אין לי ארץ אחרת

shulywolters

New member
אין לי ארץ אחרת

גם אם אדמתי בוערת הניפו דגל בבית במכונית ובכל מקום עם ישראל חי

ומה יוכיח הדגל?שמחפשים נס=דגל?

ואיך יעודד את רוחנו? זו עוד תעמולה מבית מדרשו של הימין. וזה יעזור לנו כמו כוסות רוח למת ,ונא לסלוח לי על ההשוואה החמורה, לא הדגל יצילנו . לא הוא יקנה לנו בטחון ושלום. ואיך יניס את אויבנו המפגעים בנו? .לא יניס ולא נעליים. אני אמשיך להניף דגל ישראל ביום העצמאות בלבד . ואולי ביום שבו יהיה פה שלום של קבע.

אלי.

New member
מסכים. הדגל טוב ונחמד בעיתו.

היינו - יום העצמאות. ברגע שהופכים אותו למפלט מהצרות השוטפות, דומה הדבר לשימוש בסמים (וסליחה על ההשוואה), לצורך בריחה מהמציאות. חבל.

חבל באמת !!! B-(

חבל שנאחזים בניסים=דגלים . חבל שיש המוני נפגעים. חבל שהגענו למצב כה חמור ומדכא . כשהמחשבה היא מתי הפיגוע הבא יהיה . אני מציעה שבמקום דגלים וציפיה לניסים- נתחיל לחשב מה נגד טרור באמת פה עושים.

nightbird

New member
דגל הוא עידוד מוראלי

עידוד מוראלי הוא דבר חשוב בעת משבר, כך שהרעיון נכון בעיקרו. אך כמובן שזה צריך לבוא יחד עם מעשים.

nightbird

New member
...והתרסה

הנפת דגל גם אומרת לאויב ``לא תשברו אותנו``, כך ששוב - יש לזה משמעות.

shulywolters

New member
אלי מטרת הנפת

הדגל היא לא למנוע פעולות טרור אם כי הלוואי וזה היה קורה המטרה היא אחת ויחידה לנסוך תחושה של גאוה ושייכות (וזה חסר לצערי)להוכיח לכולם גם לעולם אנחנו כאן ונשאר כאן לעולמי עד. נ.ב. כשעברתי בירושלים ביום שישי האחרון ונתקעתי בפקקי הלוויתו של פייסל חוסיני כל מה שראיתי בבולטות רבה היה דווקא דגלי אשף שהתנוססו באלפים. ללמדך הדגל עושה משהו.

אלי.

New member
שולי, הדגל הוא דבר נפלא.

ואבוי לעם שאין לו דגל (אם יש כזה). לדעתי, את הדגל יש להשאיר לאירועים רשמיים, ובכך לשמר את יחודו כדגל. לטעמי, יש גם לאסור את חלוקתו כ``פרס`` לכל מיני אירועים דביליים, כמו מילוי דלק או קניית פחמים בסופר. גם זה (ואולי בעיקר זה) גורם לזילות. כולנו רואים את כל הדגלים הממורטטים הזרוקים לצידי הכבישים באותם ימים של שבוע העצמאות. מעבר לזה, בדוגמא שנתת עם ההלוויה - ההבדל בין עם ומדינת ישראל ובין ההמון שבאותה הלוויה הוא בכך, שלהם כרגע יש רק את הדגל להתלות בו, ואנחנו כבר עברנו כמה שלבים מאז. אה, ולגבי הילד שלך - הלואי וכולנו היינו יכולים להיות כמוהו, חסרי דאגות ותמימים (במובן החיובי).

shulywolters

New member
מישמישית יקרה

הרעיון של הנפת הדגל הינו פרוייקט תשדירי שרות שלקחו על עצמת רדיו חיפה ורדיו תל-אביב ויזמה אותו היו``ר שלהן כוכי מורדכי, לא צריך ליחס כל דבר לימין ותפסיקו להיות פרנואידים ובכלל למה לא להניף את הדגל זה דווקא כן נותן תחושה של שייכות של גאווה וזה בהחלט יכול לעזור ולו במעט לגרש את היאוש הרב שתפש אותנו אני הנפתי אמש את הדגל על גג ביתי בעזרת 2 ילדי התאומים וחשתי בגאוותם והיה לי מספיק כשאחד מהבנים אמר לי אמא הערבים אף פעם לא ינצחו אותנו כי הדגל שומר עלינו זה משפט של ילד בן 7.

*pank

New member
יש לנו ארץ אחרת! הדגל אותו הדגל!

כמה חבל שהיא לא באה לידי מימוש! בארץ הזו הימין הוא רק אופוזיציה וש``ס לא קיימים. והדת מופרדת מהמדינה בעיקר ממשרד הפנים, ומקופת המדינה אליה היא מחוברת בעבותות. בארץ הזו הגבולות מוגדרים והמתנחלים מיישבים את הגליל והנגב. ואולי אין שלום אבל יש שקט עם כל השכנים. ולבטח אין פיגועים. והכלכלה משגשגת ואין מובטלים. ובפוליטיקאים פחות מושחתים והם לא מקבלים משכורות חסרות שחור ומכוניות בעוד אזרחים קשיי יום ללחם רעבים. ובמדינה האוטופית הזו כל החתונות מסתיימות בירח דבש ולא במרחץ דמים. וכאשר בונים בירקון גשר הוא לא קורס רק על מנת שבסוף נבין שדווקא המים היו הקורם ההרסני בכל הסיפור. ואפרופו מים במדינה הזו אין שרה מטומטמת לאיכות הסביבה שכדומיה הפקירה את משק המים בצורה פושעת במשך שנים. וגם בה מחדלים כמו נהר הקישון שעדיין קוטל חיילים טובים. ואולי במדינה הזו אין בכלל שמאל וימין. רק אנשים שרוצים לחיות את חייהם בשקט ובשלווה. פאנק שיש לה חלומות מרחיקי לכת.

*pank

New member
תיקון:חסרות שחר,וקרם=גורם

וגם בה אין מחדלים, והפוליטיקאים פחות מושחתים.

כלומר,פאנקי,בחלומותיך הורודים.. ;-)

את הדתיים פשוט חיסלת אותי-שמת במחנה ריכוז ואלה-החלום שלך שותת דם.. ככה בונים חלום,פאנק אלא אם החלטת שתהיי הסוהרת שלי.. צרק.

*pank

New member
ולא סתם סוהרת!

אני מתכוונת לשים אותך בצינוק עם יוסי שריד....אם תתנהג ממש יפה אני אתלה לך מעל המיטה תמונה של מרגלית הרשפי, יפת הצמה אך מכוערת הנשמה.

למעלה