אין לי כוח יותר

טיפלה

New member
אין לי כוח יותר

שלום זאת ההודעה השנייה שאני שולחת בפורום עברתי התקף פסיכוטי לפני חצי שנה זה לא שהחיים לפני היו מושלמים אבל איכשהו תיפקדתי ועכשיו אני פשוט לא יכולה יותר כול הזמן מרגישה בדידות כול הזמן בחרדה הבקרים נורא קשים לקחתי תרופות מייצבות מצב רוח והם לא עזרו אני לומדת ומתפקדת ומתחילה לעבוד אבל בפנים מרגישה פשוט חלולה אני לא מרוצה מכול כך הרבה דברים ומרגישה שהחיים טסים לי מול העיניים ושהם פשוט סיוט....הבעיות בבית מחרפנות אותי הלימודים מלחצים אותי אני מרגישה כמו סתם בכיינית!!!! אבל מצד שני אני לא מבינה איך לא כולם כמוני איך העולם הזה בכלל מתפקד חשבתי אולי לעזוב הכול ולנוח אבל שאני נחה זה הכי קשה אני מתחילה טיפול פסיכולוגי אבל אני לא מאמינה שהוא יעזור.... חצי שנה אני רק שורדת יום אחרי יום וזה לא הורג אותי ולא מחשל אותי....אני לא רואה את הסוף של זה אני מרגישה שנידונתי לחיים של סבל ללא משמעות או חיוניות

גרא.

New member
טיפלה,אכן,החיים שלך קשים,מורכבים,עם מחירים

שקשה להתמודד איתם.זוהי כמעט תמצית ההישרדות,שמשמעותה,מלחמה יומיומית,בלתי פוסקת במציאות מתסכלת,מבאסת,מקשה ומסורבלת.ומה שעוזר לשרוד זו המטרה,התוחלת של המאבקים האלה.דווקא פרויד הוא שטען שכל מאבק,או התנסות קשה,מחשלת,כל עוד כמובן שהיא אינה הורגת אותך.ותמיד ברקע יש את מה שאין,כלומר מה עלול לקרות אם המאבק,או ההשרדות תכשל.את לומדת,לקראת תואר,שמשמעותו בעינייך,קריירה,וכל מה שכרוך בזה.יש לך אופק לשאוף אליו,לא כזה שרואים בחוף הים שאף פעם לא נגמר. טיפול אינו מטרה בפני עצמה,אלא קביים להשתמש בהם,כשאי אפשר לבד.והסבל שאת מרגישה,הוא פרי הביאושים של ההשרדות הקשה לך.אבל,באיזה שהוא מקום,את שורדת,את מתקדמת,כאותו צב המטפס על קיר כל יום מטר,ומחליק שניים..בסופו של התהליך,תגיעי למטרה/ות שהצבת לעצמך.רוצה כן להאמין שהטיפול הפסיכולוגי המשולב עם הטיפול התרופתי,יביא אותך למחוזות אחרים של תחושות חיוביות,של תקווה,של אמונה,של התחדשות.

טיפלה - זה קצת ביידיש...../images/Emo8.gif ,אך מדברייך למרות

הכל,נראה לי שכן יש בך יותר כוחות מאשר נדמה לך כדי להתמודד וכן לנצח את הקשיים.כעת את "מסונוורת" מהקשיים,אך ברגע שתתקדמי בטיפול המשולב,פתאום יתחילו להתגלות לך בבהירות האופקים אליהם את חותרת.טוב שאת מתחילה טיפול,כי זו התמיכה והתהליך הנכון והמתאים למצבך.הדברים לא קורים מיידית,אך ככל שתתמידי ותתמודדי עם התהליך הטיפולי (גם הוא צורה של התמודדות הדורשת נחישות ומוטיבציה למרחקים ארוכים)יתבהר לך הרקיע,עינייך ירחיקו ראות ותחושי שיש אור בקצה המנהרה...,בהצלחה.חייך לפנייך ,אז בטח שיש טעם לשנותם עבורך.

למעלה