אין לי אהבה

רד לייט1

New member
אין לי אהבה

אין לי אהבה, הבחורה המי יודע כמה זרקה אותי שוב, למה? כי אני משוגע? כי אני מכוער? כי אני לא מנומס? כי אני לא ג'נטלמן? כל התשובות נכונות? כל התשובות שליליות? אין לי מושג מה שאני יודע זה שאני בקרוב בן 23 וכנראה אני אחגוג את היומהולדת הזה לבד כמו כל הימיהולדת שיבואו בעתיד אני כבר לא יודע מה לעשות... האם תהיה לי אהבה אי פעם????

רד לייט1

New member
ד י כ א ו ן

בהמשך לרשום מעלה, בנוסף לכך שאין לי אהבה, גם אנשים פגעו ואכזבו אותי במיוחד בתקופה מטורפת זאת, אני לא סומך על איש מלבדי ונראה לי שאני זאב בודד שצריך להתמודד עם הכל לבד, אני במצב ממש רגיש יש לי מחשבות איומות בראש ואני לא יוגע למה זה מגיע לי? מעולם לא פגעתי באיש? אני בחור טוב, כל מעשה שלי הוא מעשה של טוב ולא של רוע... אני שואל בשביל מה להמשיך הכל? בשביל לבכות ולסבול? אם אין אושר בחיים אז מי צריך חיים בכלל????? החיים זה דבר יקר, אבל בן אדם צריך להיות מאושר, בן אדם צריך מניע בשביל לקום כל בוקר אם אין לו מניע ואין לו אושר, אז מה כן יש לו??

שלום לך, רייד לייט 1.

אינני מכירה אותך אישית,אך אני מאוד סבורה שהבחורות שפשוט זרקו אותך כך,עשו זאת לא משום כל הסיבות שציינת,אלא שהיו מעט טיפשות שלא שמו לב לייחודיות שבך. גם לי היתה תקופה ארוכה חסרת אהבה,ותהיה בטוח שזה יבוא.לא תישאר כך לנצח!וקח המלצה אישית ממני:בתקופה שכ"כ רציתי אהבה ולא הייתה לי,פשוט בניתי את עצמי,למדתי דברים ,פשוט למדתי לקבל את חיי כפי שהם,עם כל הטוב והרע ולהפיק מזה את המירב.כי אני פשוט חייבת לעשות זאת!

רד לייט1

New member
תביני את הבעיה

אני בתקופה מזעזעת מבחינתי, לאף אחד כבר לא אכפת ממני, אנשים פגעו בי, אני מרגיש בדידות חולנית, אני בקושי יוצא מהבית, אני שונא את החבר'ה מהעבודה שלי, אני רוצה לעזוב אותה (הבוס לא נותן לי...) ובעצם אין לי הזדמנויות להכיר בחורות, אני כל היום יושב בבית ולא עושה כלום חוץ מלבכות על גורלי.. אז איך אני אמור לבד להכיר מישהי??? הבדידות היא הגורם לדיכאון כך שאני באמת כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי...

קודם כל...

לי אכפת.נכון אני לא מכירה אותך,אבל בכל זאת אכפת לי.דבר ראשון אתה צריך להבין משהו,אתה צריך ללמוד להיות מאושר גם שאתה לבד.גם האדם שהכי מוקף בחבריו כל ימיו, עשוי בעצם להיות לבד. לעולם לא תמצא חבר יותר טוב מאשר עצמך. דבר שני אתה חייב לקחת את עצמך בידים,אחרת המצב יימשך.עברתי את הדרך הקשה בכוחות עצמי,ואני אדם חזק יותר בשל כך.אתה חייב לצאת מהבית,גם לבד,זה יעשה לך רק טוב,אתה לא עוזר לעצמך שאתה נשאר בבית.תאמין לי,אני לא מאמינה שאני זאת שאומרת את זה,אבל החיים לא כ"כ גרועים. יש אנשים שלא ברי מזל כמוך,יש כאלו חסרי עבודה, בית ורצון למצוא אהבה.

