך, כנראה הוא לא אוהב להגיד תשובה שלילית

אבל למדתי גם להכיר בזה, כי יש לו מעלות מאוד טובות שאין בכל רופא, הוא באמת ממש מיוחד, כל מי שמכיר אותו, אומר זאת.
הוא עשה המון בשבילי, לכן אני לא כועסת עליו, לא אגיד שלא מאוכזבת, אבל כל אחד בדרכו.
&nbsp

מירב189

New member
אין לי כח לחיים המעפנים האלו

מזה שמונה שנים שאינני יכול לעבוד, תחילה הואשמתי כאי אמינות בגלל זיוף בקורות החיים ואולי משהו לא בסדר בי נפשי, למרות שלא אמרו רק כל הזמן שפניתי למעסיקים אז כל הזמן עשו לי בדיקת שפיות וסתרו את עצמם ואמרו שיחזרו ולא חזרו.
לאחר שלוש שנים שפניתי לכל הגורמים האפשריים במדינה וללא עזרה של אף גורם, מצבי הוחרף ונכנסתי למרכז לבריאות הנפש.
לצערי כל פעם שרציתי לעבור שיקום תעסוקתי הן בעבודה נתמכת והן כצרכני נותני שירות, קיבלתי שום לא אמין הן מצד העובדות השיקום של משרד הבריאות והן מהמעסיקים לא היו חוזרים אלי או עושים לי בדיקת שפיות ואומרים שיחזרו ולא חוזרים.
לצערי, בגלל שיש ביקורת במרפאה אז גם הצוות לא מעוניין לעזור לי ורק מתייג אותי בתיוגים שאני צריכה תרופות ולכן לא מתקבלת לעבודה.
יש לציין שאני שנתיים לאחר הפסקת תרופות והכל היה בסדר ואף העוסית נלחמה עלי בוועדה לקבל את אישור צרכני נותני שירות ופתאום הכל בבלת.
פניתי לפניות הציבור של משרד הבריאות, אך המוקדניות התנהגו גם כך הם כל הזמן עשו לי בדיקת שפיות ולא היו אמינים בשירות.
וגם שפניתי ללשכת הרווחה אותו הדבר.
היום קיבלתי טלפון של פניות משרד הבריאות ואמרה לי למה השירות הלקוי של המוקדניות ואז אמרתי לה וגם אמרה לי רק זו התלונה, אמרתי לא ואז היא אמרה שהיא תפנה לכל הגורמים ובסיום הבדיקה היא תחזור אלי עם הממצאים, למרות שנראה לי שהכל בבבלת.
היום למרות הכל שלחתי מיילים של קורות חיים למעסיקים ואחד התקשר אלי אך בדיוק סיימתי לקלח את אמא שלי ואז אמרתי לו שאני אחזור אליך עוד שתי דקות כי אמא שלי צרחה שאני אבוא אליה, לא אמרתי לו את הסיבה ואז היא נדנדה לי ורצתה שאשאר איתה עוד ולכן התקשרתי אחרי עשרים דקות או חצי שעה וגם שכחתי את שמו מרוב ההמולה של אמי החולה מדמנציה ומוגבלת ואז אמרתי למזכירה שאני לא זוכרת את שמו ואמרתי שם אחר ואז היא אמרה לי את יודעת לאן הגעת, אמרתי כן, לחברת כך וכך ואז היא אמרה לא, להוסטל כך וכך, כמה קטנוני.
ואז היא פנתה אליו והוא אמר לה שהוא יחזור אלי. לאחר שעתיים שראיתי שהוא לא התקשר התקשרתי שוב והיא אמרה לי שהוא עסוק והוא יחזור אלי - מהבוקר עד עכשיו הוא מאוד מאוד מאוד מאוד עסוק ולא חזר.
אינני יודעת אם זה בגלל שחזרתי לא מיידית או ששכחתי את שמו ואז כאילו חוסר אחראית או לא שפויה או שזה ממשיך להיות הממגמה של חסימת עבודה של משרד הבריאות.
פשוט גומר אותי לגמרי, אין לי כוחות יותר, נשבר לי כמה שאני אדם אופטימי, אבל דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא רוצה את החיים האלו

מירב189

New member
גם ביום שני הייתי אצל הרופא המשפחה ואמרתי לו את זה ואז הוא

אמר שהוא ידבר עם העוסית של הקופה ועם הרופא של מרכז לבריאות הנפש והוא יחזור אלי והוא לא חזר.
למרות שהוא מלאך, מתי שהוא לא חוזר, זה אולי בגלל שאין לו מה להגיד לי, אבל מן הראוי היה שיתקשר ויגיד לי.
כולם פשוט מתעלמים ממני, כאילו לא קיימת במדינה המעפנה הזו.

ברוכה הבאה מירב

אני מצטערת לשמוע שאת מרגישה כל-כך רע...

מה שלומך היום?
אני מקווה מאוד שטוב יותר

למעלה