אין לי אם מי לחלוק אז..

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
אין לי אם מי לחלוק אז..

אני סתם אשמח לשפוך את הלב כי אני גרועה מאוד בדיבורים..והכושר הבעה שלי ברגשות יותר טוב בכתיבה..אז תרשו לי. עבר עלי יום מעיק, מלא בכאבי גב, שמסמלים אצלי עומס ייתר בחיים.. רבתי עם ידיד שלי כי יש לנו איזה שיחת נפש שאנחנו צריכים לעשות והוא מפחד ודוחה אותה עובר אנד עובר וזה לא עוזר ללב הרגישי שלי .. מה לעשות אני מאוד רגשנית, בכול אופן לא רק זה התודעה הרגשית שלי בקשר לציורים שלי (בתחום חיי היחיד בו אני מרגישה אני כרגע) התחדדה אך אני לא יודעת כיצד לתקן . ויש איזה בחור אחד שאין לי מושג מה הקטע בינינו אבל הוא כמוני אוהב ספייס - ככה אני שמישהו ינסה לחנוק אותי- זרקתי הרבה על העיניין, אבל הוא בטח מתכוון לספייס הזה של בנים שמתי שנוח להם אז נוח ושבוע שבועיים מסוגלים לשכוח איך קוראים לך, אבל גם יכול להיות שהוא מדבר על הספייס שלי כדי לא לאבד את ה``אני`` שלי שכ``כ עצמאי אבל רוצה כ``כ אהבה. מה לעשות ואולי ייקח לו זמן להבין (מבחנתי הרבה אין לו) ואני אישה חזקה אך וותרנית, נראת סופרוומן וכולה מחפשת מישהו אחד, עושה 50 דברים ביום ורוצה לעשות רק אחד, ככה אני אישה נאמנה, אם הרבה תשוקה אבל מטרה אחת.. למצוא אותך.. מקווה שאתה פה באזור ולא ייקח לי המון זמן.. מזאתי שרוצה את האמת, הכנות, היושר ואינטימיות.. לילה טוב..יש לי מתכונת מחר... אני רק בכיתה י``א...

ב א ר י

New member
יולי מתוקה....

כולם פה בכדי לקרוא את דברייך היפים. כל כאב תוכלי להפיגו,אם רק תכתבי בכנות ובתום לב. הרי זה ידוע שכתיבה משחררת רבות,את הנפש מכאבים,הכואבים מאוד. אני לעומת זאת מביע את רגשותיי וכאביי בציורים על סתם דף שאני מוצא. אני יותר מצייר מאשר כותב מיני חיבורים ומאמרים. מקווה כי כל כאבייך ייעלמו כלא היו. תדעי רק שיש לך תמיד עם מי לחלוק רגשות וכאבים... היננו כולנו כאן,אחד בשביל לעזור לשני.

yoli

New member
רב תודות בר כובה ואדוני הצייר H-)

גם אני כמוך ציירת במקצועי הקט,דפים על דפים של צבעי שמן יושבים אצלי בחדר שכבר הפך סטודיו. וכתיבה עוזרת לי רבות בתוכן ציוריי.. באיך ובמה גם יחד.. זה נושא ודבר הבוער בידיי ומבטא אותי בצורה הכי נכונה שלי.. מקווה שגם אצלך זה כך. ולמרות שאין כסף במקצוע-המשך לעסוק בזה, הנפש תלויה בכך. בהצלחה !!!!!!!!

היי אני חייב לומר ש...

מקווה שתצליחי מנסיוני אנשים לא מסוגלים להשקיע להיות כנים או לא לשחק ולהיות הם... ככה ש... אני בדילמה איך לשנות תאישיות שלי לבן אדם מנייאק חסר טקט שקרן מיסודו... אמממ מצפה לי עבודה קשה

yoli

New member
אז יש לי משהו בדיוק בשבילך

במסגרת שיעוריי ציור דיברתי על משהו שאוכל להגיד לך שהוא מולבש עלייך פיקס!!! אתמול בשיעור אמרתי שהערכים שלי עולים לי בהרבה, לפעמים באנשים שהייתי יכולה להיות חברתם, או אהודה או ``מקובלת`` בבה``ס (יש לי טונות לא לדאוג) המוסר שלי עלה לי בוויתור על גברים יפים עם הרבה מאוד כסף. ערכך הם הגובים את שכרך.. רק שתדע זאת, הם מחיר יקר!! אך האם אנו יכולים אחרת??? האם הייתי מסוגלת לקום בבוקר בחורה שונה?? לא ממי לא ולא.

אז זהו שכן .... בכל אופן ב..

במקרה שלי זה אולי בר סיכוי אחרי הכל כל חיי הייתי בשחור או לבן ללא אפור ככה שאם אצליח לעשות תדילוג זה יצליח לי... החחש ש אם אני יעשה תדילוג לא תהיה דרך חזרה.... ככה שאני בדילמה כי הדרך הטובה והכנה לא בדיוק מועילה בימינו ...

yoli

New member
הקשב ילדי..

מה אתה רוצה להיות?? מי אתה רוצה להיות? עם מי אתה רוצה לחיות כול חייך? (אתה בן נכון אני לא טועה?) מה הערכים שלך והאם רק הצלחה כספית וחברתית עם אנשים צבועים היא מטרתך?????

למעלה