אין לה חשק...

babusus

New member
אין לה חשק...

שלום לכולם. אני בן 22 חברתי בת 21. מרבית הקשר התקיים בזמן צבא מה שאומר על מפגשים בסופי שבוע. מפגשים שכללו סקס מדהים.בחודשים הראשונים אפילו מרתונים מטורפים של סקס ללא הפסקה.לאט לאט זה התמתן אבל עדיין היה תדירות טובה של סקס מבחינתי.בחודשיים האחרונים."לא בא לה". אני באמת כבר לא יכול לשמוע יותר את המשפט הזה.לא בא לי, אין לי חשק, לא יודעת מה יש לי. עד שאנחנו עושים סקס.היא נהנת בטירוף ואומרת כמה שזה מדהים ועושה לה טוב. אבל להתחיל,להגיע למצב שעושים-זה קשה.אני מרגיש כבר לא נעים "לבקש" ממנה.אני עושה לה פרצופים על זה שהיא לא רוצה,ומשם מתחילים ריבים ובאלגאן.היא יודעת שאם נשכב יהיה לה הכי טוב בעולם. אז למה בכל זאת היא לא מוכנה לעשות את זה? אנחנו גרים רחוק ולא יכולם להפגש כל יום ועד שאנחנו נפגשים לעיתים קרובות "לא בא לה". למה? נמאס לה? מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את אותו טירוף שהיה בהתחלה??

אז ככה

એશિયા યુરેશીયા ખંડનો ભાગ છે. યુરેશીયા ખંડ માંથી યુરોપને બાદ કરતાં, મધ્ય તથા પૂર્વ ભાગને એશિયા તરીકે ઓળખાવાય છે. ભૌગોલિક દ્રષ્ટીએ એશીયા ખંડ નથી પણ ઊપખંડ છે. એશિયા તથા આફ્રીકાને સુએઝ નહેરની isthmus જુદા પાડે છે. એશિયા તથા યુરોપને જુદા પાડતી કાલ્પનિક રેખા, દાર્દનેલીસ, મર્મરા સમુદ્ર, બૉસફૉરસ, કાળો સમુદ્ર, કૉકસ પર્વતમાળા, કૅસ્પીયન સમુદ્ર, યુરલ નદી, યુરલ પર્વતો તથા નોવયા ઝેમ્લયા થી પસાર થાય છે. દુનિયાની ૬૦ ટકા વસ્તી એશીયા મા

נוטה להסכים

לפחות עם רוח הדברים
. וגם - תראה חביבי, לא מכיר אותך, אותה או את הסיטואציה אבל כמו שתיארת את זה נראה שהיא לא כל כך נהנית מהיחסים ביניכם. עכשיו, היות והיא מרגישה צורך לרצות אותך יש עליה נטל כפול - גם לעשות משהו שהיא לא נהנית ממנו וגם לזייף הנאה - לא קל. מה דעתך? מצלצל לך הגיוני?

לשאלתך:

એશિયા તથા આફ્રીકાને સુએઝ નહેરની isthmus જુદા પાડે છે. એશિયા તથા યુરોપને જુદા પાડતી કાલ્પનિક રેખા, દાર્દનેલીસ, મર્મરા સમુદ્ર, બૉસફૉરસ, કાળો સમુદ્ર, કૉકસ પર્વતમાળા, કૅસ્પીયન સમુદ્ર, યુરલ નદી, યુરલ પર્વતો તથા નોવયા ઝેમ્લયા થી પસાર થાય છે. દુનિયાની ૬૦ ટકા વસ્તી એશીયા ואידך זיל גמור (בחוץ)

נשמע שפשוט " לא בא לה עליך "

ככה פשוט. הגיע זמן להחליף את האוטובוס שאתה נוסע עליו.קשה להאמין שהנסיעה ההנוכחית תקח אותך למקום טוב.

אטיוד5

Active member
לאסי חמודה (אפשר ללטף לך את הזנב?)

את לא חייבת תמיד להשתרשר אלי. במיוחד לא כשאינך פונה אלי.

תבדוק טוב את עצמך

אם במקרה קנית לה ויברטור ארוך ליום ההולדת? או שאולי הכרת לה את החבר החתיך שלך מהצבא? או שהתאהבת במאכלים עתירי שום ובצל? אז יכול להיות שכאן נמצאת הבעיה.

אטיוד5

Active member
דווקא הגיבה לענין

ואפשר להוסיף עוד כהנה וכהנה. ואתה, ניק מאוד חדש פה, אנא המנע מלדבר בשמנו. במיוחד שאין לנו מושג מי אתה ולך אין מושג מי אנחנו. דבר בשם עצמך בבקשה.

ויתכן שהיא

לא מעיזה להגיד שהיא פשוט שבעה מהמנה העיקרית הזאת. למה לא תיפרדו ?

למעלה