אין לי כוח יותר

cuzican

New member
אין לי כוח יותר

אחרי יומיים שלא בכיתי,עוד הפעם בכיתי כשראיתי אותו עם כולם. והוא מרוב חוצפתו הביא לי מאפינס שאבא שלו הכין...ממש עוזר לי..כמובן שחברה שלי זרקה את זה לפח. ואז גם מרוב טיפשותי,התחלתי לשתות וטיפה השתכרתי....לא הרבה..אבל הסתחרר לי הראש..והוא הרי שונא שאני שותה.ודיברתי קצת שטויות ובסוף אבא ואמא באו ולקחו אותי בכוח הביתה ושם בכיתי כ"כ הרבה עד שאבא התקשר למפקדשלי ואמר שרוצה לקבוע לי תור לקב"ן. הוא אמר לחברה שלי שהוא בינתיים נחוש בדעתו ושאם היה לו בשביל מה להישאר איתי הוא היה נשאר ואם נחזור אז זה בעתיד המאודרחוק.... עם בכי,התקשרתי אליו פעמיים להתחנן שיבוא אליי ואמא לקחה לי ת'פלאפון בפעמיים האלה וניתקה.בפעם ה-3,רגועה כבר, דיברנו בטלפון ואמר שלא יכל לדבר איתי ולהגיד לי שלום כי התעלמתיממנו והייתי מאוד גסה ופגועה ממנו....הוא עדיין אוהב אותי[רק אותה יותר] ומתגעגע אליי ולא יודעת מה זה בדיוק "בעתיד הרחוקמאוד"...ואמר שיתקשר היום[בראשון]...ושהוא סולח לי על השתיה ושיודע שאני לאכזאת ושהוא באמת מבין אותי. כ"כ רע לי

מאורי6

New member
...

אני יודעת שלא משנה מה אני אגיד... יש משהו מטומטם במילים... נורא קל להוציא אותן כשמדובר במישהו אחר. אני לא מכירה את הבחור אבל אני יודעת שזה קשה וכואב ואת מרגישה באיזשהו מקום די אבודה ובלי שליטה על מה שהולך להיות מעכשיו. הייתי שם, עשיתי את זה..בכיתי, התקשרתי, מלמלתי שטויות, צרחתי, התחננתי וכל החבילה. אבל החבר/ אקס הוא לא כל החיים... זו טעות לחשוב שאת לא יכולה בלעדיו בן זוג לא אמור להיות מישהו שאת תלויה בו מאף בחינה, הוא אמור להיות מישהו שטוב לך איתו אבל את יודעת שיהיה לך טוב גם בלעדיו בסופו של דבר. תאספי את כל הכוחות שבך- גם כשנדמה לך שאין לך יותר כוחות.. ותתמודדי עם הדברים... כל החבילה של צרחות, בכי, התחננות ושתייה רק מזיקה. תמיד פה בשבילך

McBlack

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה.

אני אוהבת את התגובות שלך. תמר, תקשיבי לה...
כואב לי שאת ככה... כמו שכבר אמרתי, את צריכה להתנתק ממנו, אני בטוחה שחברים שלך יבינו אותך, אפילו אם זה יהיה לתקופה קצרה. זה פשוט לא מסתדר, להישאר בקשר - בין אם את מקווה שיחזור ובין אם לא. פשוט תנתקי את זה. תמחקי אותו. אם הוא ירצה לחזור הוא ידע איפה למצוא אותך, וגם אז אני ממליצה לך בחום לשקול את העניין.

מסכימה עם שתיכן ../images/Emo45.gif

ובאמת שאין לי כ"כ עוד מה להוסיף.. תתפסי קצת מרחק, זה לא בריא כ"כ להישאר בקשר ישר אחרי הפרידה. אולי אח"כ תחדשו את הקשר, אבל ככה זה סתם קשה לדעתי... מוסרת לך חיבוק גדול

.....

