אין לי כבר כוח

אין לי כבר כוח

זה הכי קל לתת עצות כולם חכמים בלהגיד כמה חשוב החיים תחיו במקומי שבוע ונראה אתכם נותנים עצות אז זהו שלי אין יותר כוח לא להמתין למה שממתין לי כי לא ממתין לי כלום ואני כבר החלטתי שאני לא רוצה יותר להמשיך כי אני שוב לא מרגיש טוב ואני לא רוצה ללכת למיון שוב אני ימתין שאני לא יוכל יותר בלי להגיע למיון ואז אני יעשה מעשה

Bakbook1

New member
אני חושב, שעצם זה שאתה כותב פה.

ומשחרר איזה סוג של פורקן. כנראה שאתה כן זקוק לעצות האלה ואתה זקוק להקשבה ולתמיכה של אנשים, ואתה כן מנסה להתגבר. אני מציע לך, להקשיב ל- MoonMadness וגם לשאר האנשים האחרים. אני יודע ששום אדם בעולם חוץ ממך לא יוכל להיות בנעליך. וגם לא יכול להבין את הכאב שלך. אבל מאוד חשוב שתנסה. רפי, אפשר לדעת מהו הגיל שלך? אני מאמין שאתה בחור צעיר, ועוד נשארה לך דרך ארוכה לפניך. עכשיו מאוד קשה לך, עד בלתי אפשרי להתמודד. אבל תנסה להמשיך, אל תוותר! וזה ישתלם בסוף. אני מאמין כמו שאר האנשים, שאתה תוכל להתרפא במוקדם או במאוחר. אני מאחלה לך המון בריאות, ובהצלחה! אם יש לך זמן, הייתי שמח אם היית רואה את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY

אני רוצה שזהו

אני לא רוצה יותר כלום ולא להיתגבר ולא כלום אני החלטתי שהמצב שלי לא יהיה טוב בעוד כה ימים אז אני יעשה מעשה וזה לא סתם אמירה

Bakbook1

New member
רפי.

כל דבר נוסף שאני אכתוב פה במצב רגיש שכזה, יהיה לא אחראי מצדי. רק דבר אחד אני כן יכול להגיד לך, תחזור לטיפול שהיית בו, וכמה שיותר מהר.

גרא.

New member
רפי המתוק,עם כל הכאב,היאוש וחוסר התקווה שלך,

אינך יודע ממש מה כל אחד מאיתנו,אלה המחבבים אותך ורוצים בטובתך,עבר.כל אחד,סוחב על גבו גבנת עם שק של בעיות,סבל,התנסה,עבר רגעי לחץ קשים ,משבר,יאוש ואכזבה קשים,אבל מרביתנו לא מאבדים את התקווה אבל רק קצה קטנטן שלה,שיהיה טוב יותר,שהכל יסתדר.לכן למרות שאפשר להרגיש את העייפות הנפשית שלך את הסבל מההמתנה הממושכת להשתלת לב,כדאי שתבין שהדאגה הכתובה בדברי המגיבים אליך,היא אמיתית. כנה,ואינה מזוייפת.הפניתי אותך לשיחה על סה"ר,לשיחה עם ער"ן,הצלחת להגיע לכך?אתה חייב את זה לעצמך, אתה חייב לשמור על חייך,למשפחתך,לאנשים שאוהבים אותך.להוריך,לאחים/ות שכנראה יש לך.אל תדחוף את עצמך,למעשים שאין אחריהם חזרה.זה לא יפתור מאומה,רק יאמלל מאד את כל האוהבים אותך.רפי,תמשיך לשמור על קשר דרך הפורום.מצפים לשמוע ממך בכל יום.

רפי היקר...

