אין לי כותרת...

12אניהיא

New member
אין לי כותרת...

לפעמים אני חושבת שעם הזמן הכאב מתקהה כך גם חשבתי איתך... עברו חמש שנים לרגע לא שכחתי אותך אבל כניראה התאמצתי לא לזכור. חמש שנים שהעדפתי לא לשמוע אותך לא לראות... ואתה הרי השארת אחרייך אין ספור של שירים היום גיליתי חברי היקר שאתה חסר לי בדיוק כמו לפני חמש שנים באותה שבת בבוקר כשהטלפון צילצל והודיעו לי שהלכת צחקתי... שאלתי אם זו עוד מתיחה שלך, כי כזה היית בידרת את כולם, שימחת את כולם ולבסוף הלכת לבד, בודד. עלייך אפשר לאמר הליצן העצוב. אז דע לך חברי היקר אתה כל כך חסר הבדיחות שלך, השירה שלך, השטויות שלך... כולך!!!!!!!

אלמרה

New member
אני מציע כותרת...

את כותבת מוכשרת מביעה צער על חבר ש"הלך"... והצער והכאב מהולים בעליצות של האופי שלו...

12אניהיא

New member
../images/Emo51.gifאלמרה על המחמאה

האמת שהרבה זמן לא כתבתי כלום כי המילים ברחו להן ממני...

../images/Emo24.gif

את כותבת יפה נתי... אנשים ש"הולכים" הגעגוע אליהם לפעמים נדמה כמטשטש בשיגרת היום יום אבל אז.. ברגע אחד.. הכל חוזר.. ומבינים שהם חסרים תמיד.. באותה מידה.. באותה עוצמה.. זה פשוט אנחנו שהיינו "עסוקים" מלזכור... מחבקת חזק חזק

לילה טוב מקסימה../images/Emo199.gif

שיהיו לך ולכולם חלומות שמעלים חיוך...
לילה נפלא......

שמים1

New member
חברות , געגוע .

זו הכותרת , והשנים , המרחק אינם ערובה לשכוח חברות נאמנה , אהבה , רעות.. ככל שהזמן חולף הגעגוע לעיתים מתעצם בעיקר אם אין תחליף נאות לחברות כזו. מאחלת לך שעות טובות אני היא ... ולגבי הכתיבה ..את יודעת ...צריך להתחיל רק את המילים הראשונות ..והשאר נשפך כמעיין נובע. חיבוק חם ממני

12אניהיא

New member
תודה שמים

תמיד כייף לקרוא את תגובותייך... לפעמים קל יותר לקחת את הגעגוע ולדחוף אותו לאיזו פינה אפלולית ויום אחד מתפרץ אור לפינה הזו והכל צף.

למעלה