יאללה פ'סדר...
C cr New member 17/3/06 #18 אחרי שראיתי אותך..../images/Emo3.gif... את בהחלט .. לא בדקתי וחקרתי לעומק.. העניין כבר מסובך מספיק .. אז לא יכולה להשתמש במונחי "שיכנוע".."מודה".. וכו'.. העיקר .. עזי ואנג'ל סידרו לעצמם אחלה הרמון...
אחרי שראיתי אותך..../images/Emo3.gif... את בהחלט .. לא בדקתי וחקרתי לעומק.. העניין כבר מסובך מספיק .. אז לא יכולה להשתמש במונחי "שיכנוע".."מודה".. וכו'.. העיקר .. עזי ואנג'ל סידרו לעצמם אחלה הרמון...
M Mילק שייק New member 17/3/06 #21 טוב...הבנתי אותך../images/Emo190.gif אין שום בעיה... את יודעת רק שבפעם הבאה אין לך מה לצפות ממני לכלום...כן?
טוב...הבנתי אותך../images/Emo190.gif אין שום בעיה... את יודעת רק שבפעם הבאה אין לך מה לצפות ממני לכלום...כן?
א אספרסו girl New member 18/3/06 #25 אז מה אם התנצלת ../images/Emo35.gif אני עושה לך טובה, ואת מחזירה לי בצורה שכזאת מזל שעזי תמיד לצידי
M Mילק שייק New member 18/3/06 #28 די כבר../images/Emo31.gif זה מתחיל לעצבן אותי אין לי בעיה עם צחוקים...אבל לא על הגב שלי
D d a l i a l New member 18/3/06 #34 אני לא מבינה מה קורה פה אבל בכל מקרה, חבל שתתעצבני... מישהו חומד לצון. אני בטוחה ששום דבר לא נעשה מכוונה רעה. החליטו כנראה לצ'פר את עזי, אחרי שאנג'ל היה הכוכב הראשי בשבוע שעבר.
אני לא מבינה מה קורה פה אבל בכל מקרה, חבל שתתעצבני... מישהו חומד לצון. אני בטוחה ששום דבר לא נעשה מכוונה רעה. החליטו כנראה לצ'פר את עזי, אחרי שאנג'ל היה הכוכב הראשי בשבוע שעבר.
א אספרסו girl New member 18/3/06 #37 לא התכוונתי באמת ... פשוט עזי לא מוכן להפגש איתי ... ואני מוכנה לעשות הכל בשביל שהוא יבוא אליי ...
א אמא של 2 שבלולות New member 18/3/06 #40 המממ..אם עזי כ"כ רוצה להפגש, אני חושדת שמדובר בעפרה או באנג'ל. אספרסו גירל..קדימה להזדהות!
א אמא של 2 שבלולות New member 18/3/06 #39 מילקוש..זה מובן שזו לא את. מי שחושב אחרת פשוט לא מכיר אותך ולכן אין טעם להתעצבן