o r o r 1

New member
שלום לך

קודם כל אתה לא צריך לחשוב את כל המחשבות האלה שאתה חושב. אני אישית בת 26 עוד מעט ובלי אהבה כרגע, בלי חיי חברה כי כולם רחוקים ממני ועוד יותר גרוע גם בלי עבודה... אך אני לא נותנת לעצמי להתייאש ומבינה שהייאוש זה לא מה שיעזור לי, אלה צריך להיות אופטימים, הכל עניין של זמן. תאמין לי לפני פחות מחודשיים גם לי הייתה תקופה כזאת וגם אני הרגשתי כך אבל החלטתי לשאני חייבת להישאר אופטימית ואוליי הכל מכוון, ובסופו של דבר תגיע הבחורה הכי טובה שרק יכולה להיות, אני מאמינה שאלוהים מכוון הכל מלמעלה. ואתה חייב להמשיך להאמין ולא להתייאש , אתה עוד צעיר ויש לך הרבה זמן להכיר בחורות ולהנות ואפילו לא להכיר את האחת המיוחדת, אלה רק להנות. תיצא לבלות , אך תיהיה בררן, תחייה את הרגע ואולי אם תשנה את הגישה שלך הישתנו גם חייך וגם תרגיש אחרת. תזכור כל זה אני אומרת מתוך ניסיון אישי.....

joshh

New member
אתה האדם השני הלילה...

שבא לי להביא לו מכות ! אתה באמת רוצה לדעת מי אשם ? רק אתה ! (אני יודע שעכשיו אנשים קוראים עד לפה וממש בשוק ממני, אבל כבר אתה תבין למה אני יורד עלייך) אני יגיד לך למה בחורות זורקות אותך (והכי ברצינות) ואני יגיד לך סוד וגם גברים מכוערים מתחתנים בסוף.... אז זה בטוח לא קשור לזה. הסיבה היחידה שבחורות לא רוצות בקירבתך זה כי אתה משדר יאוש מטרוף מהעולם. תגיד לי אתה, היית יוצא עם מישהי שבאסה לה מהעולם ומהחיים ? אני בטוח שלא, אני יכול להגיד לך שלא כייף להיות בסביבת מישהו כזה. עכשיו תשאל את עצמך: כיף להיות סביבך ? לדעתי לא. אני בטוח שאתה הרבה יותר מאדם שרע לו בעולם ה"אכזר הזה". אני בטוח שגם אתה אדם טוב ומוכשר ומנומס מאוד וגם ג'נטולמן וכו... הבעיה היא לא באנשים סביבך אלה בך. אתה צריך לעבוד על עצמך הרבה. איך עושים את זה: דבר ראשון שאתה עושה זה להפסיק לשבת בבית (עם הגורל המר שלך) ולבכות שאתה לבד. דבר שני להתחיל לבנות מערכת יחסים בריאה עם עצמך, כלומר, ברגע שיהיה לך טוב עם הלבד שלך אתה תיהיה מוכן לשלב הבא וזה מערכת יחסים עם הסובבים, ואפילו מערכת יחסים רומנטית (אני יודע שזה קל להגיד, אבל זה אפשרי). מכיר את המשפט הנדוש והנכון:" אם אתה לא מעריך את עצמך אז איך אנשים יעריכו אותך ?" תפנים ותשנה גישה. זה בידיוק כמו המשפט:" בשביל שאנשים ידרכו עלייך אתה צריך קודם לשכב" תחשוב על זה, אילו משפטים שצריכים להיות לך חרוטים במוח. ואחרי שחשבת על אילו כך את המשפט שאני לקחתי לעצמי:"אנו קובעים את עתידנו וקוראים לזה גורל." אתה צריך להבין שכאן מדובר בגלגל, רע לך אתה מרחיק אנשים ואנשים מתרחקים ממך כי רע לך, אתה חייב לשנות גישה ולהתחיל לחשוב חיובי. תתחיל להשקיע בעצמך, תפנק את עצמך (מותר לך). אתה תראה שמרגע שיהיה לך טוב לבד ואתה נהנה מעצמך אנשים ירצו להיות סביבך. בנוגע ללשבת בבית, צא החוצה! לך לטייל, תמצא לך תחביב, קנה רולרבלייד או אופניים וצא לנסיעות אתה יכול להכיר ככה אנשים. בנוגע לאכזבות שלך מאנשים, תפסיק לצפות יותר מידי מאנשים. הם לא יודעים לקראו את המחשבות שלך, אם אתה עושה משהו בשביל מישהו תעשה את זה כי אתה רוצה ולא כי אתה מצפה למשהו בתמורה. אני מקווה שנתתי לך המון חומר למחשבה, מצטער מראש שניכנסתי בך :) תיהיה אופטימי יהיה בסדר, רק אתה יכול לשנות את הגורל. אני מאחל לך המון המון בהצלחה, joshua

