אין לי כוח

אין לי כוח

הייתי השבוע במרפ' אנדו בתה"ש. היה לי תור לד"ר סוריאנו, והוא הזמין במיוחד בשבילי את ד"ר זולטי. בסוף יצא שישבתי רק עם ד"ר זולטי (שכבר מכיר אותי ממרפאת PMS) והוא עבר על התיק השמן שלי והסביר לי שבעצם אין מה לעשות אתי חוץ מלשלוח אותי למרפאת כאב, ורק אז אולי אפשר יהיה לחשוב איך לטפל בי בהמשך. בינתיים ממשיכה עם הפרימולוט נור במינון קצת אחר (ככה בחודשיים-שלושה האחרונים). ולמרפאת כאב התור עוד המון זמן (זה אם הכללית תאשר בכלל...
)... רציתי להישאר לדבר גם עם סוריאנו, אבל הוא אמר שאין צורך ושהם עובדים ביחד ושניהם עברו על התיק שלי לפני שבאתי וזה מה שהוחלט. סתם התייבשתי שם בהמתנה המון זמן. חוץ מזה מחכה לתור שלי לקולפוסקופיה בבילינסון, זה עוד יובלות... למי יש כוח לדברים האלה (יש לי ליכן, למי שמכירה).

ושאלה קטנה: האם גם אצלכן זה ככה, שיש שני סוגי כאבים: כאב בבטן התחתונה כמו של מחזור גם כשאין מחזור, וכשיש מחזור הוא מתגבר, כאב עמום כזה, "סוחב" כזה, וכאב אחר חיצוני יותר בדופן הבטן, שאם בטעות משהו נוגע בזה אני מתפתלת מכאבים (כשאני צריכה להתכופף להרים משהו, או כשנוגע בי דופן של כיסא, לדוגמה). מכירות את זה או שזה רק אצלי ככה?

היי חמודה

לי היו כאבי מסוג אחר כנראה.
לא היה לי את מה שאת מתארת מבחינת כאב חיצוני.

אני לא יודעת איך לעזור לך, אבל תמיד תתקשרי ותנדנדי למזכירות שישיגו לך תור...חייבים להיות קרצייה!!

מקווה שהכאבים יפחתו בקרוב...

tuli2210

New member
תרזיקי מעמד

תעשי כל מאמץ להיות אופטימית. אולי שווה לך לפנות לרפואה טבעית...אולי קצת טיפול רגשי...לפעמים הלמידה להסתכל על המינונים השונים עושה הבדל עצום.
מבחינתי יש כאב גלים של מחזור. זה עמום כזה...כואב...יחד עם גל חום כזה..במחזור זה מאוד מתגבר. ויש כאב של דקירות באיברים...אזור השחלות.....ועוד:).

פז08

New member
יקירה

מאוד מבינה אותך.
אני מתחברת להצעה של טולי לפנות לרפואה טבעית.... יש המון מקרים שזה עוזר. אני חייבת להגיד שאני בזמנו התחלתי והפסקתי מסיבות כלכליות. אבל שווה לך לנסות. לא יעיל- לא יזיק (חוץ מלחשבון הבנק
).
לי היו כאבים שונים. אצלי אחרי הניתוח הכאב היה בעיקר בבטן ימנית תחתונה סביב ביוץ בעיקר....
כעת אני תחת ויזאבל אבל עדיין לפעמים, בעיקר לאחרונה כאבים בבטן ימנית תחתונה ובכלל בבטן תחתונה. לא כמו כאבי מחזור, כאבים שונים, לא יודעת להסביר. לא כאב חזק, רק מאוד מציק.
אני בהחלט ממליצה לפנות בהקדם לכללית בתקווה שיאשרו פניה למרפאת כאב. גם אם לא יאשרו בתל השומר, יש בבתי חולים אחרים, גם בתי חולים של הכללית כך שאישור למרפאה כלשהיא מאמינה שתקבלי.
ואז פשוט לנדנד עד שתקבלי תור בהקדם. להתקשר לעיתים קרובות - הרבה פעמים אנשים מבטלים/ דוחים תור.....
מקווה שתרגישי טוב בהקדם

התכוונת אליי בתגובה?

כי שרשרת למישהי אחרת...

אני כבר מטופלת ברפואה משלימה (שיאצו) דרך הכללית... ניסיתי דיקור והיה מזעזע.

