אין לי כוחות..

Mנטה

New member
ושכחת לספר שבגלל שהיא הביאה סלט

בלי גויאבות, אז המגניבים לא יצאו למרפסת. דווקא.

arivederci

New member
למזלך יצאת מזה יפה, גברת ../images/Emo46.gif

נפקדים? אני? ניצלת ברגע האחרון

האגס 1

New member
קאנטאדור

אני מבקש, שלי, ממך לא הייתי מצפה לטעות במילה ספרדית (אפילו שזו ספרדית שכנה)...

מעיין©

New member
../images/Emo122.gif

אז מתברר שכאב אוזניים זה באסה. לצערי הרב, לא נשארתי הרבה בגלל הכאב אוזניים הארור הזה, הלכתי לרופא, קיהלתי טיפות ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב
תודה למנטה על האירוח וההילינג (המדהים
), לדורתי על הדאגה, לשלי ולאגס על הטרמפ, ולצפו"ש ופלפל על הליווי האדיב עד למונית. ובכלל, היה כיף
מתי שוב

שוKולד

New member
../images/Emo185.gif יומיים בפורום

וכבר i made it למקום הראשון ברשימה... יש כבוד

מי ניצח בתחרות הירדמות ?

ביליתי ערב, לילה ולפנות בוקר נפלאים בזכות הקפריניה בזכות האוכל השווה ובעיקר בזכות החברה הנפלאה בדרך הבייתה יאיר גילה לי איך יודעים כמה אצבעות. מזל. אחרת לא הייתי נרדמת. היום בזמן שחיפשתי כלים להגיש את החמין גיליתי בארון של הסירים מאחורה מאחורה - שיש לי בלנדר

D o r o t h y

New member
טוב, אספתי קצת כוח + ../images/Emo32.gif

ביום חמישי יצאתי בבוקר מהבית, עבודה, ולטיפול שלי. אחרי הטיפול נחתתי אצל Mנטה והייתי כל כך רעבה שהתנפלתי יחד עם ניצני הנוכחים על הסלטים. ידענו שאם היתר לא ימהרו, הם לא ימצאו שריד של סלט. אחרי שהוספנו לתפריט קרמבואים וורודים, טעימות טראפלס של ג'חנון, ועוד אי אלו כיפלי וכל מיני שטויות, פרשתי לחדר המשחקים והתבודדתי עם כמה מחברי הפורום הנכבד וחבריהם הטלפונים <עם כל אחד בנפרד, מה אתם חושבים שאני?> אחר כך הזמנתי את ג'חנון לדו קרב בדיחות, הפסדתי בענק, אבל לא אוותר על סיבוב גומלין בהזדמנות. שיחת נפש עם Mנטה חתמה את הערב הנהדר הזה והלכתי לעבודה, משם נסעתי להורים ובשישי אחה"צ ישנתי איזה שלוש שעות (לא רצופות ח"וח) ולמסיבת יומולדת נוספת. עכשיו אני בבית אחרי שאת היום ביליתי אצל שלי אחרי ארוחת פז'ואדה מדהימה טעימה ובחברה נעימה. עכשיו אני בבית אחלה סופ"ש שבעולם. זה נהדר. מה האוף? העוף בפז'ואדה היה ממש טעים. יאמי ואלף תודות לכל מי שהיה חלק מסוף השבוע הזה. תודה חברים שלי.

resputin

New member
הו.

יום חמישי היה יום מאוד פעלתני בשבילי, כיום שישי. למען האמת הצעד החכם היה להשאר בת"א, כי בין כה חזרתי לשם מוקדם. אבל לא נורא. באיחור אופנתי של כחצי שעה הגעתי לבית Mנטה, לפגוש אנשים שכבר נראו שמחים יותר מדי על קרמבו-תות ושלל מאכלים (שהיו מעיין "נאגלה ראשונה") שהיו על השולחן. אט אט הגיעו עוד אנשים, שלי לימדה אותי איך מכינים קאפירינייה(
, שאגב, הכנתי אתמול בלילה בארוחת ערב עם חברים ובקרב הקהל היו תגובות נלהבות למדיי!), קרעתי את שלי ואת עידן בשש-בש (וארז <שהוא גם סוג של חתיך> קרע אותי. :|). היה אוכל, היו משקאות, היה המון המון כיף ולמרות ששבתי מוקדם הבייתה (ותודה למוסקט על הטרמפ
) נשאר המון טעם של עוד.

מה פירוש "יותר מדי"?

קרמבו וורוד זה משמח. נקודה. חוצמזה, מי שחושב שמשחק אחד בהפרש קטן זה "קרעתי" ושארז הוא "סוג של חתיך", מה הפלא שלא מבין במאכלים משמחים?

resputin

New member
את זו שפרשה לעיסוקים אחרים

(והאשימה את האלכוהול)
. אני רק התחממתי. ולמה, ארז לא סוג של חתיך? <ועכשיו נניח שהוא סידר גבות ויש לו שתיים ולא כמעט-אחת.>

resputin

New member
Point being?

זה שהוא סטרייט, חבל
עדיין היה חמוד למדי. ג'חנון יש מספיק בשביל לחלק..

ילד, זוכר מה דיברנו על

האסימונים? אז קודם תגדל, אחר-כך אני אסביר לך מה זה אמור להביע.
(תעשה שוב
)

ailag

New member
קרמבו ורוד זה חילול קודש ../images/Emo46.gif

דריכה על כל ערך בסיסי שיש לנו. ורוד זה הרשע. נה!

למעלה