למה מרוב חוצפתו הוא הביא לך מאפינס? הוא לא היה חייב להביא לך מאפינס. סימן שהוא חושב עלייך, וזה יפה מאוד! אז למה לזרוק אותו לפח? בשביל מה? זה לא- העיקר הכוונה?..... זה בא מהלב, לא מרחמים...
את ההשתכרות אני מבינה לגמריי, גם אני כזאת [ורוב הבנות בעולם, אני חושבת....] אומנם זה נכון המילה ב"טיפשותי" כפי שכתבת, אבל אני חושבת שזה דווקא טוב שהתשתכרת קצת. לפעמים אלכוהול עוזר, לדעתי
תשמעי, אם את אוהבת אותו [ונשמע שאת אוהבת אותו ושקשה לך בלעדיו] אז תשמחי בשבילו שיהיה לו טוב, זה הכי חשוב. ברור שזה עצוב ומעצבן שהוא לא שלך [ועוד יותר שהוא של מישהי אחרת], אבל תשמחי בשבילו, תתמכי בו. זה חשוב לא פחות מהאהבה עצמה... וזה שאתם לא ביחד - סימן שככה זה היה צריך להיות! אני לא יודעת אם את מאמינה בשם, אבל אני כן ואני חושבת שהוא לעולם לא טועה [
]ֿ וגם פה לא, פשוט הוא לא ה-אחד... גם אם נדמה לך כרגע. חדל בכבכת [לבכות], תתעודדי

lia2sh

New member
ממתי אלכוהול עוזר במשהו? זה משהו רגעי!

זה ממש לא עוזר... אולי עוזר לפיתוח בעיית התמכרות לאלכוהול... כל המכורים התחילו מחוויה קשה אז למה לא?! בואו נשכתר - זה עוזר!

B o o o o M

New member
היי יפה

אני מבינה שהכאב שאת חווה נדמה שאיש לא יכול להבין אותו, אבל כן, אנחנו מבינים. אנחנו חווים פרידות המון פעמים בחיים שלנו, בין אם זה פרידה מבן זוג או מוות של אדם קרוב; זה כאב בלתי יתואר ומדכא. אבל זה החיים, ואין מה לעשות לגבי זה- צריך לדעת ללמוד להתמודד עם זה; תפסיקי להרגיש כל כך מסכנה ! יקירתי; את צעירה והחיים עוד לפנייך; הבחור הבא מעבר לפינה, גם אם את עדיין לא יכולה לחשוב אפילו על מישהו אחר. אני מבטיחה לך, נשבעת לך ! שהכל יעבור. עם הזמן כמובן, אבל גם זה מאוד קשור לגישה שלך. ברגע שתצליחי להתעלות על עצמך, על הכאב שלך, ולהתחיל לחשוב חיובי, להתחיל להשקיע בעצמך ולחשוב על עצמך- להעסיק את עצמך, למצוא לעצמך תחביבים וחיים שימלאו אותך באושר מבפנים, בלי אף אחד, ברגע שתצליחי לעשות זאת ההתמודדות שלך תהיה הרבה יותר קלה וגם מהירה. תחשבי, שכשאת עסוקה במשהו, אין לך זמן כל כך לחשוב על האקס, ועל הבעיות. המחשבות צצות רק בחוסר מעש, רק כשיוצאים עם חברים , רק כשאת בבית, לא כשאת באמת ובתמים עסוקה במשהו. תתחילי להעסיק את עצמך כמה שיותר, את לא מבינה בכלל כמה זה יעזור לך. רצוי גם, שתהני מהדבר בו את עסוקה. מתוקה, הייתי מאוד רוצה לקחת את הכאב ממך, ולעזור לך, אבל אני לא יכולה, ורק את יכולה לעזור לעצמך במקרה הזה. קודם כל. תרצי לעזור לעצמך.. כי נשמע שאת רוצה לטבוע בדיכאון ולא לצאת ממנו. תעריכי את עצמך ! תאהבי ! את עצמך, לפני הכל. תשקיעי בעצמך ובחיים שלך. בהצלחה יפה !

lia2sh

New member
תגובה באמת כדאי לך לקרוא

נכון, כרגע זה כואב, וכל מה שאת רוצה זה רק להתקשר אליו אבל את צריכה להתאפק ולא לוותר לעצמך. אני במקומך הייתי לוקחת זמן ופשוט מתרחקת ממנו כמה שאפשר - נותנת לפצע הפגיעה להחלים. את צריכה את הזמן שלך לבכות ולהיות עצובה כי בכל זאת עברת דבר שהוא מאוד לא נעים ומאוד מאוד פוגע אבל אלכוהול באמת לא יעזור זה אולי יסחרר לך קצת את הראש אבל יש דברים אחרים שיעזרו יותר... אני יודעת שכרגע את לא רואה מקום של אור בתוך כל החושך, אבל אני מבטיחה לך שאם תקחי לך את הזמן את תמצאי לזה מקום וזה יחזק אותך. זה מאוד לא יפה מה שהוא אמר לחברה שלך שאולי תחזרו בעתיד המאוד רחוק. זה סתם לפתח בך ציפיות שאולי לא יתממשו. את לא יכולה בכל אופן להכריח אותו לחזור אלייך, אולי הוא יחזור, אבל את כבר תהיי במקום אחר לגמריי. מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ואני כאן בשבילך בכל זמן!

