אין לי יותר כוח

אין לי יותר כוח

אני פשוט עייפה ממנו . עייפה מהכול .
אנחנו בני 34 פלוס שני ילדים מתוקים, אחד בן ארבי ואחד בן שנה.
אנחנו ביחד 10 שנים, הקשר תמיד היה עליות וירידות, מלא בויתורים של שני הצצדים ותמיד יש על מה להתווכח , אין לי שקט .
פעם שאלו אותי אם אני מאושרת ועניתי שאושר זה רגשעים קטנים במהלך החיים, זה לא משהו קבוע ורצוף .
אני עייפה ממלחמות, עייפה מלהתחנן לעזרה בבית , מלהתעורר בלילה לקטנצ'יק כשהוא רק הגיע מבילוי עם חברים , למרות ביקשתי שישאר בבית שוב..

אני עייפה פשוט עייפה, חושבת על להיפרד וזו לא תהיה הפרידה הראשונה שלנו ,רק שהפעם גם חסכונות אין כי קנינו רכב חדש .
באוקטובר אני מתחילה ללמוד אז אני נושכת שפתיים ואומרת תסיימי שנה ותרכשי מקצוע ואז תקומי ותלכי , ועדיין אין בי שום כוח להמשיך ולהתמודד איתו .

השבוע ישבתי עם חברה ושאלתי אותה אם בעלה לוקח את היד שלה ומניח על המכנסיים שלו כטיזינג לסקס, והיא היתה המומה שבעלי בכלל מעז לעשות את זה - ואז נפתחו לי העיניים שכול מה שבישבילי הוא טאבו
בקשר למין- בשבילו הוא שונה , הכול מלווה בפרצופים ובכעס של ילד בן 16 שאם לא קיבל את המנה שלו הוא מדבר לא יפה ומעליב.
הכול כתוב פה בבילבול ואני מתנצלת , אני פשוט מוציאה .אני מוצאת את עצמי או אפתית או עצבנית שרוצה רק לטמון את הראש בתוך הכרית ולישון .

פעם אמרתי לבעלי תוך כדי כעס שהוא מחפש סקס אבל כשאני אמצא גבר שייתן לי אהבה - אני פשוט אקום ואלך ...
ובתוך כול זה ..חג שמח לכולם :)

stiv83

New member
באמת כדאי לך להקשיב לחברה הפמניסטית שלך

אוהההווה עכשיו אני מבין למה לא כל כך בא לו לעזור לך בבית , למה הוא לא נותן לך אהבה

אם מדבר כל כך פשוט כמו לשים את היד על הברך את עושה סיפור , מה עם דברים יותר רציניים

מבין שאת לא סקסית ולא רוצה להיות .................אז מה את רוצה ממנו שיהיה מסורס כמו הבעל של הפמניסטית .....

ולגבי לעזור בבית את צודקת ב-100 אחוז בלי קשר....

למזלו הוא לא התחתן איתך.............לפחות לא תוכלי לסחוט אותו

שילה1

New member
אתה טועה-הם ידועים בציבור וגם-את ידה

הניח לא בדיוק על הברך שלו....
לדעתי-יש ביניכם פערים בחשק המיני,שמקרינים לגביי הזוגיות.
מה על טיפול מקצועי?
זה שבעלך לא עוזרבבית-ניחא.אבל זה שיוצא בערבים עד מאוחר,וכמובן תלוי בתדירות,זו חוסר התחשבות.
נסי כהתחלה,לשוחח איתו.

stiv83

New member
אוי אוי איזה חסודה ,....אז הוא שם את ידה על

הזין שלו ......אזז ????

מה השטויות האלה מה את רצינית

אישה שתעשה לי סצינה על דבר כזה אני מעיף אותה ביום אחד

המקצוע העתיק בעולם לא השתנה

היום יש זנות מודרנית

שילה1

New member
ממש גברגבר,אתה!בעולם המושגים של

הכותבת,זו פגיעה.כך היא הרגישה בזמן המעשה.כנאה שעולמה שונה משלך....אהה?
ואין כל קשר לזנות כז או אחרת.

chenby

New member
אני מסכימה דווקא עם סטיב

להתלונן עם חברות על הבעל, תמיד הבעל ייצא מזעזע ודוחה.
אם על זה שהוא נוגע בעצמו מולה זה טאבו, בעיני זה תירוץ נפלא לעוד סיבה ללמה הקשר הזה לא עובד.
הבעיה היא בתקשורת ביניהם.
10 שנים היא איתו, פתאום הכל מפריע לה? יש מצב שזה הצטבר עם השנים, אבל ככה זה כשהתקשורת לקויה, לא פותרים את מה שמפריע וממשיכים לצבור עד שזה מתפוצץ.

chenby

New member
הסכמתי איתו פה

אבל הוא נחסם מהפורום... (לא בגלל שהסכמתי איתו, בגלל הודעות אחרות שלו בפורום)

Ricca

New member
זה לא מה שמפריע לה..

זה שמבחינתו לתפוס לה את היד ולשים על הזין - זה מה שנקרא חיזור, זאת הבעייה.
באותה המידה הוא יכול היה להגיע אלייה עם נבוט ולגרור אותה למערה.

אמלי12

New member

שלום אדון שופט

כמה שיפוטיות בהודעה אחת.
על איזה בסיס חסר שחר אתה שופט שאני לא סקסית ?
ומי אמר יד על הברך ?
מפאת כבודי אני אמנע בכלל להגיב לך , חג שמח

seeyou

New member
פשוט עייפה ממנו . עייפה מהכול
.?

