צופיפניקית1
New member
אין לי כבר כוח....!
טוב, תקשיבו - זו הולכת להיות הודעה ארוכה ומבולבלת ומעצבנת, אבל אני אנסה להגיד בה את כל מה שיש לי להגיד... אז ניראה לי ששמתם לב שלא הייתי פה שנים... ביגלל שהיה לנו כ"כ הרבה דברים בצופים! ביכלל לא הייתי בבית... ההורים שלי כבר שכחו איך אני ניראת...! שלישי רביעי היה טיול שנתי, ואז בחמישי מ10:00 ישנו להכין צ´ופרים לחנוכה ואז ישר ליום עבודה ב16:00 שהיסתיים אולי ב23:00 כי עשינו את החנוכייה המפגרת הזו... וביום שישי היינו מאחד בצופים עד רבע לשתיים בלילה! כי היה הערב תשיעיסטים (היה מדהים... אבל כ"כ הרבה עבודה...) והמפגרים האלו הודיעו לתשיעיסטים באותו היום!!! אחרי שחודש אנחנו מתכננים.. וביגלל זה 2 לא הגיעו...
ומה גילינו? שמחר בבוקר לטיול צריך להיות בשבט ב1 אבל איך???? יש לנו תיגבורים בבי"ס עד 12:30 וזה איזה חצי שעה נסיעה... אוף! רוצים שנוותר על התיגבור אבל איך? עד שהשגנו את זה? וגם יש עוד דברים בחיים חוץ מצופים צופים וצופים... אנחנו כבר לא נימצאים ביכלל עם חברים מחוץ לצופים, בשום מקום שהוא לא השבט... נימאס לנו...! כולנו ניראה לי בכינו בערב הזה מרוב לחץ... כ"כ הרבה עבודה... נימאס נימאס נימאס! כל אחד מנסה לעודד את השני - אבל זה לא זה... זה כבר מוגזם באמת! אמרו לנו שאחרי חנוכה ירד הלחץ... ניראה מה יהיה... היום היינו בשבט מ8 עזרנו לז´ להרים את הטקס אש של חנוכה... וזה כ"כ מעצבן שחצי מהאנשים קורעים ת´תחת וחצי יושבים ולא עושים כלום! אני עבדתי על התורן (סביבון ע-נ-ק! ממש תורן של מחנ"ק) ובדיוק מולי כפתו איזו סנדה של 6 מ´ ופאף...! היא נופלת ומה-זה במזל הצלחתי להעיף אותה מהראש שלי והיא "רק" עשתה לי "פנס" לכל האורך של הפנים... וזה כואב! אני לא יכולה ליצעוק עכשיו, וגם לא ממש לאכול...! הדבר הזה עוד יותר השביז אותנו, כי ו לא הייתה ה"תאונה" היחידה... ומיסביב יושבבים כל הסטלנים ולא עושים כלום! ב3 חזרתי הבייתה לשעה ואז ב4 חזרתי ב4 וחצי התחילה פםעולה וב5 מיצעד לפידים - אין לי כוח לספר איך זה היה... ב6 וחצי טקס אש של ז´, היה די יפה רק מה - הכנתי להם דיסק עם פלייבקים למסכת - איזה שעה ישבתי עליו והמפגרים איבדו אותו! אוף!!! זה מעצבן! אחרי הטקס ליווים, וביגלל שיש לאבא שלי יומולדת היום היתחמקתי מהפירוק והגעתי הבייתה ככה ב20:30, עכשיו נישאר לי רק לעשות כמה צ´ופרים ולהכין תיק.... ואני לא יהיה פה 4 ימים, אז שיהיה לכלם אחלה חופש...
! נועה
טוב, תקשיבו - זו הולכת להיות הודעה ארוכה ומבולבלת ומעצבנת, אבל אני אנסה להגיד בה את כל מה שיש לי להגיד... אז ניראה לי ששמתם לב שלא הייתי פה שנים... ביגלל שהיה לנו כ"כ הרבה דברים בצופים! ביכלל לא הייתי בבית... ההורים שלי כבר שכחו איך אני ניראת...! שלישי רביעי היה טיול שנתי, ואז בחמישי מ10:00 ישנו להכין צ´ופרים לחנוכה ואז ישר ליום עבודה ב16:00 שהיסתיים אולי ב23:00 כי עשינו את החנוכייה המפגרת הזו... וביום שישי היינו מאחד בצופים עד רבע לשתיים בלילה! כי היה הערב תשיעיסטים (היה מדהים... אבל כ"כ הרבה עבודה...) והמפגרים האלו הודיעו לתשיעיסטים באותו היום!!! אחרי שחודש אנחנו מתכננים.. וביגלל זה 2 לא הגיעו...