אין לי כותרת
כי כתבתי איזה 3-4 וכל פעם מחקתי.. כתבתי "כואב לי" וכתבתי "למה הכל קשה כ"כ" וכתבתי "גברים אי אפשר להבין אותם" וכתבתי "רק פורקת".. אבל הכותרות האלה לא מוצאות חן בעיני
חזרתי מסוג של דייט.. מכירים כבר איזה חודש, מגששים כמה שבועות - זה בא והולך.. לקחתי יוזמה, והתקשרתי, והצעתי שנצא, ולא מזמן חזרתי.. כתבתי סוג של דייט.. כי אני לא בטוחה שהכוונות של שנינו הן אותן כוונות. ואני יודעת שהוא בבלבלה רצינית, ובאיזשהו מקום יודעת שאין סיכוי לקשר "רציני" ביננו, לפחות לא בזמן הקרוב, בגלל שהוא לא ממש פנוי רגשית, ועוד מעט לא יהיה פנוי פיזית (נוסע לחול)... אבל אני,, בראש.. אולי גם בלב.. אומרת לעצמי - אולי יש סיכוי.. אולי משהו ישתנה? אולי אני אהיה זו שתגרום לו להשאר.. שתגרום לו להפתח.. מבולבל לי, כי מצד אחד אני אומרת - תהני ממה שיש, תזרמי עם מה שיש, ומה שצריך לקרות יקרה בזמן שהוא צריך לקרות.. מצד שני - אני בתקוות, בציפיות (וציפיות, כידוע יש רק בכריות או בכיתן סנטר), כמו שכתבתי, ומצד שלישי - מפחדת להפגע בסופו של דבר, כששום דבר מהציפיות לא יתממש.. אז אולי חוסמת את עצמי (למרות שממש לא הרגשתי ככה הערב). אז מה קורה פה בעצם? הוא מראה התעניינות, הוא נשאר ומדבר, הוא נפתח, הוא כנה, הוא גלוי.. ואני גם.. אני מגששת, בוחנת.. ושוב עם ציפיות ועם תקוות.. אז למה כואב? כי אני כל כך רוצה אותו.. או לפחות לנסות לבדוק את האופציה הזו.. אבל זה מראש אבוד, אז לא חבל? לא, לא חבל.. כי אולי.. אולי משהו יזוז אצלו? אולי משהו ישתנה? מאמינה? לא מאמינה? כואב, מרגש, מאתגר, מסקרן, מהנה, מבלבל.. סליחה על ההודעה המבולבלת.. רק בבקשה, לא לכתוב לי שאין סיכוי ושחבל עלי ושחבל לי להפגע ולא להכנס לזה בכלל ולהתרחק.. כי אולי אני כבר בפנים למעשה... וזה סוג של שיעור, לא? מה שצריך לקרות יקרה.. רק הייתי צריכה לפרוק את התסכול והמחנק בגרון, לצד ההתרגשות ופרפורי הלב (מזמן לא חוויתי כאלה, בגלל זה זה כ"כ מתסכל). מענין, אתן חושבות שיש גברים שקוראים אותנו?
כי כתבתי איזה 3-4 וכל פעם מחקתי.. כתבתי "כואב לי" וכתבתי "למה הכל קשה כ"כ" וכתבתי "גברים אי אפשר להבין אותם" וכתבתי "רק פורקת".. אבל הכותרות האלה לא מוצאות חן בעיני