אחרי 10 שנים ביחד עם 2 ילדים קטנים ,תחזוקה של הבית ובאופק גם לימודים

"פרידה" זה לא פיתרון למצב שלך או שנשארים ביחד או מתגרשים

אם תחליטי להישאר ביחד ולא חשוב מאיזה סיבה תצטרכי להכניס כמה שינוים בהיתנהגותך (במנות קטנות )

"השבוע ישבתי עם חברה ושאלתי אותה אם בעלה לוקח את היד שלה ומניח על המכנסיים שלו כטיזינג לסקס"

לא הייתי ממליץ לספר דברים אינטימים עם חברות-זה יכול להפוך לנשק נגדך וגם מוריד מהכבוד שלך.

במשך השנים היה לך נעים איך הוא היתנהג?
היה וכבר לא?שוב תתחילי ללמד אותו איך נעים לך

"בקשר למין- בשבילו הוא שונה , הכול מלווה בפרצופים ובכעס של ילד בן 16 שאם לא קיבל את המנה שלו הוא מדבר לא יפה ומעליב. "

אני מאמין שרטב הגברים הנשואים מגיבים פחות או יותר לפי המודול של בעלך

והברירה השניה-גרושים

שלא תחשבי שבחוץ הכול ורוד!

מי שיבחר בך יעשה את זה בגלל האינטרסים שלו ולא בגלל האינטרסים שלך

נדרש יותר מאמץ מצידך להרשים את הבן זוג החדש וגם להרבה ויתורים ממה שאת חושבת

ואחרי היומן מתחיל הסרט---כול מערכת יחסים ניכנסת לשיגרה בה שולפים את הציפורניים

יוסי

נ.לא צריכה להתחנן לעזרה בבית - קחי עוזרת גם על חשבון האוכל/ליבוש/דלק

כמה דברים שחשוב לראות

שלום לך,

ראשית אהבתי את מה שאמרת לגבי "שאושר זה רגעים קטנים במהלך החיים"...
זה נכון. העניין הוא לבנות כמה שיותר כאלו.
:)

בעניין שכתבת,
אני מרגיש הרבה חוסר הבנה ותקשורת שלו לגביך, אבל גם שלך לגביו.
החוסר תקשורת נובע מהשוני שיש בין גברים לנשים בצורת החשיבה שלהם.

גברים חושבים שאישה חושבת כמוהם וההפך וזה ממש לא נכון. כל התהליך שהמוח בנוי, התהליכים הכימיים במוח וכל התפיסה שונה לחלוטין.
הרעיון הוא לדעת ולהבין את השוני הזה, ומתוך ההבנה הזו אפשר לבנות תקשורת טובה.

מכל מה שכתבת, אני במין שהבעיה המרכזית היא חוסר תקשורת שנובעת מחוסר בהבנה של המין השני, ולא מבעיה ספציפי שיש לכם אחד כלפי השני.
נכון שבעיות אלו הופכות לאישיות, ולך זה מרגיש מאוד אישי... אבל השורש של הבעיה פה היא בעיית תקשורת.

אתן שכמה דברים ספציפיים, כי מעבר לזה זה ממש אימון שצריך לעבור בהבנת המין השני ובתקשורת בשביל לפתור את מה שאמרת פה.

בעניין הסקס ושהוא שם את היד... גברים מאוד ישירים. נשים אוהבות רמזים.
את מצפה שהוא ירמוז, יתכנן, ישקיע, וזו הגדרה שלך לאהבה ולא לסקס.
אצל גברים סקס נחשב לשיא האהבה, ובגלל שהם ישירים, בנות תופסות את זה כחוסר השקעה ורק כרצון לסיפור.

שוב, הבעיה פה היא תקשורת, וכששני הצדדים מודעים לבעיה הזו בתקשורת, הם יודעים לגשר עליה ויודעים מה לתת לבן/בת הזוג כדי שיהיה להם טוב וכיף.

בעיני גבר, "סקס" הוא מקדש (ואני לא מדבר על גברים שפגועים נפשית מטראומות עבר או כאלו שהם נהנים מהתעללות נפשית או פיזית),
וכמקדש, לעשות סקס, זה שיא האהבה.... הבעיה שגברים רבים לא יודעים לתקשר את זה נכון עם נשים, וכשהאשה נסגרת בגלל שהיא לא מבינה אותו נכון הוא נפגע ונסגר גם,
ואז זה הופך למשהו מכאני, כי קשה לגבר להתמודד עם העובדה שהאישה שלו לא מרוצה ... זה גורם לגבר להרגיש הכי לא גבר... והוא נכנס למצב החייתי שלו, שזה סקס בלבד...

בקיצור, יש תהליך עמוק שיושב מאחור, וצריך להבין אותו... אבל התחושה שלי ממה שסיפרת שזו השתלשלות הדברים מאחורה...
התגובה החיצונית שלו פוגעת בך, וזה מובן... אבל זו לא המטרה שלו... הוא פשוט בבריחה כרגע (ברצה הרגשית) והוא סגור רגשית... מה שמשפיע מאוד לרעה עליך...

אבל גם הוא וגם את יכולים לשנות את זה דיי מהר...

ממליץ לך לפנות לאימון זוגי.
במקרה הזה אני לא ממליץ על ייעוץ או על סקסולוג, כי אין מה לחפור בבעיה שלא קיימת... לרו אני ממליץ או אימון או טיפול, במקרה שלך אני ממליץ רק על אימון זוגי, כי פה זה יביא לך תוצאות הכי מהר.

תמצאי מאמן שאת מרגישה שיכולה לסמוך עליו, וכזה שמבין עניין, ולדעתי כל העניין יפתר תוך מספר שבועות מצומצם... (לרוב מקרים כאלו לוקחים בין חודש לשלושה חודשים, לא יותר).

בהצלחה.
:)

למעלה