אין לי כותרת

**Blue-Lagoon**

New member
אין לי כותרת

צריך לעשות משהו עם הכותרות האלה... בכל מקרה התחשק לי לשאול אתם ישראלים בחול איפה כבר הספקתם לבקר בעולם (לגור\טיול\שעה בשדה תעופה
)

Gefen

New member
אז איפה כבר הייתי בעולם....

איפה טיילתי? וזה לפי סדר כרונולוגי.. מצרים, הודו, נפאל, תאילנד, יוון, תורכיה, ארה"ב איפה ממש גרתי? בארץ - ירושלים וחיפה בארה"ב - טנסיי, ג´ורג´יה (אטלנטה), קנזס ביקורים קצרים? טורונטו ,דטרויט, לאס וגאס, ניו יורק ובתוכנית לפי בקשתך, אם היתה כזאת, הייתי רוצה - לגור באוסטרליה... לטייל בניו זילנד, וביקורים קצרים - בארץ
גפן החולמת באספמיה

nir2323

New member
הצלחת לאתגר אותי../images/Emo98.gif

אז מה היה לנו שם ? פאריס, פראג, אתונה, שנון(אירלנד) לונדון וסביבותיה. ותורכיה. טורונטו ומפלי הנאייגרה. דטרויט, ניו יורק, בוסטון, פילדלפיה, וושינגטון, אורלנדו, מיאמי, סן פרנסיסקו, סיאטל, ושיקגו. (ולא , זה לא היה טיול מחוף לחוף, אלא גיחות נפרדות , לכן הפרוט.) הרפובליקה הדומינקנית. שדות תעופה גם נחשב? בוגוטה (קולומביה), סן-חואן(פורטו ריקו), איפהשהו בהונגריה, וצ´רי פוינט. מה השאיפות הבאות? אמסטרדם, וסקנדינוויה.

MARMELAD

New member
גם לי יש רשימה:

איפה כבר היה המרמלד: ישראל ! ארה"ב (יוסטון בעיקר) מקסיקו קנדה אנגליה הולנד צרפת ספרד ירדן מצרים (והדגש על סיני... אהובתי המדברית) ולאן הלאה? חייב לנסוע לאיטליה, לפראג, ליוון ולמרוקו. מעבר לזה הכל פתוח.

marsala

New member
מרסלה בדרכים../images/Emo48.gif

אז איפה אני זוכר שהייתי... מצרים, יוון, איטליה, ספרד, צרפת, האיים הקנריים (טנריף) גרמניה, אוסטריה, בלגיה, דנמרק, הונגריה, סרביה, אירלנד, סקוטלנד וויילס (נחשב לא???) מונאקו. (את לבנון נשמיט..) ולאן בעתיד?? רוצה לטייל בהודו תאילנד אוסטרליה ואולי ארה"ב אהה כן צ´ילה פרו ובוליביה ואם אני זוכה בלוטו איי גלפגוס... מתישהוא באמצע נבקר גם במרוקו. הידעתם שאנגליה היא המקום הזול ביותר לטוס ממנו לכל חור בעולם ?? אם מישהוא רוצה אני אתן דוגמאות מויש

נופר30

New member
גם לי מותר ?

אז איפה היינו אירופה אוסטריה הונגריה פראג צרפת טיול בין חודשיים בכל אירופה ( אבל הייתי צעירה מידי בטח זה לא נחשב ) ארה"ב ניור יורק ניו ג´רזי לוס אנג´לס סאן דייגו וואגס סאן פרנסיסקו סנטה ברברה בוסטון והסביבה וושנגטון ועוד ( ועוד כל מיני מקומות באמצע שאני לא זוכרת את שמם ) בקרוב מאוד ( שלושה חודשים ) טיול בין חודשיים באירופה עם בנזוגי והשתקעות כנראה בהולנד חלומות? תילאנד , יפן , ברזיל , אוסטרליה אפריקה

**Blue-Lagoon**

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

אז ככה צרפת הולנד בלגיה אירלנד אנגליה מצריים ארגנטינה ברזיל וישראל
וזהו.. רשימה קצרה מדי
תיכנונים לעתיד אוסטרליה (אני רואה הרבה רוצים לנסוע, נארגן טיול פורום, תפוז מממנים
) ניו זילנד ארה"ב כי כולם היו שם חוץ ממני!) קנדה ואיסלד

ומה איתי??

לגור: ישראל, ארה"ב (אוסטין) לבקר: ארה"ב: ניו יורק, וושינגטון, אל-פאסו, ניו מקסיקו, סן פרנסיסקו, לוס אנג´לס וכמובן אהבתי הרבה: לאס ווגאס. מקסיקו פריז אנגליה: לונדון, אוקספורד סקוטלנד איטליה שוויץ מצרים (סיני) חלומות: אוסטרליה, האיים הקריבים. אפרת

Yaniv-DC

New member
ואצלי

בלגייה שוויץ פולין אנגליה צרפת גרמניה הולנד פלורידה ניו יורק מרילנד ורג´יניה קליפורניה מינסוטה ישראל (דהההה...) וגם לבנון. בקרוב: קנדה פנסילבניה (פילי ופטסבורג)

DJNYC

New member
אני לא טייל גדול אבל:

צרפת מצריים (סיני) לונדון הולנד אמריקה: ניו יורק, קליפורניה, ניו ג´רזי. זהו..

Niva B

New member
I must say... very impressive

Look at all these places that everyone has been to. I know you wouldn´t get half those answers if you asked an american... but I was a flight attendant so the list is long & it´s funny that you mentioned even airports that one has been in even an hour. There were mant times on my trips that people asked me where I was going & I didn´t really know. the days that I left & came back on the same day, I didn´t bother to pay attention where we were going. I guess that is scary if you ask the flight attendant & she doesn´t know, but I guess it would be worse if the capitan wouldn´t know

Yaniv-DC

New member
חחח...נכון

אני כבר הייתי ביותר מקומות בארה"ב מהאמריקאי הממוצע...

funkbass

New member
גדול !!!!!!!!!!!!!!!

good morning ladies and gentlemen...... this is u´r captain speakin i have no idea where we´re going ... if any of u ppl know the destination and the way u r more than welcome to come over and give us a hand

למעלה