בעייתי ומוכר. הבת שלי כבר שנה וחודשיים במילואים. אמנם קרבית אבל לא בעזה.הבן שלי גוייס שוב בסבב מי יודע כמה???
ונכנס שוב לעזה...
אין לי כחחחח
אין לי אוויר
כמה אפשר ???
הבן שלי עשה 400יום מילואים,זהו,תודה לאל.הבן שלי גוייס שוב בסבב מי יודע כמה???
ונכנס שוב לעזה...
אין לי כחחחח
אין לי אוויר
כמה אפשר ???
האחיין שלי, בן 50 בקרוב גם השלים כמה מאות ימי מילואים.הבן שלי גוייס שוב בסבב מי יודע כמה???
ונכנס שוב לעזה...
אין לי כחחחח
אין לי אוויר
כמה אפשר ???
חיבוק שיהבן שלי גוייס שוב בסבב מי יודע כמה???
ונכנס שוב לעזה...
אין לי כחחחח
אין לי אוויר
כמה אפשר ???
מי אלה "הערב רב"? אתה חושב שחובב אורגיות, מציצות של טרנסג'נדיות, היעדר נישואים ואי עמידה בדרישת "פרו ורבו" מסמנת אותך כערב רב?אין מה לעשות ארץ ישראל נקנת ביסורים, הערב רב בתוכנו עשו שטויות כמה עשורים ואנחנו משלמים את המחיר, עוד נדע ימים יפים יותר
אשמח להסבר "ערב רב"?🫢מי אלה "הערב רב"? אתה חושב שחובב אורגיות, מציצות של טרנסג'נדיות, היעדר נישואים ואי עמידה בדרישת "פרו ורבו" מסמנת אותך כערב רב?
אני ערב רב, זה מזמן ידוע![]()
תימני יקר וראש 1, אתם מגזימים,אשמח להסבר "ערב רב"?🫢
לא מגזימים.תימני יקר וראש 1, אתם מגזימים,
מכירים את יקירנו מהיום?
אז הוא אמר ואין לו מושג למה.
ראה את האירוויזיון עד מאוחר ותהה אם ואיך שייך לאירופה,
עד שהגיע מועד קריאת שמע ונזכרתי שגם OZ
שם. וסליחה על הבלבול.
אז רגע,,yakir לא חלק מהםלא מגזימים.
יקירוש הוא אחד מאלה שמכונת התרעלה עושה שמות במוחו חובב הריגושים המיניים.
לפעמים השימוש שלו במושגים שונים מצביע על בורות היסטורית או על סתם שטחיות וניזונות מעיתוני חרדים או הימין של בנגביר.
בשבילך יקירוש - קרא את המצורף, אולי.. אולי.. אולי..
חילונים - ערב רב?? (מאמר) / הרב אבינרי
לדעתי, הוא בטוח חלק מהם.אז רגע,,yakir לא חלק מהם?חטא ועוד,,,והכי עצוב לדאבוני,שהוא חושב שהוא צודק.
עֵרֶב רַב הוא שמה של קבוצה הכוללת מצריים ובני עמים נוספים שהתלוו לבני ישראל ביציאת מצרים, על פי המסורת היהודית הם התקבלו על ידי משה כחלק אינטגרלי מהעם, ובהמשך חטאו והחטיאו את עם ישראל במדבר.אשמח להסבר "ערב רב"?🫢
עֵרֶב רַב הוא שמה של קבוצה הכוללת מצריים ובני עמים נוספים שהתלוו לבני ישראל ביציאת מצרים, על פי המסורת היהודית הם התקבלו על ידי משה כחלק אינטגרלי מהעם, ובהמשך חטאו והחטיאו את עם ישראל במדבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.