היי רד לייט
ראשית רציתי להגיד לך על:"אם לא הייתי בודד זה לא היה מזיז לי..." זה בידיוק הנקודה, מה זה אתה בודד? אתה בודד מעצמך. אתה צריך להכיר את עצמך מחדש, ואז אתה לא תיהיה בודד. אני אספר לך קצת על עצמי ואולי אתה תבין שכל אחד יכול וגם נסיכה כתבה לך אתה תקרא! אז ככה: אני הייתי בקשר אם הXסית שלי לפני איזה 3 שנים + בערך. אנחנו היינו יחד איזה 3 וחצי שנים, והיינו מאוד קרובים לחתונה. ואז היא עשת את הדבר שהכי קשה להתמודד איתו (בגידה). כמובן שזרקתי אותה לאלף עזאזל ועבר עלי מאז תקופה קשה: בהתחלה לא רציתי לשמוע על בנות איזה חצי שנה ודפקתי קשרים..ואז רציתי מאוד כדי למלא את החור שניפאר לי ושידרתי ייאוש ופשוט לא הלך לי בכלל, כמה שניסיתי אם מי שניסיתי ... אפילו אם כאילו שלפני לא הייתי מסתקל אליהם. רק אחרי שנתיים הבנתי סוף סוף שהבעיה היא איתו ולא עם העולם. ושה הייתי צריך לשנות את הדרך שהייתי בה, והשקעתי בעצמי. רזיתי 28 קילו לדוגמא... ירדתי ב-10 מידות, התחלתי להנות מעצמי, עשיתי איזה סוויצ' בראש וניהיה לי טוב פתאום לבד, השקעתי בלימודים ובתחביבים שלי, ופתאום ! בחורות התחילו להסתקל עלי ולהתעניין ועליתי ליגה. נהייתי יותר בררן בסוג של בחורות מבחינה חיצונית ופנימית, וידעתי שאני לא מתפשר (בעצם לא ממש חיפשתי) ולמדתי להנות בלי החיפושים האין סופיים לחברה, ולמדתי להיות לבד וטוב היה לי לבד. ובסוף היא נפלה עלי הבחורה הכי מדהימה, לחיים שלי עד היום כבר 8 חודשים והקשר עד עכשיו מדהים. ואני יכול להגיד לך שבהתחלה, לא חשבתי מה יקרה, אולי היא לא רוצה או אולי זה יגמר מהר מידי. אמרתי לעצמי מה שיהיה יהיה, ואם זה יגמר אחרי שבוע לפחות נהנתי. היא פשוט באה אלי בתקופה שהכי שלי, לא חיפשתי והיה לי טוב בחיים ובמקרה זה גם היה הפוך גם אני באתי אלייה בתקופה הכי טובה שלה בחיים. ויש לי עוד המון דוגמאות בחיים שלי שהתגברתי על דברים קשים, כי בסופו של דבר אם אתה לא תעשה את זה אף אחד לא יעשה את זה בשבילך. אתה יודע מה הכי מצחיק ? שהיום שברתי ללבות של בנות שפעם לא היו מסתקלות לכיוון שלי (וזה הכי כיף שזה קורה לך). אתה יכול אם רק תרצה, אתה יכול ! אני אומר לך. מה שהכי חושב לדעת, שבסופו של דבר מי שאתה באמת זה המתנה הכי טובה שאתה יכול לתת לעולם, לא כסף ולא אוטו ולא שום דבר אחר. מי שאתה זה מי שאתה מגדיר את עצמך. בהצלחה !!! joshua