אין לה עיניים

tattoshka

New member
אין לה עיניים

זה ציור שההשראה שלו, היא כמובן- מודליאני. צייר שאני מאוד אוהבת.

SC

New member
WOOW, מיוחד מאוד

ממש לטעמי
אין לה עיניים, לא נורא, זה יפה מאוד גם בלי !

tattoshka

New member
בגלל העיניים היפות שלך

למה? טוב נהיה קצת פרויד: אני חושבת שקצת כעסתי על דברים בתקופה ההיא והרי אנחנו יודעים שבאופן מטאפורי העיניים הו ראי הנפש, והן גם יוצרות קשר עין וע"י כך הדברות כולשהי. אז זה סוג כזה של ניתוק מרצון, כאילו, אני לא "מתקשרת" איתכם אל תתקשרו (כי אי אפשר, אין קשר עין) איתי. בעניי היא אישה מיוחדת וחושנית אבל עדיין משדרת קרירות שכזו וריחוק, ניגודי החיים זה גם היופי שלהם, ככה אני חושבת. אתה יודע, זה דיי מצחיק, אני בדר"כ לא מספרת/מפרשת ציורים. מה אתה חושב עליה?

danbros

New member
מודיליאני היה גאה..

מאד התחברתי לאשה בעלת הספק-אין-מבט ספק-מבט-אינסופי הזו.. העיניים נותנות מענה צבעוני לחולמה, וזה יוצר עניין ומשחק טוב לדעתי. הרקע מטופל בצורה מאד טובה וגם הקומפוזיציה. ציור טוב. אם לרדת לדקויות (מה שאפשר תמיד..) אז באיזור המצח והאף קוי המתאר נראים חדים מידי, ושם הדמות נראית כאילו "גזורה" או "צפה" על פני הרקע. אבל זו לא בעיה בולטת לעין שמפריעה להרמוניה של הציור. אה, ועוד משהו שעבר לי בראש: אחרי התבוננות ממושכת בדמות, היה נדמה לי שבמציאות היא בכלל שטוחת חזה, וזו רק איזו פנטזיה שלה.. זאת אומרת, אני מדמיינת אותה בראשי שטוחת חזה, וזה נראה לי טבעי והגיוני במקרה שלה.. נהדר! שלך דנ

למעלה