אין לי כוחות..

D o r o t h y

New member
אין לי כוחות..

השעה עשר וחצי, עוד לא ישנתי מאתמול בבוקר.. אז מה לספר לכם? על הקרמבו תות? על איך ג'חנון עקף אותי בהליכה בסיפור בדיחות (ברור שזה רק כי הייתי עייפה ויהיה משחק חוזר)? על החברה הנעימה? על האוכל הטעים? על הסלט פירות? על המשחקים? על שיחת הנםש עם Mנטה? אין לי כוח, עוד מעט אלך לישון, כשאתעורר, נדבר. בינתיים שאחרים יספרו.

shellyland

New member
כוחותינו התעוררו ברגע זה.

נשוב ונדווח אחרי הקפה. שכחת לספר על הפלאפל של ג'חנון.

איך את עושה את זה?

אין סיכוי שהלכת לישון לפני 7 ולפני 11 את כבר מוכנה לקפה? אהובתי, תתני לגוף שלך קצת יותר מ-3 שעות שינה בלילה. זה לא נראה לי בריא לחיות ככה.

האגס 1

New member
ועדיין בשלב המעבר של הכוחות

(אם יש דבר כזה) וזה הזמן לסיכום ביניים - אז מי הMנטה - כמובן כבר ידעתי. מי המסTיק - ניחשתי. אבל הופתעתי לגלות מי השוKולד. אה, ובין שלל המנות שהביאו, המנה העיקרית היתה כמובן - קרמבו ורוד. המשך יבוא (כשיבואו הכוחות...)

arivederci

New member
היה מצויין ../images/Emo24.gif

תודה על ערב מוצלח שנמשך אל תוך הלילה. חבל שלא יכולתי להישאר קצת יותר. היה טעים, נעים, וחמים- בעיקר למי שישב, כמוני, מול המפזר חום.

מוּסקט

New member
הטרמפ חזרה

הגיע יחסית מוקדם - מה שהוציא את כוח פ"ת (ראס ואנוכי) מהמסיבה... אבל עד אז היה כיף לאכול ברוורס - קודם סלט אחר כך קינוח ולבסוף אוכל נורמאלי - אבל ככה יצא. והכל היה נורא טעים אפילו שלא היה שום כלום חלבי. גם קיבלתי שני טיפולים מה שמסביר את עובדה שהתעוררתי ב-7:00. 7:00!! שנים שלא קמתי ב-7:00...

שוKולד

New member
היה כייף, לא הגעתי לרקמבו תות

אבל קיבלתי פרח מנייר (חסר ריח יש לציין) והשוקולד שהחליף את הפלאפל לעיל היה מעולה...
אמנם פרשתי מוקדם (ונראה היה שבשיא) כי הייתי צריכה לקום מוקדם לעבודה (כך חשבתי) אבל כשהגעתי לאוטו, גיליתי שפקחי העירייה הגיעו אליו קודם... כן, כן...גררו לי את האוטו, אז ללא הכוחות הנדרשים להתמודדות, הלכתי הביתה לישון ובבוקר קמתי ממש מוקדם כדי לשחרר אותו לפני העבודה. ואיך התחיל יום שישי שלכם ?

עִידן

New member
אז כן, היה קרמבו ורוד

שמצופה בדונג של נרות חומים. לא היה כ"כ טעים, וחבל. אבל היה ורוד. והיה מסאז' מ-עו-לה מדורותי. ואוכל טעים לאללה.

Mנטה

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

תודה לכולם
מאוד נהנתי. תודה לכל מי שבא וטרח להביא את עצמו. תודה לכל מי שעזר לארגן להכין לסדר ולחסל תודה לכל מי שנרדם עם כובע על חצי פרצוף באופן חמוד במיוחד או בתנוחת המשרד המשעשעת תודה לכל מי שנשאר לישון ולכל מי שנשאר ער תודה לכל מי שנשאר עד הצהריים ועשה קצת lingering אבל הכי הכי הכי תודה לדורותי שגם נתנה מסאז'ים, גם עשתה חיקויים, גם עזרה המון המון לחסל וגם נשארה אחרי כולם לשיחה מדהימה. אוהבת אותכם את כולכם

