אין לי אהבה

קריקי

New member
בהצלחה...../images/Emo8.gif

הרבה זמן אני חשבתי לעצמי "למה אין לי אהבה?!". כל הזמן חיפשתי אחריה, כל הזמן חשבתי למה לחברות שלי יש ולי אין וטחנתי את זה במוח מלא זמן ועכשיו אני מבינה שזה בדיוק בגלל זה- כל הזמן התעסקתי בזה וכל פעם אהבה אחרת התחמקה לה. עכשיו אני מבינה שאני לא הייתי צריכה לחכות לאהבה, האהבה מגיעה כשהיא מגיעה וזהו. בינתיים במקום לחשוב על אהבה, פשוט תבנה את עצמך..תפתח תחביבים חדשים, תעשה כל מיני דברים שתמיד רצית ולא היה לך זמן ותראה שככה האהבה תמצא אותך ולא אתה אותה וגם ממש מהר...

קריקי

New member
דרך אגב אני חדשה

סליחה שהתפרצתי ככה לפורום... פשוט אני קראתי עכשיו ולא יכולתי שלא להגיב.. כל מקרה, קרן בת 15.5 מראשון לציון..

רד לייט1

New member
ג'וש תודה רבה לך

אני ממש מודה לך, ממש לא נעים לי כי שאלתי יותר מדי אבל יש לי עוד שאלות שאני חייב לשאול... לכל אחד יש משבר בחיים זה ברור, אני עכשיו במשבר שנמשך כבר יותר משנתיים!!! עכשיו הכל התפוצץ והבנתי שאין טעם לחיי אם החיים שלי יראו ככה, לכן אני חייב שינוי ואני לא רואה אור בקצב המנהרה.. לבן אדם רגיל שיש חברה תומכת ויציבה אין בעיה להתגבר על משבריו מכיוון שהוא צובר ביטחון מחבריו, פתרונות, וחבריו תומכים בו ועוזרים לו להתגבר על הכל. ואני??? אני נשארתי לבד, שתבין פעם הייתי מוקף חברים, והיום? היום אני לבד. אני רוצה לשנות את החיים שלי אני רוצה לפתוח דף חדש, אני רוצה שהכל יסתדר כבר, שהכל יהיה כמו פעם, אבל ג'וש (או כל אחד אחר..) ידידי הכיצד??? כיצד אני פותר את כל המשברים שלי לבד? כיצד אני מכיר אנשים חדשים? אם אין לי תחביבים בכלל, כלום לא מענין אותי, מה אני אמור לעשות??

