אין לי כוח לחפש
,

dark moon1

New member
ווואייייי

אני ממש רוצה ללכת מחר אז אני יודה לך מאוד אם תמסור לי יותר פרטים על איפה המקום והשעה... ב-ב-ק-ש-ה-!

Ez sLeeP

New member
האומן 17..

לא מקום משהו. לא אהבתי, בכלל. אבל זה רק אני. היום אמרת? נראה מה נעשה בנידון. האומן 17 בחיפה הוקם במקום קולנוע עצמון לשעבר, באמצעו של רחוב הנביאים - לכל התוהים. הדר, אכן.

הממ מצטער על הניצלוש..../images/Emo32.gifטוב

האיחוד שלפחות אני,ובטוח שעוד הרבה אנשים,הכי חיכו לו פתאום מקבל סיכוי מחודש,אחרי שזה היה נראה שאין הרבה סיכוי. אני מדבר על הקספרים כמובן. הנה מייל ששלח מארה"ב אורן ברזילי,ה-1 והיחיד לרשימת התפוצה שלו: hey guys ,welcome to my world. first of all some updates, KASPER are getting closer and closer to..........i'll let you know in the near future(i don't want to promise anything and not back it up). yes i did play guitar on the new version of the KOMIKAIM. you'll hear a lot of music from the kasper family real soon ,shy's solo album +shy's new production work:LIBRA. izik ,dudy levi,and shy are on the new album of ronen ben tal(kaspers ex manger). oren (me )i did some production work for Tal segev. also i would like to send u guys some snips of what i do over here,please write back to my e mail to get the MP3s. that's it guys ,also whom ever that wants out of the list ,let me know. oh, that bullshit the aviv gefen said about the music video of "yemot hakaitz" is not true ,we did that by our selves

מיטקין

New member
../images/Emo4.gif מצד שני יש אותי..

תסלחו לי על החוצפה שבה אני משתמש וע"י כך פוגע בשרשור של מבקר הסרטים "הכוכב שלנו" *מי אמר שלי יחימוביץ'* אני אישית לא התלהבתי מ"ללכת על המים" הסרט בסדר אבל לא משהו כמו שכווולם אומרים, אין ספק שהקולנוע הישראלי התקדם אבל איתן פוקס וחברו לחיים גל אוחובסקי צריכים לצאת מהמסגרות שלהם שהסרט בשבילי היה מאוד צפוי וכרגיל מבולבל מאוד... וזה רק קצת על קצה המזלג, אז מצטער אם פגעתי בכבודו של מישהו... נ.ב אני גם רוצה להודות לקופאית הנחמדה בסינמה שיטי שסיפקה לי את הכרטיס ונזפה באישה שנדחפה לפני "רק לשאול"... שלכם דכאוני, עצבני, מקופח, ובהתמוטטות עצבים, טים

oooooOFIR

New member
ראיתי את הסרט אתמול

מאוד נהנתי. אני חושב שהסרט הצליח לתאר בצורה מושלמת את ישראל של היום. ודי בולט שזו הייתה הכוונה לו...

Principesa Reut

New member
זה די מה שעצבן אותי בסרט...

זה מדי פעם נראה כמו סרט לתיירים... כאן זה ים המלח, כאן זה הכותל, כאן עושים את זה וכאן עושים את זה...

oooooOFIR

New member
לדעתי זו כל המטרה של הסרט

להראות את ישראל כמו שהיא, בדיוק כמו שהיא. והסרט עשה את זה בצורה מושלמת. זה נכון שיש פה פיגועים, קיבוצים ושינאה, אבל יש כאן גם חיי לילה ועוד דברים ישראלים חיוביים...

heaven is here

New member
תודה על ההמלצה נדבוש ../images/Emo13.gif

ממש שווה. כן, מתוכנן "ללכת על המים" בחופש פסח הקרוב. מקווה שזה יצא לפועל *אהמ*עמית*אהמ* יהיה כיף

Ez sLeeP

New member
../images/Emo41.gifאני בשוק../images/Emo41.gif

צביקו'ש, ככה מנצלשים אותי? אני מתמלא בושה וכלימה. בעצם, אתה אמור להתמלא בושה וכלימה. נו שוין.. אני באמצעו של הרונדו, כרגע סיימתי מבחן באזרחות שהציון המקסימלי שאוכל לקבל בו הוא 76. נחמד, לא? וכעת אני אבלה את שיירי הזמן שלי בלמידה למבחן בכימיה. אכן, האחרון בסדרה טרם המתכונת. והחולצה של הרונדו מזעזעת. המחשב עדיין מושבת.

למעלה