cuzican

New member
היום הוא התקשר

ועוד הפעם טיפה השפלתי ת'צמי בלשאול אם הוא כבר דיבר איתה ואם הוא מתגעגע וחושב עליי...ואמרתי לו שאני יודעת שהוא עדיין אוהב אותי והוא הסכים איתי. אבל אמר שבינתיים הוא לא רוצה לדבר על זה..וזה באמת יוצא שאני כאילו מלחיצה אותו ולא נותנת לו זמן לחשוב. החלטתי שאני אחכה רק לזה שהוא יתקשר..לא אתקשר בעצמי...ובשיחות שום קשר לזה שנפרדנו,ואם הוא רוצה לחזור,ואוהב ומתגעגע אליי או אל האחרת....הוא יודע שאני מחכה לו עד שיתחרט בחזרה...אז אין שום צורך להגיד לו את זה כל הזמן. גם החלטתי בינתיים להוציא אותו מ"חבורה" שלנו לזמן מה..והחברים שלי הסכימו איתי...כי אחרת אני אגיב כמו אתמול וזה יהיה ממש לא עוזר, כי באמת אחרי יום שישי שלא בכיתי בכלל,יום שבת כיסה על הכל והרס. אני עדיין מחכה שיחזור...מקווה שיקרה בקרוב..הרי ככל שהזמן עובר,ככה הסיכוי שאני אסכים קטן... תודה לכן :]

Clueless Maiden

New member
ממ שאלה

אם הוא יחליט שהוא רוצה לחזור אלייך, ותסכימי, את חושבת שתוכלו להמשיך כרגיל? את חושבת שתוכלי לסמוך עליו, כמו שסמכת עליו פעם? זה נקודה למחשבה, כי אחרי מה שהוא אמר לך, קצת קשה לחזור אחורה.

cuzican

New member
עוד עדכון לגביו

התקשר גם בערב לפני שהלך לישון ודיברנו כרגיל. שאלתי אם הוא דיבר איתה והוא ענה שכן,ביום שישי ...והיא עוד הפעם ניסתה לשכנע אותו שהוא מבולבל ועשה טעות ענקית...ואמרתי לו:את רואה,היא לא רוצה אותך. תקלוט! והוא כבר לא יודע מתי ידבר איתה לגבי זה שאולי היא גם רוצה אותו...למרות שהוא רואה כבר שלא. טיפש. אני כן רוצה אותו....

B o o o o M

New member
הלו?!

את רוצה להיות ברירה שניה? את רוצה שהוא יבחר בך רק כי היא לא רצתה?! מה יש לך בחורה! איפה הכבוד העצמי שלך ?! באמת, תעיפי לעצמך כאפה!! תתקדמי הלאה, תפסיקי להתקע בעבר, הוא מניאק שבודק את האופציות שלו, רואה בך מישהי נוחה להשאר איתה עד שהוא ימצא "משהו יותר טוב". את רוצה להיות הבחורה הנוחה הזאת?! (תגידי לא, תגידי לא!!) אל תדברי איתו יותר! זהו ! אל! וכמו שCLUELESS MAIDEN אמרה מעליי, גם אם תחזרו הקשר יהיה מגעיל ולא כמו פעם, ולא תוכלי לסמוך עליו יותר וכו' וכו'. באמת שאין לך מה לחפש שם. תמשיכי כבר הלאה!

מאורי6

New member
מצטרפת!

את מחכה שהוא יבין שהיא לא רוצה אותו ויחזור אלייך?? זה לא נראה לך קצת מעוות? איך תוכלי לחיות עם הידיעה הזאת בכלל, בהנחה שהוא ירצה לחזור...?

McBlack

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אני יודעת שלומר להמשיך זה קל יותר מלבצע, אבל להסכים להשפיל את עצמך ככה זה כבר לא בא בחשבון. אני יודעת שבטח אמרת "לא רוצה אותך...תקלוט" בצחוק, אבל עם כל הכבוד, את לא צריכה לחכות - ובטח שלא צריכה להראות לו שאת מחכה. את לא לרמה של אופציה ב'.

למעלה