אין לי כח יותר!!

• פותח הנושא cici
  • פורסם בתאריך

cici

New member
אין לי כח יותר!!

הוא היה כמעט הכל בשבילי, גם אוהב גם מאהב גם חבר גם אוזן קשבת. ועכשיו הוא משחק איתי כאילו אני בכיס הקטן שלו. ואני כל כך אוהבת אותו אבל כבר נימאס לי להיות זאת שכל הזמן משקיעה באהבה שלנו ועכשיו אני כבר לא רוצה יותר להשקיע! אם הוא רוצה אותי שיתחיל לעבוד קשה! נמאס לי!!!

cici

New member
אם קראתם יש לי בקשה

אני רוצה לכתוב לו משהו שיר או סתם משהו כדי שיבין שנמאס לי כבר ואולי ככה הוא יבין שאני לא כל כך בכיס הקטן שלו! תודה לכם אנשים יקרים אוהבת אותכם cici שלא כל כך שמחה בזמן האחרון )-:

cici

New member
אוףףףףףף שכחתי

תוכלו לתת לי רעיונות? please????????

סיסי מתוקונת.......

אני אשמח לתת לך איזה רעיונות שרק תירצי...... רק תגיד לי על מה,, שלך........חוקרת

לך סיסי מתוקה........

את כל כך מבינה אותך וכל-כך מזדהה. ועברתי בדיוק את אותו מצב כמו שלך ולכן אני אומרת לך בלב שלם אהבה צריכה להיות דו צדדית.. ההשקעה צריכה להיות הדדית.. אהבה זה לתת ולקבל...... הוא צריך לתת באותה מידה כמו שהוא מקבל.. אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו,, תגידי לו בדיוק מה שאת חושבת,, או שפשוט תעשי מה שאני לפעמיים עושה כשאני מרגישה ככה. אני פשוט קצת נרגעת עם הנתינה,, מפסיקה להראות,,מפסיקה לתת,, ותאמיני לי עם הוא אוהב הוא ישים לב לזה.. ויתחיל לחזר שוב במרץ ככה זה.. לפעמיים צריך להפסיק לתת,כדי לדעת גם לקבל... יש פתגם שאומר: ``איך את יודעת עם גבר שלך... תני לו ללכת,, אם הוא לא חוזר הוא אף פעם לא היה ולא יהי שלך אבל אם הוא חוזר סימן שהוא שלך,,ושהוא אוהב`` אני מאחלת לך שתמיד תהייה אהבה בליבך ושאהבה בינכם תמיד תבער..... שלך....חוקרת

cici

New member
חוקרת יקרה שלי

תודה תודה לך על ההזדהות, וכל מה שאמרת לי בעצם כבר ניסיתי,ופשוט איבדתי תקווה. חשבתי לכתוב לו משהו בצורת שיר ואני יודעת שאת בעלת כושר כתיבה מצויין.! יש לך רעיון למה אפשר לכתוב לו?

סיסי יקירתי..........

אני מכירה את המצב שלך... ומי כמוך יודעת... אני ינסה לחשוב על משהו לכתוב לו.... ואני יכתוב לך את זה פה,, שלך.....חוקרת

אהבה היא

אהבה ברמה גבוהה היא שאת נותנת ללא רצון לקבל רק כי את רוצה לתת תחשבי על זה...

למעלה