האגס 1

New member
טוב, אלה לא כל התודות:

תודה על האירוח ועל המקום לישון (אגב, נרדמתי שם מצויין) ובאותה מידה - תודה לשלי ולדורותי על ההצלה בתחנת הדלק מפני הויזה שנחסמה. כמובן, גם על הנהיגה בחזרה, שלמרות השינה הטובה, הצילה אותי מנים-לא-נים על ההגה. תודה גם על פיקה-דאומה, על מרתון הבדיחות (על אף שתפסו את זמנן של הסונטרקציות), ועל הסונטרקציות, שבזכותן עיצתם את המפגש במה שכל כך הפך אותו לחויה. בדרך הקשה למדנו עד כמה תור בחנות טבע בת"א ביום שישי שווה העומסו לתור בסופר רגיל, עד כמה נדיר הבלנדר כמוצר ביתי (גם אצלי, אם כבר), ובדרך הלא כל-כך קשה - עד כמה תל-אביב זה לא זה כשמדובר בקור של הלילה. לא יירחק היום שבו נתראה שוב, ועם זאת נשאר הטעם של העוד.

shellyland

New member
סיכומטולה

נוכחים: שוKולד Mנטה מSטיק החטא והשלילנד צפו"ש פלפל עידן דורותי ראספוטין האגס 1 m L m מעין@ זולל מישמישים מוסקט ג'חנון חבר של ג'חנון (הם הביאו גם חבר טלפוני, שהיה איתנו ברוחו אך לא בגופו) סאביבית ובן-זוגה
נפקדים: כל היתר
חולים: אפי היקרה מעין@ m L m
אוכל: סלט שומרי היער סלט טעים סלט פסטה אורז עם ניבטוטים מרק כרובית שלא הצליח עוף ג'חנון עם רסק עגבניות וביצים קשות טראפלס תוצרת בית בטעם שוקולד מריר עם אגוזים + שוקולד לבן חלקום (רחת-לאקום) מיץ צהוב יין אדום דיאט קולה משהו עם דבש שג'חנון נורא אוהב להגיד את השם שלו קרמבו וורוד
פעילויות: שש-בש טארוט מסאז'ים דיגמון פיות נדנדה תעלת-לידה סונטרקציות מרתון בדיחות גשש (וסחתיין על מעיין
) אחד נגד כולם (חמש אותיות, מתחיל בק'
) כמה פילים יש בכוס עכשיו? חיבוקים וליטופים תחרות הרדמות בתנוחות הכי מוזרות פיסול
ים ממרציפן צבעוני יישור עטיפות ועיצוב רקדניות מעטיפות של קרבמו וורוד
בדיחות: שפן אריה גזר ישו מוחמד אמריקאי, אנגלי וצרפתי טסים במטוס...
(ג'חנון, תעשה רגע...) הכתובת של מעיין
חומר קריאה: 35 במאי
מאגניבים: במרפסת (אבא, אבא,
מטפטף עלינו!), ו
לעידן, שלא התחשבנו בה. זה לא יקרה שוב. היה כיף.
לכל אלה שבאו. אוהבת את כולכם
גם לאלה שלא באו. חסרתם לנו (בעיקר אתה, פנתר!). מעין@ הבטיחה שבקיץ יהיה מפגש על-האש בחצר השווה של הבית השווה בישוב השווה שלה. מה עד אז?

shellyland

New member
ידעתי שאני אשכח משהו:

החיקויים של דורותי! שמעתי שברשת א' מחפשים הקלטות של לאה גולדברג

shellyland

New member
ואת פיקה דאומה, כמובן!

הייתי צריכה לקרוא את התגובות שלכם לפני שסיכמתי. מה עוד שכחתי? אה, את החדשות בלאדינו בדרך חזרה לירושלים: "אל קאמטור עוסי חיטמן אן אל קאנטו דל שבת אדון-עולם". היסטרי!

shellyland

New member
וסלט פירות! איך שכחתי! בלי גויאבות!

אבל עם פומלית ותותים ועם אריוודרצ'י המקסימה, שהביאה אותו ושיחקה נורא יפה בסונטרקציות, אפילו שהיא לא הכירה את המשחק.

למעלה