אין להם חוצפה?!

The Cat Woman

New member
את צודקת חלקית...

זה נכון שזה דבילי מצידם לדרוש מישהי מנוסה ומלומדת מצד אחד ומצד שני לתת לה מינימום בלבד, זה די סותר... אם היתה לי כוונה נניח לשלם מינימום הייתי הולכת על מישהי ששווה את המינימום ולא יותר מזה. בכל מקרה, אני חושבת שאת קצת מפונקת. חצי שעה נסיעה זה בדיוק 60-70 שקל דלק ברכבים קטנים, פרטיים, על נסיעה הלוך ושוב. למקרה שהבנתי בצורה שגויה ודיברת על 500 שקל בחודש שהם נותנים, אז את צודקת וזה באמת לא הוגן בכלל שלא מספיק שאת לא מקבלת שכר נורמלי אלא את גם צריכה להוסיף ולשלם על-מנת להגיע בכלל לעבודה! בנוגע לשאר הדברים שציינת- בייביסיטר זה בערך 20 ש"ח לשעה אם תיקחי נערה ולא אישה מבוגרת ועוזרת בית את לא ממש חייבת, תחשבי שעכשיו את במצב שאין לך גרוש מיותר- עוזרת בית זה מותרות ואפשר להסתדר גם בלי העזרה הזו עד שתבססי את עצמך.

ריטה1

New member
לפי החישוב שלך

אז הנסיעות שלי יעלו 1800 ש"ח!!!!! לפי החוק המקסימום שצריך לתת לנסיעות זה 21 ש"ח ליום שזה 546 - יחי ההבדל ה"קטן" משכורת מינימום זה 3350 ש"ח נטו+ 500 (נטו) נסיעות= 3850 ש"ח. עכשיו אם נוריד מזה 1800 נסיעות 2000 ש"ח גן (הילדה שלי בת 2.5,וכך עולה הגן אצלנו) 780 ש"ח ביביסיטר (לפי 20 ש"ח * 1.30 שעה) זה יוצא 730 ש"ח במינוס!!!!! האם אני עדיין מפונקת? או שאני אתחיל לשלם למעסיק שלי כסף? חוץ מזה לדעתי כן, אם הבוס מחפש אנשים מוצלחים ובעלי נסיון לחברה שלו, אז כמו שהוא משקיע בחומר גלם טוב יותר הוא גם צריך להשקיע בחומר אנושי טוב יותר

The Cat Woman

New member
אני מסכימה איתך... פשוט מסכימה

וזה ידוע שיש חברות שהן פשוט חוצפניות! כנראה שאת נפלת על אחת מהן וזה רק מעיד על אופי החברה וסדרי העדיפויות שלה, משקיעה בחומר הגלם אך לא באנשים שמייצרים אותו שזה אפילו יותר חשוב... אל תיכנסי ל"עסקים" איתם כי מורווחת את לא תצאי מפה, זה בטוח! יותר משתלם לא ללכת לעבוד- את לא תצטרכי לשלם לא בייביסיטר ולא דלק... 780+1800 (לפי החישוב שלך) זה יוצא 2580... תחסכי את זה מעצמך עד שתמצאי עבודה הוגנת.

למעלה