joshh

New member
היי ריד לייט

מצטער שאני רואה את ההודאה שלך רק עכשיו. אני מציע לך לכתוב לי ב"תגובה" על מה שכתבתי וכך אני מקבל מסר לפרטי שלי. וגם אתה מוזמן לקפוץ לקומונה שלי. אז ככה: אני יכול להגיד לך שנורא קל להיכנס למשבר ומאוד קשה לצאת ממנו. יש חבל דק מאוד בין שפיות לאי שפיות שהוא מטורף. הכל עניין של פרופורציות ושליטה. אני יכול להגיד לך שהרבה יותר קשה כשאתה ניכנס למשבר ואז החברה עוזבת בגלל זה והחברים מתרחקים. אומרים שהפעמים היחידות שאתה עושים דברים לבד, הוא כשאתה נולד ומת. ואני רוצה לשבור לך את המיתוס הזה. אתה קובע את כל החיים שלך לבד. כי לבסוף המחליט מה יקרה אלה זה רק אתה. שינוי יבוא ממך, ולא מהחברה ולא מהחברים אפילו לא מהמשפחה, השינוי בתפיסת החשיבה היא עצמאית (כמובן בעזרת כלים). אני שמח שאתה רוצה לפתוח דף חדש, אבל אני לא מציע לך להסתקל על זה כדף חדש אלה כ"שידרוג" עצמי. אז איך עושים זאת ??? ראשית, אתה צריך לדעת שני דברים: 1. זה לוקח זמן. 2. כל שלב בזמן שלו. אולי אתה צריך לעשות איזה שינוי חיצוני בשביל לתת לעצמך פוש/פידבק מסויים (מניסיון זה עוזר). שינוי בגישה - התהליך אמור לבוא אם שאלות עצמיות לגבי דברים מסויים. כמו: האם אני מצפה יותר מידי מאחרים? האם אני דורש יותר מידי מאחרים? האם אני דוחק אנשים ממני ? אם כן איך וכו.... (הצעה: אתה מוזמן לקומונה שלי ונעשה את זה ביחד שלב שלב) הרעיון הוא לזהות את הדברים שיוצרים את המשבר. בסופו של דבר, אתה זה שפותר לבד, אבל את הכלים אתה צריך ללמוד מאחרים (אנשים, ספרים, ןכ'ד...). בניין בונים מהבסיס: השינוי לא יבוא בכך שתכיר אנשים חדשים, השינוי לבד עם עצמך בתוכחה. כלומר, שינוי בגישה ותפיסה ולא בסביבה. לאחר מכן עושים לשינוי סביבתית (חברים וכו..) לפני שאתה הולך להכיר אנשים חדשים, אתה צריך שיהיה לך בסיס יציב וחזק. שבו יש לך דברים לתרום הן רוחנית והן חומרית. הכל צריך להעשות בפרופרציות ובטעם, כלומר, קיצוניות לא ניכנסת לתמונה. בצעד הראשון הוא השלמה עצמית: לכולם יש פחדים לכולם יש תסקולים, הסוד הוא לקבל ולהשלים שאתה באמת לא שונה מאף אחד. גם כשאתה מספר לי על זה עכשיו, אני לא חושב לעצמי איזה בנ'אדם מסכן ואיזה אדם חריג כי תחלס כולם ככה, כולם פוחדים להיות לבד והכרתי המון אנשים שחושבים שבן/ת זוג תשפר להם את איכות החיים, אפילו אני חשבתי את זה, כל אחד אפילו הבנות הכי יפות שהכרתי יש את היום הזה שהן פשוט חושבות שהן דפוקות ומכוערות ואפסים, ואז אתה חושב לעצמך לעזאזל ! אך הן מעיזות לחשוב שהן דפוקות שתחלס הן יכולות להשיג כל אחד! ואז אתה מגלה שאתה והיא לא שונים בהרבה ההבדל הוא רק המעטפת החיצונית. כשאתה לומד להכיר אנשים, אתה לומד שכולם חושבים שם שרוטים ושמשהו לא בסדר איתם 80% מהאנשים חושבים כך. אתה יכול לגלות שהמון דברים שאתה עושה הם דברים נורמלים שרובם עושים. אז כשאתה מגלה שאתה חלק ממעגל נירחב מאוד של אנשים דפוקים ושרוטים שחושבים שהם אפסים, אזי זה לא כ"כ נורא, כי אז אתה בסדר... מרגע שאתה מבין את זה, אתה מתחיל עם תהליך ההשלמה העצמית ושזה לא נורא להיות אתה. תחשוב על זה, ותגיד לי מה אתה חושב. joshua

רד לייט1

New member
תודה רבה לכם

אני ממש מודה לך, ממש לא נעים לי כי שאלתי יותר מדי אבל יש לי עוד שאלות שאני חייב לשאול... לכל אחד יש משבר בחיים זה ברור, אני עכשיו במשבר שנמשך כבר יותר משנתיים!!! עכשיו הכל התפוצץ והבנתי שאין טעם לחיי אם החיים שלי יראו ככה, לכן אני חייב שינוי ואני לא רואה אור בקצב המנהרה.. לבן אדם רגיל שיש חברה תומכת ויציבה אין בעיה להתגבר על משבריו מכיוון שהוא צובר ביטחון מחבריו, פתרונות, וחבריו תומכים בו ועוזרים לו להתגבר על הכל. ואני??? אני נשארתי לבד, שתבין פעם הייתי מוקף חברים, והיום? היום אני לבד. אני רוצה לשנות את החיים שלי אני רוצה לפתוח דף חדש, אני רוצה שהכל יסתדר כבר, שהכל יהיה כמו פעם, אבל ג'וש (או כל אחד אחר..) ידידי הכיצד??? כיצד אני פותר את כל המשברים שלי לבד? כיצד אני מכיר אנשים חדשים? אם אין לי תחביבים בכלל, כלום לא מענין אותי, מה אני אמור לעשות??

למעלה