עכשיו אני סובלת מכאבי תופת, בקושי יכולה לשבת. כמו דלקת חזקה בשלפוחית השתן, באגן, לא יודעת במה, ברחם... וזה אחרי שהמחזור נגמר כבר בשבוע שעבר... אני גם כל הזמן עם פטריות וכבר לא יודעת איך לטפל בזה יותר... כל האזור כואב ומודלק וזה בלתי נסבל בעליל. בשבוע הבא (נדמה לי שאפילו מחר) יש לי תור לרופאת משפחה בשביל כל הטפסים האלה... אוף.

תודה רבה
.

פז08

New member
כן... התכוונתי אלייך...

חזקי ואמצי. מקווה מאוד שעם הזמן טיפול ברפואה משלימה יסייע......
ומקווה שהסתדרת עם כל הבירוקרטיה.
אני כאן בשבילך, אם את צריכה....

לא הסתדרתי עם הבירוקרטיה

זה הזוי: למרפאת כאב בתל השומר יש תור בספטמבר, שזה הזוי בפני עצמו. וקופת חולים כמובן לא מאשרת (כונפת חולים גללית). לבלינסון ולשרון שהגללית כן מאשרת יש תורים לינואר!!!!! אפרופו הזוי, כן?!

ולי נשבר. באמת. כמה אפשר.

תודה לך

שמיץ1

New member
כאלו הם התורים למרפאות הכאב

בזמנו הופנתי למרפאת כאב בחיפה, וניתן לי תור לעוד שנה! ממליצה שתנסי לבדוק מדי יום. יש ביטולים לפעמים.

פז08

New member
בהחלט הזוי....

אבל זה בעיה של כלל הרפואה הציבורית בארץ!!
יש המון ביקוש ופחות היצע... המון חולים, הרבה פחות רופאים ולפי התחזיות זה רק יהיה יותר רע

בעידן של היום יש כל כך הרבה אנשים שסובלים מכאבים על רקע כזה או אחר, כאבים כרוניים, קשים ואני מניחה שאין מספיק רופאים על מנת למלא את הביקוש....
זה גם בתחומים אחרים. אני הזמנתי תור לבדיקה ספציפית במרפאת ריאות בבית חולים במאי וקיבלתי תור ל.... ספטמבר!!
אכן, מצב הזוי.
מה שכן, מתחברת להמלצה לנסות מדי מספר ימים. יש בהחלט ביטולים. שווה לנסות!!
מה לגבי מאיר דרך אגב? גם שם לדעתי יש מרפאת כאב והוא שייך לכללית... האם ניסית?

Natalushka1

New member
היי לך

לגבי הכאבים שאת מתארת אני גם הרגשתי את שני סוגי הכאבים אך הכאב החיצוני ממש במקום בו נמצאת הציסטה, אולי הוא נובע מזה?? ולגבי התור למרפאת הכאב האם יש רופא שיוכל להמליץ על דחיפות המקרה? אם כן כדאי לפנות אליו שירשום אלף פעמים "דחוף" על ההפניה אולי זה משהו שיעזור. ולגבי אישור של הכללית מניסיוני האישי - תנסי ליצור קשר טוב עם המנהלת האדמיניסטרטיבית במרפאה ( הן בד"כ בעלות השפעה חזקה יותר על מוקד האישורים מהמזכירות הרגילות ) ודרכה לנסות לקדם את העיניין. אני אישית קיבלתי אישור באמצעות המנהלת האדמינ' שממש צעקה על המוקד, לאחר שגם רופא וגם הפקידה לא הצליחו להשיגו..
בהצלחה!

נועהב1

New member
סליחה אם אני מטיפה-

אבל מציעה לך לנסות 3 ימים בלי מוצרי חלב ובלי מוצרים שמכילים גלוטן, ולראות אם זה משפיע.
נדמה לי ממה שאת כותבת שזה יכול ממש לעזור, וכבר אחרי 3 ימים תראי אם יש שינוי ושווה להשקיע ולהתמיד.
אשמח לתת לך מלא רעיונות והצעות לתחליפים, אם זה מדבר אלייך

אין מצב. אני צמחונית (לא טבעונית)

ובלי מוצרי חלב פשוט אין לי מה לאכול (אסור לי סויה ומוצריה). וחוץ מזה יש לי הפרעת אכילה, אז אין מצב שאדבוק בזה, אבל תודה.

למעלה