אין לי כבר לאן לברוח
אל דאגה אני לא מפלצת .אני אדם סובל ולא מובן
הפורומים זה מה שיש לי גם המטפל טוב ככל שיהיה
אם אומר לו אני כותבת בפורומים ושונאי אותי שם
"מה ??" אז תעזבי שם .או "מה זה הפורומים האלה ??" אנשים
לא מכירים את העולם הזה .
רע לי ואני אכן סובלת מפוסט טראומה ובגלל זה אני חשדנית כלפיי אנשים כל הזמן שהם הולכים לפגוע בי ולאכזב אותי ואז זה קורה
אמונה שמגשימה את עצמה וכל הרע שאני לא רוצה שיקרה קורה
ואז אני בסערה כמו עכשיו .
אני לא מפלצת ולא שטן .בחיי יש אנשים שכן אוהבים אותי אבל זה לא חודר קשה לי לחוש את זה וגם עם ידיד יאמר לי את מהממת את מקסימה. או ריגשת אותי בברכת יום ההולדת שכתבת לי אז אני כזה "כן כן " .וכן אני הולכת לקבוצה חברתית זה עוזר כן כי מאז שהתחלתי ללכת המעגל החברתי התרחב אבל התחושות חלקן נשארו אותן דבר .
קשה לי גם לסנן ולומר גם כאן בפורומים אוקיי יש אנשים שאני באה להם לא טוב ויש כאלה שכן אני אתפס באלה שלא.
אנשים פשוט לא מבינים אותי .
אל דאגה אני לא מפלצת .אני אדם סובל ולא מובן
הפורומים זה מה שיש לי גם המטפל טוב ככל שיהיה
אם אומר לו אני כותבת בפורומים ושונאי אותי שם
"מה ??" אז תעזבי שם .או "מה זה הפורומים האלה ??" אנשים
לא מכירים את העולם הזה .
רע לי ואני אכן סובלת מפוסט טראומה ובגלל זה אני חשדנית כלפיי אנשים כל הזמן שהם הולכים לפגוע בי ולאכזב אותי ואז זה קורה
אמונה שמגשימה את עצמה וכל הרע שאני לא רוצה שיקרה קורה
ואז אני בסערה כמו עכשיו .
אני לא מפלצת ולא שטן .בחיי יש אנשים שכן אוהבים אותי אבל זה לא חודר קשה לי לחוש את זה וגם עם ידיד יאמר לי את מהממת את מקסימה. או ריגשת אותי בברכת יום ההולדת שכתבת לי אז אני כזה "כן כן " .וכן אני הולכת לקבוצה חברתית זה עוזר כן כי מאז שהתחלתי ללכת המעגל החברתי התרחב אבל התחושות חלקן נשארו אותן דבר .
קשה לי גם לסנן ולומר גם כאן בפורומים אוקיי יש אנשים שאני באה להם לא טוב ויש כאלה שכן אני אתפס באלה שלא.
אנשים פשוט לא מבינים אותי .