התגובה של רד לייט1

ראשית אני מודה לכולכם, אבל שנית אתם אומרים לי "לא להתייאש, להעריך את עצמי, לקבל את עצמי, להיות חיובי, ואז הזמן יעשה את שלו והכל יסתדר" אני מסתכל אל אנשים סביבי ואני מקנא פשוט ככה, אני מקנא שהם יוצאים לבלות נוסעים לחול, נוסעים לטייל בארץ, לומדים תואר, וכולם ביחד כלומר אף אחד לא בודד כולם מסודרים אני היחיד בעולם הזה שאין לו אם מי לצאת ואין לו מישהו/י שי(ת)ניע אותי להשקיע במשהו, אתם מבינים למה אני חותר??? אז או קיי אני יקבל את עצמי ומה הלאה??? איך אני יכיר אנשים? איך אני יכיר בחורות? איךךךךךךךךךךךךך הרי לבן אדם שאין עבר לא יהיה עתיד, ולי אין חברים מהעבר אז כיצד יהיו לי חברים מהעתיד??? מה דעתכם???? יש למישהו פתרון?????? עוד משהו אמרו לי כבר מספר פעמים שעצם העובדה שאני שלילי ודיכאוניאזהי בחורות נסוגות ממני, יש לי רק משהו אחד להגיד... הלוואי וזאת היתה הבעיה. תבינו ברגע שאני מתחיל קשר עם בחורה (והיו לי הרבה קשרים אבל כלום לא נגמר באהבה) אז אני הבחור הכי שמח בעולם ואני גורם לבחורות להתרגש כי אני יודע לפנק, אבל הבעיה שמכיוון שהחיים שלי כל כך ריקנים וכל כך משעממים אז הבחורות (ואפילו ידידים,X חברים, ומי לא?) כנראה לא רוצים אותי בקרבתם, בקיצור מה לעשות??? הייתי שמח אם מישהו היה מייעץ לי בצורה יותר דיסקרטית. תודה לכולם אני מקווה שתשיבו לי בהקדם האפשרי

אז ככה...

קודם כל מצטערת שאני לא יכולה לענות לך יותר בדסקרטיות(בעיה טכנית).דבר ראשון ברגע שתקבל את עצמך כל השאר יבוא לבד,אני אומרת לך מניסיון.דבר שני אמרתי לך שהבחורות כנראה פשוט לא תופסות את היחודיות שבך.דבר שלישי תחייה כל יום מחדש בצורה הכי טובה שאפשר.

joshh

New member
אתה ממש לא הבנת .....

"מישהו/י שי(ת)ניע אותי להשקיע במשהו": תגיד, כמה אנשים ראית מסתובבים ברחוב עם שלט שכתוב בו:"אני מקרה סעד, אני דיכעוני, בואו תעזרו לי".. וכמה אנשים אתה חושב שיקפצו על המציאה הזאת ? "אני יקבל את עצמי ומה הלאה??? איך אני יכיר אנשים? איך אני יכיר בחורות? איךךךךךךךךךךךךך הרי לבן אדם שאין עבר לא יהיה עתיד, ולי אין חברים מהעבר אז כיצד יהיו לי חברים מהעתיד???": מה הכוונה מה אלה ? ברגע שאתה תקבל את עצמך, אתה תרצה לצאת ואנשים יבואו לבד... אתה יעשות לקום ולעשות מעשים במקום לשבת ולחשוב על זה. לדוגמא: ללכת לסדנאות, פורומים כדי להכיר חבר'ה, יש המון דרכים... עוד משהו אמרו לי כבר מספר פעמים שעצם העובדה שאני שלילי ודיכאוניאזהי בחורות נסוגות ממני, יש לי רק משהו אחד להגיד... הלוואי וזאת היתה הבעיה. תבינו ברגע שאני מתחיל קשר עם בחורה (והיו לי הרבה קשרים אבל כלום לא נגמר באהבה) אז אני הבחור הכי שמח בעולם ואני גורם לבחורות להתרגש כי אני יודע לפנק, אבל הבעיה שמכיוון שהחיים שלי כל כך ריקנים וכל כך משעממים אז הבחורות (ואפילו ידידים,X חברים, ומי לא?) כנראה לא רוצים אותי בקרבתם, בקיצור מה לעשות???: אני אמרתי, ברגע שאתה משגר שאתה מקרה סעד ומיואש אז אתה בנ'אדם משעמם ורקני --- אתה צריך לשנות גישה ולעבוד על עצמך קשה! זה לא יבוא לבד! אם עד עכשיו הדרך שלך לא עובדה למה אתה חושב שהיא תעבוד עכשיו ? תשנה דרך=תשנה גישה. תקרא את מה שכתבתי כמה פעמים, ותחשוב על זה. אם אתה לא רוצה לעזור לעצמך, אף אחד לא יעזור לך. אין פתרונות קסם, אין קיצורי דרך, לכולם יש את הפחד של הלבד, אבל אם אתה לומד לקבל את הלבד שלך ולהשלים עם עצמך, אתה תראה שהעולם חיובי ולא כ"כ שלילי ---קבלה עצמית---זה מלת המפתח. לפני שאתה מגיד תחשוב על זה כמה פעמים או שאתה מחפש לשמוע דברים שאתה אומר לעצמך 6000 פעם ביום ואת זה אני לא יגיד לך. joshua

שכחתי משהו...

