אין לי האומץ...

may may.

New member
אין לי האומץ...

אין לי האומץ לבוא להודות רע לי רוצה לעזוב לעמוד מול פני האמת ולהתמודד לעקוף את הרע ולהוכיח כן.. אני שווה מגיע לי יותר ועל זה לא אוותר יותר...

leonori

New member
may may

כנראה עדיין לא הגיע הזמן.... את עכשיו בתקופה של מעידה קלה.... אני רואה כבר את מעוף הציפור... קומי חמודה הושיטי לי יד!!! אוהבת L

caustic

New member
אל תותרי אבל ..

מגיע לך כל הטוב בעולם מאי מאי מגיע לך להיות הכי מאושרת בעולם מגיע לך להיות הכי נאהבת בעולם מגיע לך להיות הכי נחשקת בעולם מגיע לך להיות הכי מרוגשת בעולם כי את באמת שווה אבל תני לזמן לעשות את שלו הזמן ישכיח כאב אין מנוס אלא לכאוב קצת אבל יעבור הכל כל עוד יש חברים שיעמדו לצידך ואני אחד מהם תמיד לצידך מתי שתרצי איתי ועם ידידים כמוני נתן לך לשכוח את הכאב ... ותחזרי לחייך כמו פעם כי מגיע לך להיות מאושרת חמודה אוהב ...

Mrs.Dvash

New member
אני יודעת שקל להגיד

שתלכי, תעזבי, תפני עורף לרע ותתקדמי בצעדי ענק לטוב שמחכה לך, לטוב שיכול להיות מנת חלקך. קל להגיד - קשה פי אלף מונים לעשות. אין לי כ``כ הרבה מה לייעץ לך, או איך לכוון אותך - כי אני לא נמצאת במצבך ולא אתיימר לדעת מה קורה סביבך. רק מתוך תוכי אגיד לך שאני מאמינה שאם את מרגישה שאת שווה יותר, שאם את מרגישה שמגיע לך יותר אז מגיע לך. ואם מגיע אז צריכים לקבל, בדרך זו או אחרת - אם יהייה כואב יותר או כואב פחות, מתי שהוא זה יצטרך להעשות ולפי דעתי עדיף מוקדם מאשר מאוחר. אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה קשה ההחלטה וכמה אומץ דרוש בשביל לקום ולעזוב. מקווה שתמצאי את האומץ מקווה שתמצאי את האושר והאהבה שאת כל כך מחכה לה מאחלת לך רק טוב דובשה.

tairon

New member
מאי מאי

לפעמים כן את צודקת צריך אומץ ענקי לצאת ממשהו שעושה לך רע אבל יש הרגל אנחנו נוטים להתרגל גם לדברים רעים ויש אילוצים שגם הם גורמים לנו להשאר שם אבל..אני מניח שיגיע הרגע שבו תצליחי לאזור אומץ כי גם לך מגיע להיות מאושרת ואל תוותרי על זה !!

moran.l

New member
בטח שיש לך....

ממקום כה עמוק, בו שרוי גרעין אמת נפלא, המתבטא בכתיבתך, ויופי אלוהי, אפשר להפיק הכל. תעלי דרכיך לשם, לאומץ, כי יש בך את העומק הנפשי, הכנה והיפה. אכן, קל לנאום ולדרוש, אכן - כה קשה לקיים. אבל את יודעת מה? מרק צודק. אם הגעת להחלטה, אז את צריכה להישיר מבט, לא לסטות הצידה, ולהתקדם אל עבר משהו טוב יותר. אף אחד לא אמר שזה קל... אבל אני פה בשבילך, ועוד רבים כמוני, מאמינה שלאחת כמוך מגיע טוב יותר (ואסור לך, ולו לרגע, לפקפק בכך)... איך דובשה אמרה? שםםםםםם מממממעעעעעבררררר לקקקקקקשששששתתתת (טוב שאי אפשר לשמוע אותי... זייפנית משהו.. ג`ולי אנדרוס אני לא.....אבל הבנת את הרעיון.. :) ) אוהבת מורן

may may.

New member
אוהבת אתכם........... תודה מיוחד מכל הלב..... שאתם איתיייייי

למעלה