אין לי בן זוג

דנה אא

New member
אין לי בן זוג

ואנשים מייאשים אותי. נפגשתי עכשיו עם מישהו להיכרות. והוא הבין שאני בטיפולים , ואז הוא חזר כמה פעמים - זה מתסכל , זה מתסכל. אני רוצה עידוד . אני רוצה אנשים שיחזקו אותי, ואין לי כח לכל מיני מייאשים. לא היתה לו כוונה רעה . הוא הכיר מישהי שהיתה בטיפולים ועכשיו יש לה תינוק. אבל הדבר האחרון שאני רוצה לשמוע עכשיו, זה - זה מתסכל. או שאנשים ישתקו או שיגידו- הנה החודש , זה החודש שלך.

פּוֹנְג

New member
דנה../images/Emo24.gif זה באמת קשה

מהצד של הגבר. אם כי די מובן אפילו לנו שאנחנו בתוך זה המצב די מפחיד, מתסכל ומבלבל אז על אחת כמה וכמה גבר שבא מבחוץ. אני חושבת שמבחינתך זו גישה אמיצה וראוייה לציין לבוא ולהגיד מראש למי שאת מכירה, שאת בטיפולים, אך מן הסתם הגישה הזו גם מרחיקה אנשים, וזה כאמור מאד לא קל. אולי תוכלי למצוא בנות במצבך ומזדהות איתך , בפורום חד הוריות מבחירה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

sab sab

New member
את ראויה לכל העידוד והתמיכה שבעולם!

ואין לי מושג איך זה מרגיש לעבור את כל זה לבד....
אך אני גם יודעת שיש בנות שעוברות טיפולים עם בוזוג אבל עדיין מרגישות נורא לבד...ברור לי שמצבך מורכב וכמו שציינה פונג אין ספק שאת התמיכה ה"נכונה" ביותר תקבלי בפורום של חד-הוריות מבחירה. אל תתני לאף אחד להוציא ממך את הרוח האופטימיות ואת הכוח שבך!את תנצחי! קבלי ממני
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

תולו

New member
קודם כל - את לא לבד ../images/Emo70.gif

יש לך אותנו, ואנחנו דואגות לך ואנחנו פה, בשבילך, לטוב ולרע. ולגבי הבנזוג - גם זה יגיע, סבלנות. בינתיים, קחי נשימה עמוקה, תנסי לתת לדברים לעבור לידך ולא דרכך - עור של פיל בטח כבר יש לך כמו לכולנו, מרוב הזריקות - כי אין ברירה, אנשים הם לא צפויים ולכן את לא יכולה לצפות מהם שיגיבו כמו שנראה לך.

דנה אא

New member
תולו , תודות

אומרים שיש לי זכרון של פיל, אבל עור... אני פגיעה לאללה וביחוד שאני לבד. תודה גם שאת לא שולחת אותי לחד-הוריות ומעודדת אותי שיש לי אתכן. לכולנו יש רגעים של יאוש, והיום היה לי קצת נחס, אבל זה יעבור.

רוית ב

New member
דנה - חד הוריות יכולות גם לעזור לך

ואף אחד לא "שולח" אותך, פשוט הבנות שם גם הן לבד ויתכן שיוכלו להבין אותך ולתת לך כוחות בדרך שאנחנו - שיש לנו בן זוג - לא שזה ממש עוזר לפעמים.... - לא יכולות. עוד תמיכה עוד אוזן זה לא גירוש והכוונות תמיד טובות. תפסיקי לבזבז אנרגיות על דברים שליליים שאינם קיימים ותתחילי להשקיע בעצמך ובטוב שיש לעולם להצעי לך. גבר הוא לא פתרון לכלום לפעמים הוא אפילו בעיה. תזכרי את זה. בהצלחה בהמשך הדרך.

דנה אא

New member
sab sab , תודה על העידוד

כפי שאמרתי לפונג, לא הרגשתי טוב בפורום חד- הוריות מבחירה ומבכרת לא להכנס לשם. מדובר שם גם בהרבה נשים עם ילדים , והן לא מבינות את המצב שלי , של כל הטיפולים וכל זה... תודה על ה

דנה אא

New member
פונג היי

לא אמרתי לבן אדם. הייתי צריכה לחזור בשש להזריק והוא חקר וחקר ובחש ובחש למה אני צריכה לחזור הביתה , ובסוף כשאמרתי שזה קשור למשהו גופני -עלה על העניין. לא תיארתי לעצמי שהבן אדם יעלה על העניין , ונכון שרצוי מה שפחות לגלות לאנשים. ושוב, זה פשוט הדהים אותי איך הוא עלה על העניין, כי חוץ מזה שזה קשור למשהו גופני, לא אמרתי דבר. וגם לא היה מדובר באדם שרציתי להמשיך קשר איתו. לא מסתדרת בפורום חד- הוריות מבחירה. עושה רושם שיש שם הרבה נשים ממורמרות! מעדיפה את הפורום כאן שהוא מאוד נחמד , תומך ומפרגן.

