אין לי כוח נמאס לי מהכל! מהמתמטיקה מהאנגלית מהחיים לכו עזאזלה
א או טו טו אתאיסט New member 15/4/08 #1 אין לי כוח נמאס לי מהכל! מהמתמטיקה מהאנגלית מהחיים לכו עזאזלה
L little snoop New member 15/4/08 #2 גם לי! נמאס מאנגלית, נמאס ממתמטיקה, נמאס מלשון, נמאס מהסטוריה..אבל לא מהחיים!!! החיים יפים, הפרחים פורחים, העצים מלבלבים,הציפורים מצייצות..תן חיוך אחי, הכל לטובה! יומקסים!
גם לי! נמאס מאנגלית, נמאס ממתמטיקה, נמאס מלשון, נמאס מהסטוריה..אבל לא מהחיים!!! החיים יפים, הפרחים פורחים, העצים מלבלבים,הציפורים מצייצות..תן חיוך אחי, הכל לטובה! יומקסים!
א או טו טו אתאיסט New member 15/4/08 #4 אוייי כל הדברים האלה לא יפים אילולא אילולא אילולא... עובדה שאנשים מתאבדים בסוף...
פ פלפל ממותק New member 15/4/08 #7 השמן הזה השמן הזה שוקל מאה חמישים קילו, להתאבד זה שקול כנגד כל התורה =40 קילו גג!
א או טו טו אתאיסט New member 15/4/08 #5 אי אפשר שימאס! מי שנמאס לו מהתורה זה רק אחד שלא יודע מה זה, אפשר למאוס בחפירות של מישהו מסויים אבל בתורה?! לא שייך, באחריות!
אי אפשר שימאס! מי שנמאס לו מהתורה זה רק אחד שלא יודע מה זה, אפשר למאוס בחפירות של מישהו מסויים אבל בתורה?! לא שייך, באחריות!
מ משתדלת להיות בסדר New member 15/4/08 #8 קבל משפט חביב: החיים הם כמו ים, תמיד יש גלים. היום זה המתמטיקה והאנגלית, מחר אני לא יודעת מה. בוא נגיד שעכשיו אתה ב"ה במים הרדודים, אז תשמח.
קבל משפט חביב: החיים הם כמו ים, תמיד יש גלים. היום זה המתמטיקה והאנגלית, מחר אני לא יודעת מה. בוא נגיד שעכשיו אתה ב"ה במים הרדודים, אז תשמח.