אני לא רוצה לתת לך שום עצות... לא יודעת מה אני הייתי עושה לו הייתי במקומך. המצב שלך לא קל, אך אנא ממך נסה לראות את התקווה - מחכה לך השתלת לב שתציל את חייך! אל תשליך את חייך מנגד. אתה חייב להילחם, חייב למצוא עניין במשהו, משהו שיסיח את דעתך מהכאב. מה עם המשפחה שלך? או חברים? יש בחייך מישהו שתומך בך? בבקשה אל תעשה משהו שיפגע בך... אני מחכה לקרוא אותך גם מחר... תספר לנו מה שלומך... וחוץ מזה אתה צריך להיות בטיפול נפשי. אני לא זוכרת אם אתה בטיפול כזה או לא, אבל בבקשה היה סבלני ותן לחיים סיכוי... אנחנו פה איתך

אני פשוט רוצה למות

מה כל כך קשה להבין אני לא כותב פה כדי שירחמו עלי ממש לא אני לא רוצה שיתמכו בי ולא צריך יותר טובות של אף אחד ולצערי אני לא יעבור את גיל 30 אז למה להמתין

מחזקת את שאלתו של בקבוק...

אז מה בעצם אתה רוצה שיכתבו לך כאן? מה יכול לעזור לך?

אני לא יכול יותר

אני מצטער שזה הפריע למישהו שכתבתי פה אולי לבקבוק לא רציני שירחמו עלי באמת שלא ואני לא צריך את הרחמים האלה שאמרתי שאין לי כוח התכווני לזה בכל מובן ואם זה מפריע לבקבוק תודה לך שהקשבת לי וכמו שאמרתי שבחרי יום שבת אני כבר לא יהיה פה למה להמתין בסבל אם אני יכול לסיים את זה שוב תודה שהקשבת מצטער על הכל

רפי, חכה רגע

זה לא הפריע לאף אחד שכתבת פה! להיפך, אני מחכה לך כל יום שתכתוב מה עובר עליך, ואני לא היחידה... אני לא מרחמת עליך ואני לא חושבת שבקבוק או מישהו אחר מרחמים עליך. פשוט צר לי לראות אותך סובל, ואני מזדהה איתך כבת אדם ולא מתוך רחמים. פשוט רצינו לדעת (אני ובקבוק ובטח גם עוד אנשים) מה היה עוזר לך, מה הסיבה שאתה כותב פה (אנא אל תראה את זה כהאשמה חלילה). פשוט מתעניינים מה יכול לעזור לך עכשיו להרגיש יותר טוב? איך אנחנו פה יכולים לעזור לך? מה היית רוצה שנכתוב כדי שתרגיש שאיכפת לנו ממך באמת?

אין לי כוח

הסיבה שאני כתבתי פה כי לא היה לי איפה להוציא את מה שכואב לי זה לא אומר שאני רוצה להילחם כי אני לא רוצה יותר בקשר לשאלה של בקבוק אז אני לא מנסה להילחם ממש לא כבר נסיתי להיתאבד לפני שנה וזה לא הצליח זה רק עיניין של אומץ לעשות את זה שוב וזה יגיע אני בטוח בזה

Bakbook1

New member
בתוך תוכך.

גם אם אתה לא מאמין בכך וכרגע אתה לא מצליח לראות את זה, אתה עדין מאמין כי המצב שאתה כרגע שרוי בו הוא זמני בהחלט והוא ניתן לשינוי. אחרת, למה אתה מחכה לאחרי יום שבת? אתה בהחלט לא ממהר לוותר על החיים שלך וטוב שכך. משהו, איזה כח שקיים בתוכך מונע ממך מלהזיק לעצמך. זה ההגיון שלך, והשכל הישר שלך שמגנים עליך ופועלים למענך ולטובתך. אתה חושב על השלכות של המעשה השלילי והלא אחראי הזה. על טובת המשפחה שיש לך. אתה לא רוצה לשבור למשפחה שלך, וליקרים לך את הלב. צעד שכזה עלול להרוס ולקלקל להם את מהלך החיים התקין. תחשוב איזה סיפוק גדול יהיה לך כשתחלים, שתוכל שוב להנות. שיהיו לך שאיפות ומטרות וכל מיני יעדים להגשים. אתה באמת מוכן ורוצה לוותר על הכל? אתה לא מפריע לי. אני רק רוצה להבין, איך כן אפשר לעזור לך. ומה כן יכול לעודד אותך.

למעלה