בולה101

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

דנה - מאוד מבינה אותך. אכו לא קל לעבור את הטיפולים האלו ובפרט ללא בן זוג תומך. הצעתי לך היא- א' לא לדבר על נושא הפוריות בפגישות ראשונות עם בחורים. גם ככה הגברים פוחדים מזוגיות אז תנסי לא להעמיס עליהם כי הם יתרחקו. ב' נסי להכנס במקביל לפורום חד הוריות ואני בטוחה ששם ידעו יותר טוב ממני איך להתמודד עם הסיטואציה. ו ג' - כאשר יגיע האחד שלך הוא יקבל אותך כמו שאת עם הטיפולים . אז כנראה שזה לא המיועד שלך. נסי לא להתכנס בתוך עצמך. את שווה הרבה גם בלעדיו. תהיי חזקה ושיהיה בהצלחה בטיפולים

דנה אא

New member
בולה, תודה

כפי שאמרתי קודם, לא דיברתי . הוא עלה על זה רק מזה שאמרתי שאני צריכה לחזור הביתה ושזה קשור למשהו גופני. הוא לא נרתע מהנושא ולא בגלל זה היתה ההערה המגעילה שלו. סתם חוסר טקט וחוסר הבנה מה כואב לזולת. לא אשכח איך שסיפרת שמישהו בחוסר טקט העיר לך לגבי הדירה הגדולה ... ככה זה אנשים לא תמיד חושבים מה קורה אצל אנשים, רק שלנו זה מאוד כואב.

נרי כ

New member
אל ייאוש.

רק להגן על הדייט שלך: הוא נשמע לי כמו מישהו רגיש וחכם, שניסה להיות אמפתי לקשיים שלך, כזה שהכיר מישהי שהיתה בסרט הזה, ויודע שזה - מה לעשות - באמת מתסכל (אבל עם סוף טוב). אני חושבת שבדרך שלך עשית כמה בחירות מאוד אמיצות: להביא לעולם ילד לבד, להכנס לטיפולים לבד, ולהמשיך לרצות להיות בזוג (מרבית החד הוריות שאני הכרתי ויתרו, משום מה, על הרעיון הזה כשהחליטו להביא לבד ילד). אבל כמה שזה קשה לעשות את הדרך הזאת לבד (ואני זוכרת שהתלבטת אז מי ילווה אותך לשאיבה והחזרה, כמה זה היה צובט בלב, הלבד הזה). אבל בדיוק על זה רציתי לדבר: לא רק הבנות כאן, שעומדות לצידך. בטוח שיש עוד אנשים, מאחות או אמא ועד חברה טובה שיסכימו וירצו לעמוד לצידך ברגעים האלה. אני חושבת שהמון פעמים אנחנו לא יודעים על הרצון הטוב ויכולת הנתינה שיש לאנשים שמסביבנו עד שאנחנו לא מנסים. אז אולי מי מאלו יסכימו להיות העזר כנגדך, שיעודדו, שירגיעו, שיבואו כשצריך? חוץ מזה, אני יודעת שקיימות קבוצות תמיכה של נשים שמנסות להביא ילדים לעולם (כמה כאלה פורסמו כאן), ואולי השתתפות כזאת תהיה מין הרחבה של הפורום הזה? אולי שם תהיה נפש תאומה שתגיד את המילים שאת רוצה לשמוע? זה שאת אמיצה כל כך, לא אומר שאת צריכה לעבור את הכל לבד.

Galit29

New member
דנה, אחת הסיבות שבחרתי

שאנשים לא ידעו שאני עוברת טיפולים, היא כי הם לא יודעים מה אני עוברת ואני מדברת רק על הצד הנפשי - אין לאף אחד כוונה רעה , אבל לא באמת יודעים מה קורה שם. אני מאחלת לך שהחודש זה החודש שלך - גם באהבה וגם בילודה

למעלה