אין לי חברים?

danihashamen

New member
אין לי חברים?

אני לא יודע מה קורה - העולם השתגע, או שזה רק אני? יש לי מגן בהיסטוריה יום שני, והתחלתי ללמוד מיום שלישי כבר.. הבעיה היא, שחסר לי בסביבות 20 עמודים החומר, אז ביום רביעי אני ועוד שני "חברים" קבענו ללמוד אצל אחד מהם שיש לו את כל החומר, וכך עשינו. באנו אל אותו ילד בשעה 15:00 בערך, כדי ללמוד עד סביבות 20:00 (ערב יום העצמאות). באנו, למדנו מקסימום שעה, עד שהאחד מה"חברים" התחיל לעשות שטויות, שכבר לא יכולנו ללמוד, ואז, משום מקום, אחד מהחברים של החבר שני (מבלבל, אני יודע) מגיע, ומצהיר שהוא בא כדי לשים לאותו חבר מיתרים חדשים בגיטרה, עניין של 5 דקות הוא אמר. אוקיי, השעה כבר הייתי בסביבות 17:00, ואותו ילד מיתרים עדיין היה שם, רק שעכשיו, הוא החליט להתחיל לנגן עם אותו חבר ששייך לו הבית, והם המשיכו ככה עד סביבות 18:30, שבינתיים, אני היחיד שיושב ואשכרה מנסה ללמוד בכל ההמולה. ב19:00, הוא החליט סוף סוף ללכת, וככה גם אני, העדפתי ללכת הביתה ולקרוא את החומר בשקט, כל עוד אפשר. עכשיו מה הבעיה? היום, היינו אמורים להפגש שוב, אבל אחד מה"חברים" הראה לי קודם לוג באייסיקיו שמראה את הילד שיש לו את כל החומר אומר שהוא יגיד לי שאני לא יכול לבוא ללמוד גם. מה התירוץ שלי? "איתי אי אפשר ללמוד" - אמר הילד שמביא חבר שישים לו מיתרים, ואז מנגן איתו שעתיים. מה קרה לעולם? חשבתי שיש לי חברים.. כנראה שכולם דואגים רק לעצמם.. עכשיו אני נדפקתי, אין לי ממי לצלם את החומר אפילו, והמגן מתקרב.. פשוט מסריח

די דנסר

New member
לאור

תארת מצב שהחברים לא מסוגלים ללמוד אך מאשימים שאי אפשר ללמוד איתך. נראה כי הבעיה היא אצלם ולא אצלך. אולי פשוט תהיו חברים לצורך בילויים ולא לצורך לימודים? המבחן מחר, אז המון הצלחה ממני. די דנסר.

danihashamen

New member
תודה , אני אצטרך את זה ..

אני לא רגיל ממש ללמוד לבד, ואני לא מרגיש כ"כ מוכן. במקרה ואני אכשל, או אקבל ציון לא טוב, תמיד יש את האפשרות של לקבל בבגרות (שהיא עוד חודש וחצי) 20 נקודות מעל המגן, ואז המגן לא נחשב. (ז"א שאם במגן אני מקבל 60, ובבגרות אני מקבל 85, הציון של הבגרות השנה הוא 85)

JudyWn

New member
אור../images/Emo62.gif

יש אנשים שאולי באמת מעדיפים לא ללמוד עם חברים כי הם מעדיפים לבד ויש כאלה שלא רוצים עם חברים כי החברים גורמים להם ללמוד ולא מתחשק להם - ונראה לי שאצלך זה המקרה השני. הילדים ההם מעדיפים הפסקות עם קצת לימודים ואתה רוצה לימודים עם מעט הפסקות אז אולי עדיף שלא תלמד איתם בכלל. אני מקווה שהמגן הלך בסדר.

למעלה