המצב שאתה נמצא בו עכשיו,נמשך כבר זמן מה בגלל שאינך עושה את כל העצות שייעצנו לך,נכון?!תתחיל כל יום לעבוד רק על עצמך,את כל החברים והבחורות תעזוב שניה בצד,זה לא חשוב כרגע הם לא יעשו אותך מאושר,מדברת מניסיון אז אין לך הרבה ברירות חוץ מלהאמין לי,יום אחד לקחתי את עצמי בידים והכל השתנה. אז תעשה מה שייעצו לך פה ואין מצב שלא תקבל מה שאתה רוצה. בהצלחה!

joshh

New member
אגב ...יש לי המלצה בשבילך ..

בנתיים כשאתה עובד על עצמך... תקנה זוג רולר-בליידס ותצטרף לאחר מקבוצות שמחליקות.. כמו קבוצת ת"א יש בראשל"צ ובלטרון (מהיכן שאתה בא ..) אחלה דרך להכיר אנשים חדשים...

רד לייט1

New member
טוב אז ככה

אני מקבל את רוב הדברים, אני אפנים, וכולי תקווה שאני גם יתחיל ליישם. אך יש את הקלישאה שתמיד חוזרת על עצמה "תתחיל לעבוד על עצמך, ואח"כ לקבל את עצמך ואז תפסיק לפחד מה"לבד" והכל יהיה בסדר..." וואו זה נשמע כל כך פשוט חבל שקל לדבר וקשה לבצע, מישהו יכול להיות יותר ספציפי, "נסיכה" את כל הזמן אומרת שאת כבר עברת את זה האם תכלי לתת לי דוגמא לשיקום שלך?? אגב התחלתי להתעניין לגבי פעילות התנדבותית בשטח, וזה לא מסתדר לי עם העבודה אבל אני ממילא רוצה לעזוב... אז אולי זה גם צעד, ועוד משהו, היום ראיתי את התמונה של הבחורה ששברה לי את הלב, והשבוע לפני חודש התחלנו לצאת ופשוט נשרט לי הלב, המחשבות לא עוצרות והזיכרונות רק מכאיבים לי, אם לא הייתי בודד זה לא היה מזיז לי...

העלית חיוך על שפתי ביום הזה ש...

עצוב לי מסיבות שונות.אני שמחה שהפנמת את הדברים. זו התקדמות ענקית ומכאן ליישום עצמו הדרך קצרה.שאלת אותי מהם הדברים הספיצפים שעשיתי אז ככה:בתקופה שנחתו עלי בעיות מכל הכיוונים,משפחה,אהבה נכזבת,חוסר סיפוק מהעבודה ומעצמי.החלטתי לעצור הכל,לעשות פסק זמן ולהתחיל בשינויים.ידעתי שאי אפשר לשנות את הסובבים אותי אז אני השתניתי.עשיתי לי מעין חופשה קצרה.עזבתי את העבודה,עישרתי את הידע שלי בנושא שאהבתי,שיניתי את מראי החיצוני,לא שהייתי הברווזון המכוער,אבל זה שיחרר אותי קצת. השתדלתי לפנות לי כל יום לפחות שעה שבה חשבתי על כל התכונות שבי,שמונעות ממני רבות,ושיניתי אותם בהתחלה זה היה כפוי ומאולץ,אבל זה נהיה טבעי.מכיוון שכל אחד שונה חשוב על כך ותיישם את זה בדרכך. הפעילות ההתנדבותית נשמעת כמו רעיון טוב. זה מביא הרבה סיפוק. מקווה שעזרתי לך איכשהוא.שיהיה לך בהצלחה,ממני הנסיכה.

joshh

New member
כל הכבוד !!!

