אין לי חברות

אין לי חברות

שלום, אני בת 27 מאוד חברותית יש לי חבר טוב ותומך ויש לי בעיה נורא נורא מציקה אין לי חברה אפילו אחת!!! כל החברות שהיו לי נעלמו וכבר קרב לשנתיים אין לי ולא חברה אחת אני מאורסת ואין לי אפילו חברה אחת לשתף אותה אין לי מושג מאיפה להכיר חברה, במקום העבודה שלי אין לי אפשרות להכיר נורא עצוב לי

גרא.

New member
לא צריכה,כדאי להוסיף לרפטואר העיסוקים שלך,גם

השתתפות בחוגים שונים אחרי העבודה,פעילות ספורט יומית כמו ג'וג'ינג ,עשוייה ליצור מצבי הכרות חדשים. פעיליות התנדבותיות,גם הן מספקות הזדמנויות להכרויות.אינטרנט? כבר אמרנו?.

חמודה אני מבינה אותך מאוד

לי יש בקושי חברה אחת ולך יש ארוס. תסתפקי בו עד שתמצאי חברה אמיתית

ענתי 100

New member
זה די שכיח שחברות נעלמות עם הזמן

השאלה האם פעם כן היו לך חברות טובות, חברות נפש כאלו. היו? אם כן מה גרם לכך שהתרחקתן? אם לא היו מעולם, אז נסי לפתח יותר את הקרבה עם אנשים, כמובן רק אנשים שאת רוצה ומעוניינת בחברתם. נסי לראות אם יש מישהו סביבך שמעורר בך עניין, סקרנות, תחושת שיתוף והזדהות. זו באמת תחושה עצובה להיות לבד, תראי בכל מקרה ככל שהחיים מתקדמים אז יש פחות ופחות זמן לחברות, אבל חברויות טובות שורדות גם את מחסום הזמן והמרחק אף שיש מעט פגישות.

מנדי31

New member
אוקיי

להכיר חברים זה כמו למצוא אהבה.. לרוב זה לא עוזר לחפש את זה, זה משהו שקורה לבד, מעצמו. מה עם קשרים מהעבר ? האם אפשר לשחזר אותם ? האם הם אבדו לעד ? איפה את מבלה בדרך כלל ? אני הכרתי את חברתי הטובה ביותר דרך "בילויים". אולי יש חברות של חברים של ארוסך שאת מחבבת ? או חברות של חברות ? שווה לנסות לצאת לארוחה נחמדה של כמה זוגות, ואלי תתחברי עם כמה מהבחורות. בהצלחה ומזל טוב לרגל האירוסין

למעלה