אין כניסה

תודה

אני אשתמש בזה בכל פעם שאצטרך להוכי את דבריי. "אתה מוזמן ללכת לספריה הקרובה לביתך, לחפש את הספר ולברר אם מדובר בנתון הנכון"

סלוניק

New member
אם תתן לי שם של ספר, סופר ומס' עמוד

אין סיבה שלא. בינתיים אני אמתין לך בימים הקרובים לכשתבדוק את עמוד 162 ב"הישראלי החדש", תחת טבלה 3.3

סלוניק

New member
נו באמת...

אתה מאלץ את עצמך כל כך שזה כבר נהיה די מגוחך. אתה מנסה ליצור סימטריה בין מחקר שהוזמן לחבר כנסת עם עמדה פוליטית מאוד מסויימת לבין מחקרים אקדמאיים.. ואפילו המחקר הבלתי אמין שהצגת לא הצליח להוכיח את דבריך.

וכמובן שפרופסור סמוחה

נטול כל דעה פוליטית. תן לי לנחש, הוא אינו נמנה עם בוחרי הימין.

סלוניק

New member
איזה יופי

אז עכשיו גם מחקרים אקדמאיים הם בלתי רלוונטיים היות ובטח לחוקר יש עמדה פוליטית. עושה רושם שלא שמעת מימיך על פרופ' סמוחה, אני מנחש נכון?

אני לא הייתי הראשון

שטען כי מחקרים יכולים להיות מוטים. אבל אתה צודק בטענתך, מחקרים על נושאים פוליטיים יכולים בהחלט להיות מוטים. ועדיין לא ענית מהי עמדתו הפוליטית של פרופסור סמוחה.

סלוניק

New member
סמוחה לא מתבטא בפוליטיקה.

ועם זאת קצת תמוה לראות שאתה טוען שאחד המומחים הגדולים לסוציולוגיית מיעוטים בישראל ובעולם, וחבר וועדות בארגון הסוציולוגים הבינלאומי המציא מחקר שקרי. הסיכויים שמחקרים אקדמאיים הם מוטים ושקריים נמוכים בהרבה יותר מהסיכויים שמחקר שנעשה בהזמנת חבר כנסת, יהיה שקרי ומוטה.

ועדיין יש סיכוי שיהיה שקרי ומוטה

לא שאלתי אם הוא מתבטא, כן או לא, אלא מהי עמדתו הפוליטית?

סלוניק

New member
ועניתי לך, סמוחה אינו מתבטא פוליטית

וזה לא רלוונטי. הסיכוי הוא שמחקרו של סמוחה מוטה נמוך בהרבה יותר מהסיכוי שהמאמר שהצגת, שהוזמן לבקשת גורם פוליטי, הוא שקרי. למען האמת אני לא יודע למה אני צריך להמשיך את הדיון הזה איתך, עושה רושם שאתה יודע טוב טוב שה"מחקר" שהצגת הוא בלתי אמין וממשיך בשביל לומר את המילה האחרונה.

ועדיין יש סיכוי להטיית ה"מחקר"

ואגב, גיליתי כבר לבד את עמדתו הפוליטית של פרופסור סמוחה. בוא נגיד שאנשי שמאל רבים, במיוחד הלא ציונים, מרבים לצטט אותו. בוא נגיד שהוא גם בעד "דו קיום", כפי שמבוטא בפורום הזה. ועכשיו כולם, לעשות 1+1.....

אשמח לקישור כלשהו

והבדואים הם בהחלט לא פונקציה. ע"י חילופי שטחים, נגיע למיעוט ערבי עוד יותר קטן.

סלוניק

New member
הדברים הם ממאמרו של ארנון סופר

"דמוגרפיה וטריטוריה - גורמים מרכזיים ביחסי יהודים-ערבים". לא ראיתי את המאמר במלואו עדיין במקורות אינטרנטיים.

sela v

New member
נראה לי הודעה זו

של תמיר היא מה שחושב לא רק הימין אלא אף מפלגה כמר"צ. הרי זה ברור שמדינת ישראל עושה כל שהיא יכולה לשמור על רוב יהודי, ובגלל זה כל כמה שנים מוצאים קבוצה חדשה לעלות ארצה.

וכדי שנפסיק עם הטמטום הזה

צריך לחשוב על דרכים לצמצום מספר ערביי הארץ במקום הגדלה מלאכותית של היהודים.

sela v

New member
ואתה חושב על דרך מלאכותית

לצמצם את המספר של הערבים. למה אתה לא רוצה לצמצם את מספר השמאלנים בארץ?

למה דרך מלאכותית?

מעשית ביותר, חילופי שטחים. לגבי השמאלנים, אין לי עניין לצמצם אנשים רק בשל דעותיהם הפוליטיות, שכן בכל יום הם יכולים לשנות את דעתם.

למעלה