אין לזה צורה

אין לזה צורה

היי, זה שחר מה קורה? לפני הכל רציתי לומר שזה לא ממש יפה לתפוס מישהו על פירוש של מילה במילון, במיוחד שזאת מילה עם מספר אסוציאציות. זה כמו למשל שרוב האנשים לא יודעים בכלל שהמילה שהם משתמשים בה כ"כ הרבה - ציניות לא מובאת בכלל בהקשר הנכון, והמילה האמיתית לדברים הנאמרים היא סרקזם. נאמרו כאן דברים נכונים בשני הצדדים, עד שזה גלש לפסים אישיים, וזה ממש לא משנה מי התחיל. זה ידוע שמערכת החינוך שלנו היא לא משהו וגם אני לא סובל את לימור לבנת. אבל, לא העיקר הוא מה שנלמד, אלא מה שהלמידה גורמת לנו לעשות, וזה לחשוב, לקחת דברים בעירבון מוגבל ולהסיק מסקנות. בדיוק באותה מידה אני חושב שיש לקחת בעירבון מוגבל גם דברים הנכתבים בספרים. אתם יכולים עוד שבועות לשבת ולהעביר ביקורת אחד על דעתו של השני, ויש לי דבר אחד להגיד על כל ההתנהלות הזאת- אין לזה צורה!!! אולי במקום ויכוח סתמי וללא טעם תגידו מה אתם חושבים שצריך לעשות. איפה התכלס? יפה מאוד לבקר ולהעלות אידיאולגיות והשוואות שונות, אבל איפה המעשיות? כי בסופו של דבר, כולנו יודעים שמדינת כלל אזרחיה הוא פיתרון פחות ריאלי אפילו מפיתרון הטרנספר אני אישית לא מביע ולא הולך להביע את דעתי הפוליטית (אולי גם בגלל שכבר נמאס לי מכל החרא הזה). שחר

לשחר....

''כולנו יודעים שמדינת כלל אזרחיה הוא פיתרון פחות ריאלי אפילו מפיתרון הטרנספר''...... חחחחחחח ניראה לי שכרגע הבעת את דעתך האישית...

למעלה