אין לי כותרת

אני מבינה אותך...אבל

הנה אני חושבת רחוק: איך כככככככל הירושלמים ידיעו לשם? ההורים? לא נראה לי...אוטובוס (הוא נוסע בטרופי לה לה לה לה חחח נועם תבין) גם לא נראה לי! המצב הבטחוני פה חרא, אבל גם בתל אביב הוא לא משהו, ואף אחד לא יפוצץ אותנו בבית ש מישבו או בגן ניות או באנלא יודעת איפה....... המהמהמהמה זהו!

אני חושבת שכולם יכולים להסכים איתי

שירושלים הרבה יותר מסוכנת מת"א ואת אף פעם לא יודעת איפה יהיה פיגוע ואגב אף אחד לא יבוא לבית שלי במיוחד שאני במרחק חציית כביש מרמאללה חוצמזה את מוכנה לתרום תבית שלך? זה סיוט! עכשיו אני לא מדברת על מה יהיה נח אני מדברת על ביטחון והגיון כי אני בטוחה שההורים שלהם לא ירשו להם להגיע לירושלים אני רגילה ששומעים יריות 24 שעות אבל הם לא ובטח שלא ההורים שלהם! את יודעת למה? כי אנחנו גרים בירושלים! אז היא כן יותר מסוכנת... חוצמזה שלא נראה לי שאנחנו הרוב אנחנו 8 מתוך כמה??? אני לא מבינה מה קשה כ"כ לקחת אוטובוס? ולמה שההורים שלך לא יקחו אותך? זה בדיוק מה שאחרים צריכים לעשות

טומטום!

זה היה בצחוק שאמרתי שנעשה את זה אצלך! אמ....ההורים שלי עובדים......כן כן גם זה קורה :) אז הם לא יוכלו להסיע אותי.... ואוטובוס? אף פעם לא נסעתי באוטובוס חוץ מטיולים בבי"ס ובצופים, אין לי מושג בזה, ולא נראה לי שירשו לי גם.....ופיגועים?....

שמעי

אמרת שמישהו יתרום בית, את מוכנה לתרום תבית שלך? העניין של ההסעה זאת כבר בעיה שלך שאפשר לפתור אותה... חוצמזה שגם בירושלים את צריכה לקחת אוטובוס וזה אפילו יותר מסוכן מאוטובוס בין עירוני לת"א... זה שאף פעם לא נסעת באוטובוס כבר אומר שאת ילדת שמנת אז לכי להורים שלך ותגידי להם שיסיעו אותך חחחח.... איך נראה לך שאני אגיע לת"א בדיוק??? באותה הדרך! את רוצה תבואי לגבעת זאב ותסעי יחד איתי באוטובוס... חוצמזה אתם הרבה ממצדה אתם יכולים לארגן מונית! ומה שגד אמר שמה למטה זה מצויין גד קבל ח"ח!

yuyu yop

New member
דניאל אי אפשר

לעשות את המפגש בת"א... אף אחד לא יבוא כמעט! הירושלמים בספק אם הם יגיעו... ואלה מהצפון גם לא יגיעו...

למעלה