אני גאה בך, זה לא קל אבל אפשרי !!! כאן אפשר לראות על כמה דברים נכונים שעשית בחיים, כמו השקעה עצמית פיזית ופנימית (שנותן הרגשה טובה) ודרך מאורגנת לסידור הבלגן בראש. כל הכבוד, אני עשיתי אותו דבר בידיוק. אני יסביר שאני אגיד לו. תראי.

ללא נושא

ואוו,גם אתה עשית שינוי דרסטי,אני מכירה אנשים שעברו בגידה ולא רק שהם לא המשיכו הלאה,הם הסתגרו בתוך עצמם.ואתה עשית את השינויים שהיית צריך לעשות למרות כל הכאב,אני מעריצה אותך על כך. כל הכבוד!

joshh

New member
היי רד לייט

ראשית רציתי להגיד לך על:"אם לא הייתי בודד זה לא היה מזיז לי..." זה בידיוק הנקודה, מה זה אתה בודד? אתה בודד מעצמך. אתה צריך להכיר את עצמך מחדש, ואז אתה לא תיהיה בודד. אני אספר לך קצת על עצמי ואולי אתה תבין שכל אחד יכול וגם נסיכה כתבה לך אתה תקרא! אז ככה: אני הייתי בקשר אם הXסית שלי לפני איזה 3 שנים + בערך. אנחנו היינו יחד איזה 3 וחצי שנים, והיינו מאוד קרובים לחתונה. ואז היא עשת את הדבר שהכי קשה להתמודד איתו (בגידה). כמובן שזרקתי אותה לאלף עזאזל ועבר עלי מאז תקופה קשה: בהתחלה לא רציתי לשמוע על בנות איזה חצי שנה ודפקתי קשרים..ואז רציתי מאוד כדי למלא את החור שניפאר לי ושידרתי ייאוש ופשוט לא הלך לי בכלל, כמה שניסיתי אם מי שניסיתי ... אפילו אם כאילו שלפני לא הייתי מסתקל אליהם. רק אחרי שנתיים הבנתי סוף סוף שהבעיה היא איתו ולא עם העולם. ושה הייתי צריך לשנות את הדרך שהייתי בה, והשקעתי בעצמי. רזיתי 28 קילו לדוגמא... ירדתי ב-10 מידות, התחלתי להנות מעצמי, עשיתי איזה סוויצ' בראש וניהיה לי טוב פתאום לבד, השקעתי בלימודים ובתחביבים שלי, ופתאום ! בחורות התחילו להסתקל עלי ולהתעניין ועליתי ליגה. נהייתי יותר בררן בסוג של בחורות מבחינה חיצונית ופנימית, וידעתי שאני לא מתפשר (בעצם לא ממש חיפשתי) ולמדתי להנות בלי החיפושים האין סופיים לחברה, ולמדתי להיות לבד וטוב היה לי לבד. ובסוף היא נפלה עלי הבחורה הכי מדהימה, לחיים שלי עד היום כבר 8 חודשים והקשר עד עכשיו מדהים. ואני יכול להגיד לך שבהתחלה, לא חשבתי מה יקרה, אולי היא לא רוצה או אולי זה יגמר מהר מידי. אמרתי לעצמי מה שיהיה יהיה, ואם זה יגמר אחרי שבוע לפחות נהנתי. היא פשוט באה אלי בתקופה שהכי שלי, לא חיפשתי והיה לי טוב בחיים ובמקרה זה גם היה הפוך גם אני באתי אלייה בתקופה הכי טובה שלה בחיים. ויש לי עוד המון דוגמאות בחיים שלי שהתגברתי על דברים קשים, כי בסופו של דבר אם אתה לא תעשה את זה אף אחד לא יעשה את זה בשבילך. אתה יודע מה הכי מצחיק ? שהיום שברתי ללבות של בנות שפעם לא היו מסתקלות לכיוון שלי (וזה הכי כיף שזה קורה לך). אתה יכול אם רק תרצה, אתה יכול ! אני אומר לך. מה שהכי חושב לדעת, שבסופו של דבר מי שאתה באמת זה המתנה הכי טובה שאתה יכול לתת לעולם, לא כסף ולא אוטו ולא שום דבר אחר. מי שאתה זה מי שאתה מגדיר את עצמך. בהצלחה !!! joshua

gily24

New member
וואו- כל הכבוד! (הצצתי במה שכתבת)

מדהים איך שהכל תלוי בשלב בחיים שבו אתה נמצא, אותו הקשר יכול להיראות אחרת בשתי תקופות שונות של החיים, אבל למה תמיד מבינים את זה רק בהסתכלות לאחור?! בכל מקרה- שיהיה בהצלחה ובאמת כל הכבוד לך!

למעלה